- 15 Ocak 2017
- 140
- 206
- 33
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Şu yorumuna çok güldüm gece gece :)) Allah'ta seni güldürsün emi :)) Sen bu saatten sonra tek kişilik yaşamıyosun hayatını önceliğin masum ve sana muhtaç karnında herşeyi hisseden ama yine de sana tutunan bebeğin eşin ve yuvan... Ailen hakkında yorum yapmak istemiyorum. Seni kırmaktan korktuğum için.. Yoksa 2 çift lafım var elbet .. Allah'a söyledim. Umarım eşin ya da eşinin ailesi bu durumda seni haksız, suçlu taraf olarak görmez.. Dilerim kendi seçtiğin ailende huzuru bulursun.. Allah yardımcın olsun canım bebeğini sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin..Evet mumkunse benim arkadaşlarım varmış bizim orali olan. Onlardan olacakmış . Memur olacakmış. Falan filan. Ha erkek kardeşim evlenmek istemiyor burnu beş karış havada. Annemle babam sürekli birini arıyorlar o da havalı havalı ben dusunmiyrummmm yaeeee şeklinde kendine hava yapıyor salak.
Şimdi ben evlendim hamileyim ya annem tutuştu oğlu evde kalacak diye. Kadın hep bizi yariştırıyo
aylar sonra babam aradı ve erkek kardeşine kız bul evlenecek dedi
Inşallah cocugun düşer nedemek be . Bence sen doğru olanı yapiyorsun kardesin ve annen firsatcinin tekiler öyle kardesmi olur yahu ben ablam hamileyken sanki benim bebeğim olcakmis gibi heyecanlı ve mutluydum bu nasıl bir laf ya30 yasindayim evliyim calisiyorum. Ailemden uzaktayim. Kendimi tanitmak istedim.Annem hayatı boyunca evlat ayrımı yaptı . Erkek kardeşimin bir dediği iki olmadı ama ben hep ezildim. Suçsuz bile olsam erkek kardeşime ses çıkarmamak için beni ezdiler hep bu suçluluk psikolojisiyle büyüdüm. En son 7 ay önce hamileliğin başında bi tartışma yaşadık. Annem yine kardeşimi tuttu ve kardeşim bebek için inşallah düşer dedi. Annemle bir olup beni ezdiler kendi evimde. Bende ikisini de kovdum aylarca görüşmedim. Annem aylarca akrabalara beni arattirip benim nasıl olduğumu vs sordurdu. Zamanla akrabalarin bu tacizleri beni bunaltti annemin kendini temize çıkarıp benim ne kadar kötü bi evlat olduğum sonucuna insanları vardirmasi üzerine herkesle arayı bozdum ve su an kimse beni aramıyor. Sadece aylar sonra babam aradı ve erkek kardeşine kız bul evlenecek dedi. Bende bulamam dedim kapattım. Neyse 2 hafta filan eşim il dışında görevde iken rahatsizlandim tek başıma hastanede yattım erken doğum riski nedeniyle . Bu sıra yine babam aradı rahatsız olduğumu söyledim. Kardeşine kız bulmadin demi sen zaten onun iyiliğini istemezsin ki dedi çıldırdım artık. Adama hastanedeyim diyorum neyin var bile demiyor kardeşine kız bul diyor. Neyse . Bugün yine aramış annen hasta vs annenle konuş kardeşinle barış vs baskı yapıp durdu. Hayır dedim yine. Çünkü biliyorum aynı şeyi defalarca yaşadım. Barisicam yine ağzıma tükürecek annemle kardeşim .
Ama illa onların dediği olacak.
İllallah dedirtene kadar canıma okuyorlar. Siz olsaydınız napardiniz
Ben kurtuldum torunlarına kıyamaz sorunu evlatlarıyla gerçi benim çocuklarımada aynı yedi bitirdi beni sen yine anneden şanslısın benim anamın kızı gelinleri oldu fitliyordu kocasını üstüme salıyordu ne oldu gelinleri verdi eline alacağını oturdu oturduğu yerde şimdi anam benim çocuklarıma ölüm ediyor ama kapanmıyor içimdeki yara çocukluğumu çaldılar genç kızlığımı yaşayamadım içimde kaldı hiç unutmam annemelere bırakmıştım büyük oğlumu hava soğuktu dedim 1yada 2 saat bakın bir mont alayım kendime neyse geri dönďüm eve geldim ama konuştuklarını hep duyuyorum babamın zati aklı yok be kadın sen niye dolduruyorsun hayır gezmeyemi gittim nere gittimde bu kadar senaryo ama asla kabul etmez yaptıklarını hala susmam söylerim o hala ben birşey yapmadım havasında haklı bana hiç birşey yapmadı kocasını doldurmaktan oğullarını tutmaktan gelinlerini tepesine çıkarmaktan başka ahh ahhhÖlümlerden dondüm hastaneden daha yeni cktim annem aldi goturdu niye geldin evin yokmu diyor sen pav....nlara layiksin vs... neler neler kucuk cocugma kufur edior a... ko.... cocugu diye olse bakmicam yemin ettim kimseden gulmedi yuzum nereye gitsem huzurum yok ahhh kardesim
30 yasindayim evliyim calisiyorum. Ailemden uzaktayim. Kendimi tanitmak istedim.Annem hayatı boyunca evlat ayrımı yaptı . Erkek kardeşimin bir dediği iki olmadı ama ben hep ezildim. Suçsuz bile olsam erkek kardeşime ses çıkarmamak için beni ezdiler hep bu suçluluk psikolojisiyle büyüdüm. En son 7 ay önce hamileliğin başında bi tartışma yaşadık. Annem yine kardeşimi tuttu ve kardeşim bebek için inşallah düşer dedi. Annemle bir olup beni ezdiler kendi evimde. Bende ikisini de kovdum aylarca görüşmedim. Annem aylarca akrabalara beni arattirip benim nasıl olduğumu vs sordurdu. Zamanla akrabalarin bu tacizleri beni bunaltti annemin kendini temize çıkarıp benim ne kadar kötü bi evlat olduğum sonucuna insanları vardirmasi üzerine herkesle arayı bozdum ve su an kimse beni aramıyor. Sadece aylar sonra babam aradı ve erkek kardeşine kız bul evlenecek dedi. Bende bulamam dedim kapattım. Neyse 2 hafta filan eşim il dışında görevde iken rahatsizlandim tek başıma hastanede yattım erken doğum riski nedeniyle . Bu sıra yine babam aradı rahatsız olduğumu söyledim. Kardeşine kız bulmadin demi sen zaten onun iyiliğini istemezsin ki dedi çıldırdım artık. Adama hastanedeyim diyorum neyin var bile demiyor kardeşine kız bul diyor. Neyse . Bugün yine aramış annen hasta vs annenle konuş kardeşinle barış vs baskı yapıp durdu. Hayır dedim yine. Çünkü biliyorum aynı şeyi defalarca yaşadım. Barisicam yine ağzıma tükürecek annemle kardeşim .
Evet mumkunse benim arkadaşlarım varmış bizim orali olan. Onlardan olacakmış . Memur olacakmış. Falan filan. Ha erkek kardeşim evlenmek istemiyor burnu beş karış havada. Annemle babam sürekli birini arıyorlar o da havalı havalı ben dusunmiyrummmm yaeeee şeklinde kendine hava yapıyor salak.
Şimdi ben evlendim hamileyim ya annem tutuştu oğlu evde kalacak diye. Kadın hep bizi yariştırıyo
30 yasindayim evliyim calisiyorum. Ailemden uzaktayim. Kendimi tanitmak istedim.Annem hayatı boyunca evlat ayrımı yaptı . Erkek kardeşimin bir dediği iki olmadı ama ben hep ezildim. Suçsuz bile olsam erkek kardeşime ses çıkarmamak için beni ezdiler hep bu suçluluk psikolojisiyle büyüdüm. En son 7 ay önce hamileliğin başında bi tartışma yaşadık. Annem yine kardeşimi tuttu ve kardeşim bebek için inşallah düşer dedi. Annemle bir olup beni ezdiler kendi evimde. Bende ikisini de kovdum aylarca görüşmedim. Annem aylarca akrabalara beni arattirip benim nasıl olduğumu vs sordurdu. Zamanla akrabalarin bu tacizleri beni bunaltti annemin kendini temize çıkarıp benim ne kadar kötü bi evlat olduğum sonucuna insanları vardirmasi üzerine herkesle arayı bozdum ve su an kimse beni aramıyor. Sadece aylar sonra babam aradı ve erkek kardeşine kız bul evlenecek dedi. Bende bulamam dedim kapattım. Neyse 2 hafta filan eşim il dışında görevde iken rahatsizlandim tek başıma hastanede yattım erken doğum riski nedeniyle . Bu sıra yine babam aradı rahatsız olduğumu söyledim. Kardeşine kız bulmadin demi sen zaten onun iyiliğini istemezsin ki dedi çıldırdım artık. Adama hastanedeyim diyorum neyin var bile demiyor kardeşine kız bul diyor. Neyse . Bugün yine aramış annen hasta vs annenle konuş kardeşinle barış vs baskı yapıp durdu. Hayır dedim yine. Çünkü biliyorum aynı şeyi defalarca yaşadım. Barisicam yine ağzıma tükürecek annemle kardeşim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?