- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Evet mumkunse benim arkadaşlarım varmış bizim orali olan. Onlardan olacakmış . Memur olacakmış. Falan filan. Ha erkek kardeşim evlenmek istemiyor burnu beş karış havada. Annemle babam sürekli birini arıyorlar o da havalı havalı ben dusunmiyrummmm yaeeee şeklinde kendine hava yapıyor salak.Kardeşine kız bul ne demek ya hamile hamile kiz mı arayacaksin vallahi kepazelik
Bende kendimë üzülüyorum ne yapayım. Ne anAdan ne babadan yana güldü yüzüm. Maalesef yokki. Gelirse nasıl nereye saklanırim onu düşünüp duruyorum. Of ya. İstemiyorum görüşmek diyorum kadın laftan da anlamıyor. Tek istediği tekrar hayatıma girip beni alt üst etmek. Doğuma az kaldı benim uğraştığım şeylere bakyasadigin sehirde kvgil filan yokmu. onlara gitsen. annende gelirse zaten evde olmamis olursunuz. hamile halimle hastanede tek basinayim diyince sizin icin cok uzuldum. allah yardimciniz olsun. o ailenede sakin taviz verme .
Babam dahil hiçbirinin telefonunu bile açmazdım.30 yasindayim evliyim calisiyorum. Ailemden uzaktayim. Kendimi tanitmak istedim.Annem hayatı boyunca evlat ayrımı yaptı . Erkek kardeşimin bir dediği iki olmadı ama ben hep ezildim. Suçsuz bile olsam erkek kardeşime ses çıkarmamak için beni ezdiler hep bu suçluluk psikolojisiyle büyüdüm. En son 7 ay önce hamileliğin başında bi tartışma yaşadık. Annem yine kardeşimi tuttu ve kardeşim bebek için inşallah düşer dedi. Annemle bir olup beni ezdiler kendi evimde. Bende ikisini de kovdum aylarca görüşmedim. Annem aylarca akrabalara beni arattirip benim nasıl olduğumu vs sordurdu. Zamanla akrabalarin bu tacizleri beni bunaltti annemin kendini temize çıkarıp benim ne kadar kötü bi evlat olduğum sonucuna insanları vardirmasi üzerine herkesle arayı bozdum ve su an kimse beni aramıyor. Sadece aylar sonra babam aradı ve erkek kardeşine kız bul evlenecek dedi. Bende bulamam dedim kapattım. Neyse 2 hafta filan eşim il dışında görevde iken rahatsizlandim tek başıma hastanede yattım erken doğum riski nedeniyle . Bu sıra yine babam aradı rahatsız olduğumu söyledim. Kardeşine kız bulmadin demi sen zaten onun iyiliğini istemezsin ki dedi çıldırdım artık. Adama hastanedeyim diyorum neyin var bile demiyor kardeşine kız bul diyor. Neyse . Bugün yine aramış annen hasta vs annenle konuş kardeşinle barış vs baskı yapıp durdu. Hayır dedim yine. Çünkü biliyorum aynı şeyi defalarca yaşadım. Barisicam yine ağzıma tükürecek annemle kardeşim .
Ama illa onların dediği olacak.
İllallah dedirtene kadar canıma okuyorlar. Siz olsaydınız napardiniz
Evet canım 7 ay geçti. .Kardesinizin bebeginiz icin ettigi o bedduayi daha dun okudum sanki... ne ara 7 ay gecmis. Bebeginizi saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz insallah...
Kafaniza boyle seyleri takmayin desem de insanin ici sogumuyor bilirim. Az disinizi sıkın, bebek dogunca dusunmeye bile vaktiniz olmaz herhalde
Bu arada ben olsam aramam, evime de kabul etmezdim
Baktim kendini yerlere aracak ondan once ben kendimi yerlere atip kiyameti kopartirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?