tecrübeli arkadaşlar cevap vereceklerdir ama bu mümkün değil; insan birisini severse bir öncekini hiç sevmemiş gibi olur.. şuan ki durumunuz yalnızlık hissinizden kaynaklanıyor.. umarım bir gün ömrünüzün geri kalanını huzurla geçirebileceğiniz birine aşık olursunuz..
evlatlar en iyi ilaç.. düşünmeyin sizi aldatan o adamı.. bir de siz aldatmayın içinizdeki kadını..
sevgiler..
Yoksa benmi gereksiz duygusalim bilmiyorum. .
Kader denilen sey ne tuhaf. .
Cook guzel baslayan iliski sonunda husranla bitebiliyor hemde nasil. .
hani derler ya Allah cok sevdigin seyi elinden alir. Nekadar dogru bir söz Allah bilir ama bazen bu söz aklima gelir ve ben ne cook istemistim esimi, esimle mutlu olmayi ama olmadi diye dusunurum. Rabbim tabiiki beterinden korusun en degerli varliklarimiz evlatlarimiz.
Esim tarafindan aldatildim ve evden kovdum. Hic yalvarmadi bile inkar etti bi. Sonra bir kac hareketlerde bulundu pismanmis gibi ama bende kararliydim cunku oyle afedilebilecek boyutta degildi yani bi gecelik degil iliskiymis resmen. Cok pisman olsa Bi geceligi afedermiydim bilmiyorum yasamadan bilemem ama tabii iliskisi olmasi cok daha igrenc.
Bugun cocugunu haftada bir kac saat disi gormeyen aramayan baba.
Hic aranmayacak biri biliyorum ama benim gibi hissedenler varmi aranizda. .heleki bildiginiz birkikte oldugunuz ilk ve tek erkekseydi ayrildiginiz esiniz kopmak daha zor oluyor sanki Onun eski masum halini oozluyorsunuz sanki hic baska bir erkegin elleri Yacht onun kadar guzel degil yada siz tam olarak benimseyemeyeceksiniz. Eski esinizle sevisirken ona o an sarilirkenki o guzel temiz hazi baskasinda yasayamazsiniz gibi ve bu cok üzücü.. :, (((
Yoksa benmi gereksiz duygusalim bilmiyorum. .
hani derler ya Allah cok sevdigin seyi elinden alir. Nekadar dogru bir söz Allah bilir ama bazen bu söz aklima gelir ve ben ne cook istemistim esimi, esimle mutlu olmayi ama olmadi diye dusunurum. Rabbim tabiiki beterinden korusun en degerli varliklarimiz evlatlarimiz.
Esim tarafindan aldatildim ve evden kovdum. Hic yalvarmadi bile inkar etti bi. Sonra bir kac hareketlerde bulundu pismanmis gibi ama bende kararliydim cunku oyle afedilebilecek boyutta degildi yani bi gecelik degil iliskiymis resmen. Cok pisman olsa Bi geceligi afedermiydim bilmiyorum yasamadan bilemem ama tabii iliskisi olmasi cok daha igrenc.
Hic aranmayacak biri biliyorum ama benim gibi hissedenler varmi aranizda. .heleki bildiginiz birkikte oldugunuz ilk ve tek erkekseydi ayrildiginiz esiniz kopmak daha zor oluyor sanki Onun eski masum halini oozluyorsunuz sanki hic baska bir erkegin elleri Yacht onun kadar guzel degil yada siz tam olarak benimseyemeyeceksiniz. Eski esinizle sevisirken ona o an sarilirkenki o guzel temiz hazi baskasinda yasayamazsiniz gibi ve bu cok üzücü.. :, (((
tecrübeli arkadaşlar cevap vereceklerdir ama bu mümkün değil; insan birisini severse bir öncekini hiç sevmemiş gibi olur.. şuan ki durumunuz yalnızlık hissinizden kaynaklanıyor.. umarım bir gün ömrünüzün geri kalanını huzurla geçirebileceğiniz birine aşık olursunuz..
cok
evlatlar en iyi ilaç.. düşünmeyin sizi aldatan o adamı.. bir de siz aldatmayın içinizdeki kadını..
sevgiler..
cok Tesekkurlertecrübeli arkadaşlar cevap vereceklerdir ama bu mümkün değil; insan birisini severse bir öncekini hiç sevmemiş gibi olur.. şuan ki durumunuz yalnızlık hissinizden kaynaklanıyor.. umarım bir gün ömrünüzün geri kalanını huzurla geçirebileceğiniz birine aşık olursunuz..
sevgiler..
Dogru soyluyorsun pisman olacak adam okadar adilesmezdipişmanmış gibi mi, gibi...
bence kendini kandırma pişman falan değil
insan bazen tanıyamıyor en yakını bile el oluveriyor işte
Ben aldatılıp ayrıldığımda aylarca uyku haplarıyla uyudum. Her gece kabus görüyordum. Hic unutmam bir gece yüzüm yastığa gömülü, emekleme pozisyonunda nefes alamazken annem uyandırdı. Her gece onları görüyordum rüyamda.Yoksa benmi gereksiz duygusalim bilmiyorum. .
Ben aldatılıp ayrıldığımda aylarca uyku haplarıyla uyudum. Her gece kabus görüyordum. Hic unutmam bir gece yüzüm yastığa gömülü, emekleme pozisyonunda nefes alamazken annem uyandırdı. Her gece onları görüyordum rüyamda.
Cok zor arkadaşım, gecmiyor belki ama inan azalıyor. Bir yıl icinde yaram kabuk bağlamaya baslamıştı bile.
Ha ben belki iyi bir örnek değilim, bir yıl sonra yeniden görüşmeye başladık.
Olmadı, yapamadım onsuz. O da dersini almıştı. Mutluyum sükürler olsun, bir yıldır bi hatasını da görmedim. Bi kızımız var. Tek özeti bu aslında, onsuz olamadım : )konu sahibinin konusunu dağıtmak istemiyorum ama
o kadar acı çekmişken...neden?
şimdi mutlu musunuz peki?
Olmadı, yapamadım onsuz. O da dersini almıştı. Mutluyum sükürler olsun, bir yıldır bi hatasını da görmedim. Bi kızımız var. Tek özeti bu aslında, onsuz olamadım : )
bir eğitimci olarak yazdıklarınızaaa katılıyorum bir dönem aynı yaş gurubu 3 öğrencim birbirlerinden ayrılar fakat resmen tavırlar haeketler aynı sorumsuzlar ukalalar sanki hiç kimseyi takmıyorlar etraflarına karşı öfkeliler bir o kadarda umursamazlar yalancılar ama gözlerine baktığınızda o kadar temizler idareden numaralarını aldım annelerinn aradım açğırdmkadınların anlattıkları hikaye aynı eşleri başka kadınlar için evini terk etmiş çocuklara bunlar ballandıra balladıra anlatılmış telkinler yapılmış babayla görüşme (hoşş arayan soranda yok ya)özlem-ilişki boyutu ayrı, o konuda sayfalar yazsak yetmez
ama benden size şöyle bir tavsiye
ne olursa olsun
ne kadar canınız yanarsa yansın
sakın çocuğunuzu babasına karşı doldurmayın, hatta gerçekleri de sadece yaşı geldiğinde çok üstü kapalı anlatın, detaya inmeden
bırakın çocuğunuz, yaşı geldiğinde, kendisi karar versin annesi ve babası hakkında, yaşayarak görerek
bu yazdıklarım "baba babadır" demek için değil, aksine hiç katılmıyorum bu lafa
babası belki gün gelecek görmek istemeyecek, belki gün gelecek pişman olup hergün görmek isteyecek
ileride çocuğunuzun gözünde
"onu babasından uzaklaştıran kişi" olmak istemiyorsanız
bırakın kimin ne olduğuna yaşı gelince o karar versin, siz hep nötr durun
bir eğitimci olarak yazdıklarınızaaa katılıyorum bir dönem aynı yaş gurubu 3 öğrencim birbirlerinden ayrılar fakat resmen tavırlar haeketler aynı sorumsuzlar ukalalar sanki hiç kimseyi takmıyorlar etraflarına karşı öfkeliler bir o kadarda umursamazlar yalancılar ama gözlerine baktığınızda o kadar temizler idareden numaralarını aldım annelerinn aradım açğırdmkadınların anlattıkları hikaye aynı eşleri başka kadınlar için evini terk etmiş çocuklara bunlar ballandıra balladıra anlatılmış telkinler yapılmış babayla görüşme (hoşş arayan soranda yok ya)
anneleri anlayabiliyorum bir nevi intikam gibi çocuğunun gözünden babayı düşürüyor bak baban böyle biri oysaki çocuğun dünyasında bu babasının silmesi değil babanın yaradılışta simgelediği bütün herşeyi silmesi demek.Bırakın babası onun gözünde harikalar diyarı olsun kaldırabileceği zaman öğrensin gerçekleri o zaman hayatıda ellerinden kaymamış olur.
Ben aldatılıp ayrıldığımda aylarca uyku haplarıyla uyudum. Her gece kabus görüyordum. Hic unutmam bir gece yüzüm yastığa gömülü, emekleme pozisyonunda nefes alamazken annem uyandırdı. Her gece onları görüyordum rüyamda.
Cok zor arkadaşım, gecmiyor belki ama inan azalıyor. Bir yıl icinde yaram kabuk bağlamaya baslamıştı bile.
Ha ben belki iyi bir örnek değilim, bir yıl sonra yeniden görüşmeye başladık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?