Siz böyle bir insanla evli kalmaya devam eder miydiniz

Aynısını yaşadım. 6 ay dayanabildim. Ne psikologla düzeldi ne aileleleri dinledi. Hayatımı mahvedecekti çok şükür çatır çatır boşadım. Yeniden evlendim iyi ki boşanmışım yoksa şimdiki eşimle tanışamayacakmışım.

Size vuran biriyle neden hala devam ediyorsunuz. 4 ayda bunları yaşadıysanız ilerisini düşünemiyorum

Geçmişe takılı kalmış
Öfkelenip genelde her eleştiriden bir şeyler çıkaran
Kavga gürültü eden dışarlarda dahi
Evin kapılarını vurup atan
Üç gün iyiyken bir gün kötü olan
İlaç kullanmasına rağmen ilaçları doktordan habersiz düzensiz almaya başlayıp çıldırmış olan
Bana sinirinden vuran
Onun için herşeyin en güzelini yapmaya çalışmama rağmen kavga anında nankörce konuşan
Ailesi sorunlu , doktorların bu insan düzelir ailesi ayağını kaydırmış süreç lazım dedi ama ben daha dayanamıyorum 4 aylık evliyim yaşadıklarım bunlar bunun ceremesini neden ben çekiyorum iki aydır iyidi yine kötüleşti yaptıktan sonra pişman oluyo ağlıyor ediyor ailesi bişe öğretmemiş böyle bir insanla ömür geçer mi !?
Ben devam etmezdim net

Geçmişe takılı kalmış
İlaç kullanmasına rağmen ilaçları doktordan habersiz düzensiz almaya başlayıp çıldırmış olan
Bana sinirinden vuran
Onun için herşeyin en güzelini yapmaya çalışmama rağmen kavga anında nankörce konuşan
Ailesi sorunlu , doktorların bu insan düzelir ailesi ayağını kaydırmış süreç lazım dedi ama ben daha dayanamıyorum 4 aylık evliyim yaşadıklarım bunlar bunun ceremesini neden ben çekiyorum iki aydır iyidi yine kötüleşti yaptıktan sonra pişman oluyo ağlıyor ediyor ailesi bişe öğretmemiş böyle bir insanla ömür geçer mi !?
Hiç değmez 4 ayda bunları yapmışsa ilerisini düşünemiyorum. Zaten katlansan bile kıymet bilinmez boşver hiç ugrasma ..

Geçmişe takılı kalmış
Bana sinirinden vuran
Bizi birak senin bunu sorman bile hata kac kurtul o manyaktan

Bekleyin duzelir. Ama beklerken mutlaka arka arkaya cocuk yapin. O zaman daha bir duzelir. Sizler gibi ebeveyne sahip cocuklar tabi travma icinde buyuyecek. Kısır döngü gibi dusunun, dünyadaki kaos ortamina, kötülüğe katkınız olur. Hem bu ortamda daha çok kahramancılık oynarsınız, çocukları kurtarma rolü vs derken muhteşem bir aile ortamı olur.

Bildiğim kadarıyla şizofrenler ve manik depresifler ilaçlarını bırakma eğiliminde oluyorlar (yanılıyor olabilirim). Eşinizde böyle bir rahatsızlık varsa bu ömür boyu tedavi gerektiren bir durum. Ağrım vardı ilaç aldım geçti gibi bir şey değil bu. İyisiyle kötüsüyle ben yanında kalacağım bu adamın derseniz devam edin evliliğe ama çocuk yapmayın.

Ancak siz de çok normal davranmıyorsunuz. Birbirinizin psikolojik sıkıntılarını besliyor olabilirsiniz.

Ben bana vuran biri ile evli kalmam.Kimseyi kurtarmaya falan çalışmam.Ben kimim ki birilerini kurtarayım?Kim olursa olsun birinin hayatımda olması için bana saygı ve sevgi çerçevesinde davranması gerekir.Bu anam babam kardeşim için de, eşim için de, arkadaşlarım için de geçerli.

Geçmişe takılı kalmış
Bana sinirinden vuran
“Bu insan düzelir ailesi ayağını kaydırmış” şekli yorum yapan doktor da ilk defa duydum

Neyin düzelmesi ?
Sana iyi eş olur,iyi insan olur ,karakterli kişilikli olur ama ailesi ayağını kaydırmış hı ?
Böyle bi insanı hayatınızda barındırmanıza sebebiniz nedir ?

Onu terketsem nolur bilerek aldım ama canıma tak etti suratına bakasın gelmiyor artık haketmediğim şeyleri yaşattı bana acıyorum ona ama
Uzatmadan ayrılın. Cocuk olmadan .
Bir sizbpsikolog değilsiniz kimse kimseyi düzeltemez 7sinde ne ise 70 o olur insan. Cocuk degil ve siz onun annesi değilsiniz evlenince düzeltirim düşüncesi bastan yanlis. Koca ağacı devirip masa yaparsin yontarak. Ama insan yontulmaz

“Bu insan düzelir ailesi ayağını kaydırmış” şekli yorum yapan doktor da ilk defa duydum

Kuvvetle muhtemel öyle dememiştir. Aile kaynaklı travmaları mevcut düzelmesi zaman alır filan demiştir.

Arkadaşımın bir sapığı vardı, saplantılı biriydi. Doktora gittim keşke bu kızı bu kadar sevmeseydin bu nasıl bir aşk dedi bana diye mesaj çekmiş kıza :D

Benzetmek gibi olmasın Allah'ta hepimizi korusun fakat komşum var kocası ilaç kullaniyo kızı dövüyor bagriyor azarlıyor hor davranıyor korunmadilar da üç cocugu var gecinemiyolarda. Çocuğun ailesi de vefat etti kimse engel olamiyor malesef. Böyle insanlar düzelmez.

Bildiğim kadarıyla şizofrenler ve manik depresifler ilaçlarını bırakma eğiliminde oluyorlar (yanılıyor olabilirim). Eşinizde böyle bir rahatsızlık varsa bu ömür boyu tedavi gerektiren bir durum. Ağrım vardı ilaç aldım geçti gibi bir şey değil bu. İyisiyle kötüsüyle ben yanında kalacağım bu adamın derseniz devam edin evliliğe ama çocuk yapmayın.

Ancak siz de çok normal davranmıyorsunuz. Birbirinizin psikolojik sıkıntılarını besliyor olabilirsiniz.
Ben de onu dövdüm benı dövünce bunu burda söylemedim ama baya dövdüm onu zayıf biri zaten

Back
X