Siz çıkın işin içinden..

Uzaak duuuurrrr numaranı değiştir bende çok yaşadım bu durumuuu annem bayağı değiştii artık

Cidden alakayi keserim el gibi davranirim mesela babam benm dusmanim gibidir ölsem oh der neler neler yapti bana ama annem bi tanedir

Annedir haklıdır anne hakkı ödenmez vs böyle şeyleri geçiniz her kadın anne olamaz benim kv eşim için ölürse ne yapacam şehit maaşını bile alamam evli eşine verirler dedi! Böyle insanlar varken çevremden gördüklerimden yaşadıklarımdan öğrendiğim herkes anne olamıyor... canınızı sıkmayın bebeğinizi düşünün ilerde en yakın arkadaşınız olacak.. annenize gelince hastaysa savunduğu oğlu baksın bir zahmet hiç vicdan yapmayın kendinizi düşünün

telefonda kardeşine kız bul dediklerinde bana inşallah çocuğun düşer diyen kardeşime mi diyip lafını yerine oturtacaktın. neyse bir daha ki sefere artık.

Bana çok saçma geldi kusura bakmayın da zaten başka ildelermiş niye sana açıp aranız da bozukken kız bul diyorlar mantıklı mı bu..Hangi anne yanında torunu için inşallah düşer denilince kayıtsız kalır ya da hastanede yatınca aramaz bu kadar acımasız olur? acaba başka olaylar mı yaşandı

Sen iyi dayanmissin canim :) boyle devam.et bence senin ailen simdi esin ve bebegin :)
Benim ailemde bana bazi kotu seyler yasamama neden oldular tavrimi koydum ayni evde yasiyoruz konusmak istemedigimde konusmuyorum biseyler sorunca cevap vermeiyorum sanki yalnizim orda gibi davraniyorum Allah var babam annemin gazina geliyor ama bende ne yazikki kin var ve bu seyleri kolay kolay unutabilrcegimi sanmiyorum.
Senin ne guzel meslegin var esin var isin var bebeginde geliyor :)
Darisi bizim başımıza

Yaziklar olsun annenize ve kardesinize. Cikar iliskisi resmen. Annenizde kardesinizde olsa uzak durun boyle insanlardan basiniz agrimasin huzurunuz kacmasin

Ne güzel küsmüşsün hepsiyle hiç barışma. O akrabalar da aramasın etmesin boşver. Bebeğin ve eşin varken kimseye ihtiyacın yok.

Çünkü kabullenmiyorlar , inanamıyorlar , ciddiye bile almıyorlar. Babanın kız bul diye araması da bundan.

Çünkü bu memlekette ana-baba ne yaparsa yapsın atılmaz , küsülmez , karşı gelinmez. Onların her şeyi yapmaya hakkı varken çocukların tepki vermeye hakkı yoktur.

Geçmiş konularına göz gezdirdi mümkün olduğunca uzak dur . Annen sana zaten annelik yapmamış daha neler neler. Uzak dur açma telefonlarını . 10 ararlarsa 1 aç. Annen gelirse de alma evine dönsün geri. Çok acımasız oldu belki ama sende sevgiyle büyüseydin böyle düşünmezdim galiba. Hem kız bulsan anlaşamasalarda kötü seni bilirler. Boşver.

Bazı annelerin "seni doğuracağıma taş doğursaydım denilesi evlatları, bazı evlatlarında "keşke kayadan dogsaydım" diyecekleri aileleri vardır.
Çok zordur evlat ayirt eden anneye katlanmak.
Atsan atılmaz satsan satılmaz

Pardon da siz p... misiniz de kardeşinize kız bulacakmışsınız? Kardeşiniz bir sevgili ediniz canı isterse evlenir. Ne mantıksız talep bu kız bul talebi...

Al birini vur ötekine bıktırdılar baba denilen şahsın yapmadığımı kaldı Allahtan uzağım ya gözüm görmüyor dokunamıyorlar
Ölümlerden dondüm hastaneden daha yeni cktim annem aldi goturdu niye geldin evin yokmu diyor sen pav....nlara layiksin vs... neler neler kucuk cocugma kufur edior a... ko.... cocugu diye olse bakmicam yemin ettim kimseden gulmedi yuzum nereye gitsem huzurum yok ahhh kardesim

Mutlaka arada başka yasanmisliklar da vardır diye düşünüyorum yoksa burdan tek siz haklisiniz gibi gözüküyor da herkesin ama herkesin size cephe alması normal değil.bir kişi bile mı sen haklisin demez ya
Yumurcak yorumu yapar ve yoruma mesaj yerine nokta koydurur....

bir an önce hattını değiştirip uzak dur böyle insanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…