Siz de böyle hissediyor musunuz?

:KK42: Bende sürekli böyleyim.
Hatta bi Böyle :KK61: bide böyle :KK71:
Genelde uyurum. Uyutmadıkları zaman uzun oturur kös kös şiir kitap falan okurum müzik dinlerim bu depresyon yetmedi azdaha gir dibine diye. Bir aydır böyleyim sanırsam işi sonunda :deli: olcam.
Uykudan uyandım ve şuan inanılmaz enerjiğim bende anlamadım gitti Tövbe Yarabbim :KK76: Ben de de sürekli bir uyuma isteği var sonumuz hayrolsun bu 2020 bize hiç iyi gelmedi yahu sürekli bir olumsuz haber sürekli bir endişe sonumuz hayrolsun :cry:

Uykudan uyandım ve şuan inanılmaz enerjiğim bende anlamadım gitti Tövbe Yarabbim :KK76: Ben de de sürekli bir uyuma isteği var sonumuz hayrolsun bu 2020 bize hiç iyi gelmedi yahu sürekli bir olumsuz haber sürekli bir endişe sonumuz hayrolsun :cry:

Hayır olsun ya :dua: Cümbür cemaat geliyor gelenler zaten keşke herşey kurgudan ibaret olsa ama işte olmuyor yaşamın kanununda herşey var yüklendi birden bizede toplum olarak çöktük.

Bence gündem de etkiliyor tabi depremler,koronavirus vs yani hep bir endişe içindeyiz.9 katlı binanin 2. Katindayim Allah korusun deprem olsa üstümdeki 7 kati düşünmekten kendimi alamıyorum.Bir an önce 3 katlı mütevazi bir apartman dairesi veya müstakil eve taşınma planlarım var tabi herşey depreme kaldıysa..Arabayı kullanirken de aynı dert galiba herşey kafada bitiyor guzel kardesim
Sevimsizkelebek'le yaptığınız kısacık sohbet içimi öyle ısıttı ki 😊 ne güzel insanlar var yarabbim :KK19: size hak verdiğimi de belirteyim dediğiniz gibi her şey kafamızda bitiyor öyle bir zamandayız ki sürekli diken üstündeyiz inşallah yüzümüzü gülümseten içimizi sıcacık yapan haberler alırız 🙏 iyi geceler diliyorum :KK68:

Sevimsizkelebek'le yaptığınız kısacık sohbet içimi öyle ısıttı ki 😊 ne güzel insanlar var yarabbim :KK19: size hak verdiğimi de belirteyim dediğiniz gibi her şey kafamızda bitiyor öyle bir zamandayız ki sürekli diken üstündeyiz inşallah yüzümüzü gülümseten içimizi sıcacık yapan haberler alırız 🙏 iyi geceler diliyorum :KK68:
Amin canım benim insaallah gündem de güzelleşir ülkemiz de daha huzurda güvende olur hep güzel düşünelim.Güzellikler hep var içimizde onları dışarı yansitabilirsek ne mutlu. sizin gibi saygılı,sorunlarıyla başa çıkma gayreti gösteren gençler yetişkinler hep olur insallah

Amin canım benim insaallah gündem de güzelleşir ülkemiz de daha huzurda güvende olur hep güzel düşünelim.Güzellikler hep var içimizde onları dışarı yansitabilirsek ne mutlu. sizin gibi saygılı,sorunlarıyla başa çıkma gayreti gösteren gençler yetişkinler hep olur insallah
Teşekkür ediyorum 💐😊 çokça Aminn..

Hayır olsun ya :dua: Cümbür cemaat geliyor gelenler zaten keşke herşey kurgudan ibaret olsa ama işte olmuyor yaşamın kanununda herşey var yüklendi birden bizede toplum olarak çöktük.
Keşkee ama hayatın gerçekleri maalesef bunlar tüm üzüntüleri çekip yasını bitirdikten sonra gelecek olan yeni güzellikleri buyur etmemiz lazım hayatımıza :KK19: elbet kötü günler geçer biz güzel düşünelim 😊 umarım sizin de bu durumunuz son bulur ve bu sefer de Cümbür cemaat güzel haberler bırakmaz peşinizi:KK68: iyi geceler diliyorum

Merhabalar iyi akşamlar hanımlar :KK25:
Bu aralar üstümden atamadığım bir halsizlik var aslında halsizlik de sayılmaz yaptığım hiç bir aktiviteden zevk alamıyorum mutlu hissedemiyorum normalde neşeliyimdir bolca gülerim ama şuan gülmeyi bırakın kimseyle konuşasım dahi gelmiyor. Kan değerlerimde bir sıkıntı yok bu arada. Ne olacak benim bu halim bi el atın hanımlar :cry:
Depresyon olabılır bi psıkıyatrı ıle gorusun o sizi yonlendırır.

Merhabalar iyi akşamlar hanımlar :KK25:
Bu aralar üstümden atamadığım bir halsizlik var aslında halsizlik de sayılmaz yaptığım hiç bir aktiviteden zevk alamıyorum mutlu hissedemiyorum normalde neşeliyimdir bolca gülerim ama şuan gülmeyi bırakın kimseyle konuşasım dahi gelmiyor. Kan değerlerimde bir sıkıntı yok bu arada. Ne olacak benim bu halim bi el atın hanımlar :cry:
Her yıl bahar ayında bana da böyle oluyor mevsimsel değişimden dolayı demişti doktorum bi de havalr sürekli gri gitti onunda etkisi var

Back
X