Siz bir insana nasil sinir koyarsiniz ?

karşıdaki konuşmaya çalıştığında cevap veririm kısa ya da uzun olmadı çnemli değil ama süper duygusuz bir ses tonu ve mimik kullanırım yanında olduğum sürece karşıdaki hemen anlar ve ne oldu vs sorular sorar sonunda kendi hatasını bulana kadar düşünmesini sağlarım ve en sonunda aynı duygusuz halimle savunmamı yaparım. Bu yüzden kavgada bana karlar kraliçesi derler ve haklıysam hep işe yaramıştır bu yöntem.

önceden asla sınır koyamazdım şimdi alıştım sınır koymaya. sınır koymak istediğim kişiyle aynı ortamlara gelmemeye çalışıyorum bir bahane uyduruyorum bu bahane saçmada olabilir umrumda olmuyo. konuşma sıklığım ister istemez azalıyo karşı taraf anlıyo zaten o zaman :ssz:

Son düzenleme:
offf yaaa benimde en kötü huylarimdan biridir küslük tutamiyorum mesafe koyamiyorum,
heleki bana zarar veren kisi gelsin ozur dilesin hemen yumusuyorum,
ama 6 aydir cok degistigimin farkindayim,
cevremdeki iki yüzlüleri gördükce daha cok hircinlastim,
yakinlarimin heleki hic beklemediklerimin beni sirtimdan vurmasi
düsman oldugum arkadslarimi bana arkadas etti,
1 bucuk senedir samimi arkadasimla konusmuyorduk,
arkamdan konustugu icin yollarimizi ayirdik ve su an onun yerini arar oldum.
ve 1 bucuk ay oncesi duydugum ve su an hala sinirden titredigim baska biri tarafindan
salak yerine koyuldugum kisiye nasil zarar verebilirim düsüncesi beni yiyp bitiriyo,
okadar kirildim okadar nefret ettimki okisiden,
megersem benim yuzume gulerken arkamdan konusuyormus,
seytan diyoki dök butün kirlilerini ortaya
olsun bitsin,
ahhh ahhh nasil davranicagimi gercekten bilmiyorum:-(

Merhaba KK'nin güzel hatunlari, :12:

Sizlere bir sorum olucakti,
Öncelikle bu kesinlikle bir dert degil (simdiden "Allah baska dert vermesin" diyenleri duyar gibiyimde) , ha ama yinede bu bölüme daha uygun buldum (çünkü es, aile, arkadaslar bu bölümde bahsediliyo), eger yanlis yere açtiysam, yetkililer'e özür, dogru yere tasinir ins..

Simdi sizler bir insana mesela : kardesinize olsun, ablaniza/agabeyinize, amcaniza, dayiniza, halaniza yengenize filan...vs vs...veya bir arkadasiniza kirildiysaniz, bir veya bir çok konu yüzünden kirildiysaniz (ve tabi suçlu taraf karsi taraf ise), ve artik bir sinir koymak istiyorsaniz, tavrinizi koymak istiyorsaniz, bunu nasil belli edersiniz ?
nasil yaparsiniz ? ne dersiniz ? ayni ortam'da bulununca nasil davranirsiniz ? :57:

tamam herkes ayni sekilde davranmaz ama sizler nasil davranirsiniz genelde.... :)

Belki isime yariyabilir.......

Su an önerilerinize ihtiyacim var kizlar :26:, simdiden tskler...

:71:

canım sınır koymak istiyorsan kararlı olacaksın. O insnların en ufak birşeyişnde sınırları yok etmeyeceksin. Mesafeli, kararlı duracaksın.Tatlı sert olmak en güzeli o tavrı hep sevmişimdir.Hem hakkını yiyemeyeceklerini bilecekler, senden çekinecekler ama bir o kadar da ihtiyaç olacaksın onlar için.

bende soguk davranmam ama mesafeyi koyarim o ortamda var oldugunu bilirim ama sadece gerektiginde luzum fgorursem konusurum...mecbur degilsem ayni ortama pek girmem..karsi tarafin yapici konusmalarina genelde bende tatli sert cevap veririm genelde cok muhattap olmam...ne arami bozarim ne samimiyetimi arttiririm...

araya mesafe koyabilmen için nefret olması gerekir sadece kırılmalarla mesafenin koyulabilceğini düşünmüyorum koyulsa bile gelip geçicidir kendimden biliyorum çünkü ama nefret ettiğim insana öyle bir sınır koyarımki bu dünyada sadece ikimiz kalsak karşılaşmayız yani sende kısaca nefret yok o yüzden sınır olmaz senin yapman gereken karşı tarafa kırılacaklarmış üzüleceklermiş yanlışlarını farkedeceklermiş etmeyeceklermiş bunları düşünmeden onların sana nasıl yanlış yaptıklarını seni ne kadar üzdüklerini yüzlerine karşı söylemen olur ozaman anlarlar iseler hatalarını özür dilerler seninde kırgınlığın gider bu olmazsa belki senin araya koyamadığın mesafeyi onlar koyar

canim, sadece kirilma yok ortada,arada bi birde nefret ediyorum ondan diyorum !!! Cunku benim hakkimda yalan yalnis seyler soyledi insanlara !!!!! ve ben buna sinir oluyorummm !!! ve bu benim içimi kemiriyor, unutamiyorummm !!! sinir , gicik oluyorum ona !!!!!!

kesinlikle uzak durup sinirimi koymak istiyorum,!!! anlasin istiyorum artik !!!
bana sacma sapan seyler soyluyor, kendini benden ustun goruyor!!! sanki benim baska isim yokta ben mi o mu bende ustun mu diye dusunuyorum oooooooooooo çocuk gibi davraniyor !!! ama bana yaptirklarinin unutamiyorum !! anlasin artik !!! o bana mesaj atarak istedigi seyleri soyluyo kizdiriyo iyice!!!, ondan oncede yalan yalnis seyler soylemesi zaten!!!!, sonra da Ohhhhhhhhhhhhh butun aile birlesince beraber oturunca , normal bisey yokmus gibi konusuyor geri benimle !! yani nasil deniyodu turkce de : cantada keklik miydi neydi.... hem ben "onun agzina edeyim"- hemde yinede yuzune bakip konusuyim istiyo ohh!! pfff tabi tabi

Yok oyle yagma !!

Ne yapim sence???

Son düzenleme:
bende soguk davranmam ama mesafeyi koyarim o ortamda var oldugunu bilirim ama sadece gerektiginde luzum fgorursem konusurum...mecbur degilsem ayni ortama pek girmem..karsi tarafin yapici konusmalarina genelde bende tatli sert cevap veririm genelde cok muhattap olmam...ne arami bozarim ne samimiyetimi arttiririm...

iste bu bana yalnis geliyo cunku hani su erkekler boyle yapar ya bazen :

- iste ben bu kiza "arkadas kalalim" derim (mesela yani ornek veriyorum), ne onunla kotu olurum, hala konusurum, nede cok samimi olurum baskalariylada gorusurum....

bu senin dedigin bana tam anlamiyla : bu gibi geliyo ! bunu animsatiyo

canım sınır koymak istiyorsan kararlı olacaksın. O insnların en ufak birşeyişnde sınırları yok etmeyeceksin. Mesafeli, kararlı duracaksın.Tatlı sert olmak en güzeli o tavrı hep sevmişimdir.Hem hakkını yiyemeyeceklerini bilecekler, senden çekinecekler ama bir o kadar da ihtiyaç olacaksın onlar için.

bu çoook guzelmis canim :)))

offf yaaa benimde en kötü huylarimdan biridir küslük tutamiyorum mesafe koyamiyorum,
heleki bana zarar veren kisi gelsin ozur dilesin hemen yumusuyorum,
ama 6 aydir cok degistigimin farkindayim,
cevremdeki iki yüzlüleri gördükce daha cok hircinlastim,
yakinlarimin heleki hic beklemediklerimin beni sirtimdan vurmasi
düsman oldugum arkadslarimi bana arkadas etti,
1 bucuk senedir samimi arkadasimla konusmuyorduk,
arkamdan konustugu icin yollarimizi ayirdik ve su an onun yerini arar oldum.
ve 1 bucuk ay oncesi duydugum ve su an hala sinirden titredigim baska biri tarafindan
salak yerine koyuldugum kisiye nasil zarar verebilirim düsüncesi beni yiyp bitiriyo,
okadar kirildim okadar nefret ettimki okisiden,
megersem benim yuzume gulerken arkamdan konusuyormus,
seytan diyoki dök butün kirlilerini ortaya
olsun bitsin,
ahhh ahhh nasil davranicagimi gercekten bilmiyorum:-(

Allah yardimcin olsun canim, ne dicegimi bilmiyorum .... :/

Son düzenleme:
karşıdaki konuşmaya çalıştığında cevap veririm kısa ya da uzun olmadı çnemli değil ama süper duygusuz bir ses tonu ve mimik kullanırım yanında olduğum sürece karşıdaki hemen anlar ve ne oldu vs sorular sorar sonunda kendi hatasını bulana kadar düşünmesini sağlarım ve en sonunda aynı duygusuz halimle savunmamı yaparım. Bu yüzden kavgada bana karlar kraliçesi derler ve haklıysam hep işe yaramıştır bu yöntem.

süpermiiisssss :))))) bende KARLAR KRALICESI OLMAK istiyorummmm :D:D:D

Banada ögret immortality :) :26::27::46:

Back
X