sabah bi yere gittim eşim aradı ve öğle arasında birlikte takılalım bir şeyler yeriz sonra ben seni tekrar olduğun yere bırakırım dedi tamam dedim... ben de düşündüm ki eğer eve yakın yere gidecekse beni de eve bıraksın tekrar olduğum yere dönmeyeyim...msj attım eve yakın yerde işim var dedi ...ben de onunla buluştuktan sonra eve geçmeye karar verdim... beni aldı madem eve gideceksin seni eve bırakayım boş yere dışarda yemeğe para vermemize gerek yok ben de gittiğim yerde yerim dedi...şok oldum , çok sinirlendim
madem beni neden aradın öğle arası beraber takılalım niye dedin ben kendim eve giderdim dedim vay sen ne kıymet bilmez birisin aldık seni eve götürecez kötü mü ettik otobüslerde mahvolma diye ben neler yapıyorum ama sana yaranamıyorum başladı söylenmeye ... eşimle öğle arası buluşacam niyetiyle çıktım şoförüm beni eve bırakmış gibi bir muameleyle karşılaştım ve bunun için kendisine teşekkür etmem gerektiği düşünülüyor ...ben mi abartıyorum bilmiyorum ama bana büyük bir terbiyesizlik yaptın dedim indim arabasından