Siz de de oldu mu ?

tiyatral_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
1.649
788
123
Merhaba arkadaşlar Ben yaklaşık iki aydır nişanlıyım ve nişanlandıktan beri işlerimiz nişanlım ve benim hiç iyi gitmedi. Nişandan bir gün önce işten olahanüstü halden dolayı çıkarıldım. Tekrar iş buldum bu sefer sebebpsiz yere çıkartıldım. Nişanlımın sekiz yıldır çalıştığı yer küçülmeye gidiyor ve büyük bir ihtimlle o da çıkacak. Düğün hazılrıkları borçlar kaldık öyle . Bir de ben ayrıca eve para veriyorum ve babamdan falan hiçbir destek görmüyorum .İnanın nefes alacak dermanım kalmadı. Derler ki evlenecek olan çiftler de genelde önceden hep böyle sıkıntılar huzursuzluklar olurmuş. Siz de de oldumu buna benzer şeyler. ?

Son düzenleme:
Bu konu kapanır konu sahabı

Bizim nikahımız 16 temmuzdaydı. Bir gece önce darbe girişimi oldu. Sabaha kadar uyumadan "acaba evlenebilecek miyiz, sokağa çıkma yasağı ciddi mi şimdi?" diye oturduk. Uzaktan geleceklerin yarısı gelemedi. Uykulu, şiş gözlerle yorgun, yoğun, gerilimli bir gün geçirdik. Benim eşim de çok şanssızdır. Bana da sirayet etti galiba Vesvese falan inanmayın böyle şeylere, kötü tesadüfler üst üste gelmiş sadece. Üzüldüm yaşadıklarınıza. Umarım bir an evvel düze çıkarsınız.

düğününüz güzel geçmedi ..Ay sizin yaşadıklarınız da az değilmiş ...

Benim hayatim oyle geçiyor
Sadece evlilik oncesi degil

Allah selamete erdirsin inşallah
Üzülmeyin daha iyisi olur umarim

Hayırlısı buymuş demek ki her şerde bir hayır var derler öyle düşün.Düğün ne zaman peki yakın mı düğün yerine nikah yapın bence.

Çok düşünmeyin

Yeni iş arayın

Borca girmeyin elimizdeki bütçe ile uyumlu evlenin

Evinizde 109 parça çatal bıçak takımı değil iki çatal bir bıçak olsun ama huzur olsun
düşünmeden olmuyor maalesef ...kendine olan güvenin kalmamasını bir kenara bırak . Bir de üsütüne borçlar.zaten öyle yapıyoruz canım yedeklerini almıyoru sadece herşeyden birer tane .o kadar

düşünmeden olmuyor maalesef ...kendine olan güvenin kalmamasını bir kenara bırak . Bir de üsütüne borçlar.zaten öyle yapıyoruz canım yedeklerini almıyoru sadece herşeyden birer tane .o kadar
Ama işte o herşeyden birer tanenin içinde de kullanılmayacak çok şey var İnan bana

Minimal yaşa

Bizim başımıza hiç böyle şeyler gelmedi gittik nikah günü aldık ertesi güne verdiler sabah ta gittik imzalarımızı attık evlendik.

Sizde evlilik hazırlığında küçülmeye gidin yada erteleyin. Olur bazen sıkıntılı dönemler geçer boş dua edin hayırlısını isteyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…