Siz de de aynı şey oluyor mu?

Hayallerr1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2019
12
2
1
Arkadaşlar ben bu konuyu yanlış yere açtık tekrsr doğru yere sorayım dedim. Ben evlendiğinde ilk bir yıl eşim göğüslerime hayrandı. Şimdi cinsel ilişkimiz aynı boyutta devam ediyor yani sık sık birlikte oluyoruz. Sevisme de var. Fakat eşim artık göğüslerime ilgili değil. Bunu dile getirdim hızlı oluyor zaman kalmıyor dedi. Ben de çok ustelemek istemedim. Acaba goguslerimi artık beğenmiyor mu? Tüm evliliklerde zamanla değişiyor mu bu durum merak ettim. Ama cinsellik aynı sıklıkta ve istekte devam. Değişik fantazilere de açığız. İlgi istek bitmezken neden göğsüme ilgisini kesti acaba . Saçma bir soru gibi gelebilir ama goguslerimi sevmez olmaya başladım :(

ön sevişme kısa mı sürüyor, ilişki esnasında da göğüslerle ilgilenebilir aslında ama zaten sık ilişkiye giriyormuşsunuz eşinize de sorununuzu dile getirmişsiniz, zamana bırakın,

iyi ki kadınlar klubüne üye olmuşum
dertlerim için abartıyor muyum diyodum ama yok cidden sağlam dertlerim varmış.. burda dert diye yazılanları okudukça..
kusura bakmayın tutamadım kendimi..
Soru sordum sadece . Allah herkesin dertlerine derman versin. Benim de dertlerim var tabiki. Ama ben soru sormak istedim.

ön sevişme kısa mı sürüyor, ilişki esnasında da göğüslerle ilgilenebilir aslında ama zaten sık ilişkiye giriyormuşsunuz eşinize de sorununuzu dile getirmişsiniz, zamana bırakın,
Bazen kısa sürüyor bazen uzun. Uzun sürdüğü zaman göğüs ile değil de başka yerlerle ilgilenir.

kilo aldığınız dönemde niye bahane buldunuz ki, kilo alınca göğüsler biraz daha büyümüştür ve daha iyi olmuştur bence

burası cinsellik bölümü ve ben sordum ön sevişme kısa mı sürüyor diye bu şekil cevap verdi ben bir edepsizlik göremedim

Evet cinsel problemlerin anlatıldığı ve diğer üyelerin çözüm sunduğu bir platform.
Sizin sorunuz gayet olası, konu sahibinin cevabı fazla nahoş geldi bana. Eşinin başka yerleri ile ilgilendiği kısmı.

Evet cinsel problemlerin anlatıldığı ve diğer üyelerin çözüm sunduğu bir platform.
Sizin sorunuz gayet olası, konu sahibinin cevabı fazla nahoş geldi bana. Eşinin başka yerleri ile ilgilendiği kısmı.
Edepsiz geldi ise cevaplamayiniz. Kadınlar klubune yeni üye oldum. Bir şeyler okudum. Ve baktım ki kadınlar kadınları hep eleştirerek cevap veriyor. Karşıdakinin derdi kendinden az diye onu sorguluyor. Her şeye takılıyor. En takılmayacak şeylere bile takıyorlar. Kadın milleti işte. Ya kıskanç davranıyorlar ya kendini beğenmiş ya da küçük görerek. Herkes edepli olmuş maşalah.

Şimdi biz eşinin adına göğüsleriniz hakkında nasıl fikir yürütebiliriz...sonuçta onları gören eşiniz

Back
X