Siz de benim gibi misiniz

Miniquie

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
464
320
18
Kızlar ben eşim duşa gireceği zaman temiz çamaşırlar veririm ona güzelce katlayıp, bunu laf arasında bir arkadaşıma söyledim ve o ne öyle çocuk gibi dedi sonra annem ve ablam da benzer tepkiler verdiler kocaman adam niye sen veriyorsun vs dediler, eşime pek karışmam kendi alanlarımız da vardır evde o film izler ben spor yaparım filan birbirimize saygılıyız ama biraz önce eşim duşa girecekti ve yine çamaşırlarını verdim ona aklıma takıldı bu acaba yanlış mı yapıyorum diye

Doğru ya da yanlış diyemeyiz sadece erkekler maalesef böyle şeylere çabuk alışıyor her şeyi kadından bekler hake gelebiliyorlar zamanla sizi yorabilir. ben böyle davranmayı tercih etmem. Onun bakıcısı değil eşiyim.

görevin haline gelmediği sürece normal bence

İçinizden gelen doğrudur, kendi adıma ben değil çamaşırını vermek, katladıklarımın çoğunu bile yatağın üzerine bırakırım kendi yerleştirsin diye. Herkes aynı olmak zorunda değil. Kocasının arkasından banyo temizleyen de var, bana anormal geliyor ama onlar için doğal.

‘Ben eşimin çamaşırını veriyorum duşa girince’ diye arkadaşınıza anne babanıza söyleme gereği niye duydunuz ki ?

Hahah gidip dan diye söylemedim canım sohbet arasında erkeklerden konuşurken ben eşim duşa girerken temiz kıyafet veririm diye söylemiştim sohbetin akışına göre

Bakıcılık gibi algılamıyorum da annelik rolüne bürünmek de istemem acaba annesi gibi mi oluyorum biraz böyle yaparak

Bakıcılık gibi algılamıyorum da annelik rolüne bürünmek de istemem acaba annesi gibi mi oluyorum biraz böyle yaparak
Yani benim fikrimce öyle. Biz kadınlar nedense böyle şeyleri pek bi seviyoruz anaçlık duygumuzdan sanırım. Ha sizin ilişkinizin dinamiği farklıdır yaparsınız kimseyi ilgilendirmez.

Yani benim fikrimce öyle. Biz kadınlar nedense böyle şeyleri pek bi seviyoruz anaçlık duygumuzdan sanırım. Ha sizin ilişkinizin dinamiği farklıdır yaparsınız kimseyi ilgilendirmez.

Ya bende de anaçlık çok fazla ama hiç sevmiyorum bu huyumu törpülemeye çalışıyorum bir ara üşürsün üstünü giy filan diyordum evde ya bilmiyorum ki eşim bana deyince mutlu oluyorum aslında beni düşünüyor vs diye ama kendim yapınca annesi gibi mi oldum diye kasıyorum

Ay ne sinir bozucu kocaman adam şapır şupur yıkanacak çıkınca arkasından banyo temizlicem

Ne kadar zamandır evlisiniz.
Her şey dozunda olunca güzel. Her şeyini düşünen ay yedin mi, üşüdün mü, rahat mısın vs diye arkasında dolanan bi kadın var zaten hayatında o da annesi. Eş olmak bu değil sonra ilişkide neden tutku bitti diye dert yanıyoruz.

2 buçuk senedir evliyiz :) aslında birbirimize çok alan da bırakırız ama mesela ben okula gidiyordum ve sabah uyandığımda eşimden bir mesaj oluyordu sıkı giyin hava soğuk diye bu beni mutlu ediyordu ama kendim yapınca geriliyorum yapma şöyle diyorum kendime bi de böyle yorumlar alınca

Eşlerin birbirini düşünmesi güzel bir şey sadece haddi aşmamak lazım. Hava soğuk sıkı giyin demek başka eli ayağı tutan adamın donunu hazırlayıp vermek başka.

Bende eşim duşan çıkmadan kıyafetlerini hazırlarım.Oda ben duştan çıkmadan Tekliklerimi vs kapıya koyar hazırlar.Yani demem o ki Yalnız siz sürekli birşeyler yapa duruyorsanz yorulursunuz.Parentez açarak ekleyeyim ki benim kıyafetleri hazırlamamın sebebi eşim bir çorap alıcak olsa bile bütün dolabı komple bozuyor ondan yani

Benimki düzenli ama benim hoşuma gidiyor öyle ilgilenmek hazırlayıp vermek filan eşimde benim için yapar tek taraflı değil ama annelik yapma konusu kafami karıştırdı valla belkide ondan kasıyorum normaldir de

karşılıklı ise sorun yok herkesi düşünceleri farkı takılmayan aynı şeyler herkesi hoşuna gitmeyebilir

Her gün eşime çamaşır ayarlayıp yatağa mı koyacağım. Benim duşa girdiğinden haberim olmuyor ki bazen. Mesela üstüne geldi az önce girmiş ben sonradan gördüm. Her gün duşa girerken haber mı verecek ya da ben onu mu takip edeceğim. Ev de büyük değil 3+1ama salondayken duyulmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…