• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz çıkın işin içinden..

Evet mumkunse benim arkadaşlarım varmış bizim orali olan. Onlardan olacakmış . Memur olacakmış. Falan filan. Ha erkek kardeşim evlenmek istemiyor burnu beş karış havada. Annemle babam sürekli birini arıyorlar o da havalı havalı ben dusunmiyrummmm yaeeee şeklinde kendine hava yapıyor salak.
Şimdi ben evlendim hamileyim ya annem tutuştu oğlu evde kalacak diye. Kadın hep bizi yariştırıyo
Şu yorumuna çok güldüm gece gece :)) Allah'ta seni güldürsün emi :)) Sen bu saatten sonra tek kişilik yaşamıyosun hayatını önceliğin masum ve sana muhtaç karnında herşeyi hisseden ama yine de sana tutunan bebeğin eşin ve yuvan... Ailen hakkında yorum yapmak istemiyorum. Seni kırmaktan korktuğum için.. Yoksa 2 çift lafım var elbet .. Allah'a söyledim. Umarım eşin ya da eşinin ailesi bu durumda seni haksız, suçlu taraf olarak görmez.. Dilerim kendi seçtiğin ailende huzuru bulursun.. Allah yardımcın olsun canım bebeğini sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin..

Üzüldüm gece gece, Allah yardımcın olsun. Aile dediğin böyle olmaz, hele anne. İnanamadım. İnşallah eşin çok iyidir. Ailen yerine dört elle ona sarılırsın. Allah eşinle mutluluk versin cnm. Kendi ruh ve beden sağlığın için Ailenle görüşmemeye çalış, yarın bebek oldumu stresli olmaman gerek, şimdi bile etkilenir. Takma kafaya, maalesef ailemizi kendimiz seçemiyoruz. Kocadan, evlattan yana güldürsün Allah. Hayırlı evlat sahibi olursun dilerim.

Valla uzuldum size hamile bir insana soylenecek sozlermi bunlar pes yani ama sizde keske evden kovmasaydiniz.Kardesiniz berbat bir laf etmis ama kovmakta kotu olmus.Ne diyecegimi bilemedim.Akrabalarin araya girmesi falan keske kimseye hissettirmeden soylemeden kendinizi ailenizden uzak tutsaydiniz.Boyle kardes dusman basina evlerden irak

30 yasindayim evliyim calisiyorum. Ailemden uzaktayim. Kendimi tanitmak istedim.Annem hayatı boyunca evlat ayrımı yaptı . Erkek kardeşimin bir dediği iki olmadı ama ben hep ezildim. Suçsuz bile olsam erkek kardeşime ses çıkarmamak için beni ezdiler hep bu suçluluk psikolojisiyle büyüdüm. En son 7 ay önce hamileliğin başında bi tartışma yaşadık. Annem yine kardeşimi tuttu ve kardeşim bebek için inşallah düşer dedi. Annemle bir olup beni ezdiler kendi evimde. Bende ikisini de kovdum aylarca görüşmedim. Annem aylarca akrabalara beni arattirip benim nasıl olduğumu vs sordurdu. Zamanla akrabalarin bu tacizleri beni bunaltti annemin kendini temize çıkarıp benim ne kadar kötü bi evlat olduğum sonucuna insanları vardirmasi üzerine herkesle arayı bozdum ve su an kimse beni aramıyor. Sadece aylar sonra babam aradı ve erkek kardeşine kız bul evlenecek dedi. Bende bulamam dedim kapattım. Neyse 2 hafta filan eşim il dışında görevde iken rahatsizlandim tek başıma hastanede yattım erken doğum riski nedeniyle . Bu sıra yine babam aradı rahatsız olduğumu söyledim. Kardeşine kız bulmadin demi sen zaten onun iyiliğini istemezsin ki dedi çıldırdım artık. Adama hastanedeyim diyorum neyin var bile demiyor kardeşine kız bul diyor. Neyse . Bugün yine aramış annen hasta vs annenle konuş kardeşinle barış vs baskı yapıp durdu. Hayır dedim yine. Çünkü biliyorum aynı şeyi defalarca yaşadım. Barisicam yine ağzıma tükürecek annemle kardeşim .
Ama illa onların dediği olacak.
İllallah dedirtene kadar canıma okuyorlar. Siz olsaydınız napardiniz
Inşallah cocugun düşer nedemek be . Bence sen doğru olanı yapiyorsun kardesin ve annen firsatcinin tekiler öyle kardesmi olur yahu ben ablam hamileyken sanki benim bebeğim olcakmis gibi heyecanlı ve mutluydum bu nasıl bir laf ya

Ben olsam dunyanin en dedikoducu,en cirkef tipini arar bulur kardesime es olarak ahanda buldum diye haber ederdim
Evlendirsinler de gorsunler gunlerini madem

Ölümlerden dondüm hastaneden daha yeni cktim annem aldi goturdu niye geldin evin yokmu diyor sen pav....nlara layiksin vs... neler neler kucuk cocugma kufur edior a... ko.... cocugu diye olse bakmicam yemin ettim kimseden gulmedi yuzum nereye gitsem huzurum yok ahhh kardesim
Ben kurtuldum torunlarına kıyamaz sorunu evlatlarıyla gerçi benim çocuklarımada aynı yedi bitirdi beni sen yine anneden şanslısın benim anamın kızı gelinleri oldu fitliyordu kocasını üstüme salıyordu ne oldu gelinleri verdi eline alacağını oturdu oturduğu yerde şimdi anam benim çocuklarıma ölüm ediyor ama kapanmıyor içimdeki yara çocukluğumu çaldılar genç kızlığımı yaşayamadım içimde kaldı hiç unutmam annemelere bırakmıştım büyük oğlumu hava soğuktu dedim 1yada 2 saat bakın bir mont alayım kendime neyse geri dönďüm eve geldim ama konuştuklarını hep duyuyorum babamın zati aklı yok be kadın sen niye dolduruyorsun hayır gezmeyemi gittim nere gittimde bu kadar senaryo ama asla kabul etmez yaptıklarını hala susmam söylerim o hala ben birşey yapmadım havasında haklı bana hiç birşey yapmadı kocasını doldurmaktan oğullarını tutmaktan gelinlerini tepesine çıkarmaktan başka ahh ahhh

30 yasindayim evliyim calisiyorum. Ailemden uzaktayim. Kendimi tanitmak istedim.Annem hayatı boyunca evlat ayrımı yaptı . Erkek kardeşimin bir dediği iki olmadı ama ben hep ezildim. Suçsuz bile olsam erkek kardeşime ses çıkarmamak için beni ezdiler hep bu suçluluk psikolojisiyle büyüdüm. En son 7 ay önce hamileliğin başında bi tartışma yaşadık. Annem yine kardeşimi tuttu ve kardeşim bebek için inşallah düşer dedi. Annemle bir olup beni ezdiler kendi evimde. Bende ikisini de kovdum aylarca görüşmedim. Annem aylarca akrabalara beni arattirip benim nasıl olduğumu vs sordurdu. Zamanla akrabalarin bu tacizleri beni bunaltti annemin kendini temize çıkarıp benim ne kadar kötü bi evlat olduğum sonucuna insanları vardirmasi üzerine herkesle arayı bozdum ve su an kimse beni aramıyor. Sadece aylar sonra babam aradı ve erkek kardeşine kız bul evlenecek dedi. Bende bulamam dedim kapattım. Neyse 2 hafta filan eşim il dışında görevde iken rahatsizlandim tek başıma hastanede yattım erken doğum riski nedeniyle . Bu sıra yine babam aradı rahatsız olduğumu söyledim. Kardeşine kız bulmadin demi sen zaten onun iyiliğini istemezsin ki dedi çıldırdım artık. Adama hastanedeyim diyorum neyin var bile demiyor kardeşine kız bul diyor. Neyse . Bugün yine aramış annen hasta vs annenle konuş kardeşinle barış vs baskı yapıp durdu. Hayır dedim yine. Çünkü biliyorum aynı şeyi defalarca yaşadım. Barisicam yine ağzıma tükürecek annemle kardeşim .

Numarami değiştirirdim.

Beni düşünmeyen insanlarla bağımı koparırdım tamamen.

Evlat doğurmak ana baba olmayı yeğlemez.
Ana baba olmakta sürekli iletişim halinde olmayı yeğlemez.

Hayatınızda yavrunuzla mutlu olun.
Size sırf vicdanı yükümlülükten dolayı baskı yapmalarına izin vermeyin.

Herkes değer görmeyi haketmez.

aradıklarında bile açmazdım. bu ne ya?

o kardeş denen şeye (!) tanım bile yapamıyorum, insanlar nası böyle beddualar ederler! bir muadili de bende var, sürekli böyle beddualar eder, ama ben hiç takmıyorum kafaya, sakın sen de takma ve asla konuşma kardeşinle. onun kötü enerjisi seni bulmasın.

"senin duanla yaşamıyor ki bebeğim bedduanla ölsün" deseydin keşke. motto edin bunu. itin duası kabul olsa gökten kemik yağardı. boşversene. sen kendine ve bebeğine odaklan huzurunu bozma.

Evet mumkunse benim arkadaşlarım varmış bizim orali olan. Onlardan olacakmış . Memur olacakmış. Falan filan. Ha erkek kardeşim evlenmek istemiyor burnu beş karış havada. Annemle babam sürekli birini arıyorlar o da havalı havalı ben dusunmiyrummmm yaeeee şeklinde kendine hava yapıyor salak.
Şimdi ben evlendim hamileyim ya annem tutuştu oğlu evde kalacak diye. Kadın hep bizi yariştırıyo

bırak ya kızların başını mı yakacaksın? yazık ablasının bebeğine düşer inş diyen adamdan koca mı olur?

evrenin bir bildiği var ki bunlar biriyle anlaşıp evlenememişler, o yüzden zorlamayın yazık bulunacak kıza.

açma telefonlarını meşgule at, engelle, numaranı değiştir. boşver.

Iste anne deger vermeyince aile komple deger vermiyo insana. Bi evi kadin yonetiyo cunku. Nasil kv ile aran bozuk olsa kp gorumce falan herkes dusman oluyo insana aynen oyle.

Ben olsam mesafeye devam ederdim. Annen bi gelin gorunce kizinin kiymetini anlar

kan bağı olunca kestirip atılmıyor mesafe de koyamıyorsun. senin için çok zor durum. hamileliğinin sonlarındasın bunları düşünüp sinirlerini bozma bebeğine de sana da yazık

doğru yapıyorsun. benim rahmetli dedemin bir lafı vardı ana babanın evlat üzerinde hakkı olduğu kadar evladın da ana baba üzerinde hakkı vardır diye. sana yaşattıkları ile hak mak bırakmamışlar. arasın dursunlar bu duruşundan geri adım atma. evet çok zor anne baba olmadan hamilelik doğum ama olsalar daha çok üzecekler seni. evladına kocana sarıl evinde huzurla yaşa arkadaşım. rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Görüşme konuşma

Niye ben buluyorum gözü aklı beyni yok mu deseydiniz .
Ayrıca hastanedeyim diyorsunuz hala kız bul diyorlar
Herkes üzgünüm ama ANNE ve BABA olamıyor
Ayrımcılıkta saNırım sona gelinen nokta
BU kardeş kaç yaşında acaba cahil zamanları falan mı
Yani aklı selim bir kişi böyle bir beddua etmez ki !!

Back
X