SİZ DE SİNİR OLUR MUYDUNUZ?

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
İşyerinde engelli bir arkadaşımız var, engelli dediğim boyu normalden çok az kısa ve bir gözü görmüyor, onun dışında hiçbir sıkıntısı yok.görevi sadece postalanacak evrakların zarfını yazmak ve onun dışında cuma günleri de postanaye resmi kurumlara yazı götürmek.Bunun dışında hiçbirşey yapmıyor.Garip bir özelliği var, biz deli gibi çalışırken odanın içinde bir sağa bir sola doğumhane kapısında bekleyen babalar gibi geziyor...Ve yaptığım işe konsantre olamıyorum, ayak sesleri sinirimi bozuyor, sağa sola giderken rahatız oluyorum.siz olsanız naapardınız?

Belki yürümeye ihtiyaç duyuyor uzun süre oturamiyor belki bir rahatsızlığı var. Yapacak birsey yokki sizin şahsi isyeriniz değil sonucta
nasıl desem hapishanede volta atar gibi sağdan sola soldan sağa tekrar soldan sağa sağdan sola mekik dokur gibi...normal diyorsunuz yani.peki teşekkür ederim

nasıl desem hapishanede volta atar gibi sağdan sola soldan sağa tekrar soldan sağa sağdan sola mekik dokur gibi...normal diyorsunuz yani.peki teşekkür ederim
Bulunduğunuz odada gidecek yeri kısıtlı ise mecbur sağdan sola gidip gelmek zorunda kalıyordur da yani normal ya da anormal diyemem cunku insanlarin binbir türlü sıkıntısı oluyor. Sadece yapacak bir şey yok maalesef odaklanmaya çalışın

çok rahat bir arkadaş, ara sıra uyuyor ve horluyor üstelik müdür uyarmasına rağmen..istifini bozmuyor.eski personel ya...ben haksızım anladım, çekecez naapalım

çok rahat bir arkadaş, ara sıra uyuyor ve horluyor üstelik müdür uyarmasına rağmen..istifini bozmuyor.eski personel ya...ben haksızım anladım, çekecez naapalım
Hayır haksız ya da haklı mevzusu degil de belki psikolojik olarak iyi olmaya bilir bu kişi. Onun hareketlerini görmezden gelin yoksa bu durum iyice sinir eder sizi demek istedim

Hayır haksız ya da haklı mevzusu degil de belki psikolojik olarak iyi olmaya bilir bu kişi. Onun hareketlerini görmezden gelin yoksa bu durum iyice sinir eder sizi demek istedim
gelebilsem keşke olmuyor, gözüm görmese adımlarını duyuyorum, sinir bozucu

Büyük ihtimalle kendini durduramıyor. O tip hastalarda kafa cok fazla düşünce ile dolu olduğunda hareket ederek düşünmeyi engelliyorlar. Hastalarımız öyle diyordu. Büyük ihtimal oda öyle..

diyorum bişi demeden yerine oturuyor

Bir tek siz mi söylüyorsunuz? Öyleyse sizi takmıyor olabilir, birkaç meslektaşınızla beraber söyleyin ya da üstünüzle konuşun o bulsun bir hal çaresini. Ben de çalışırken dikkatimi dağıtan şeylerle verimli olamam.

Fazla boş kalıp sıkılıyor anladığım kadarıyla, iş çıkartsanız uğraşsa birşeylerle? Bilgisayar falan yok mu boşta? Otursa internete girse ?
söylenilen işleri yapmıyor, işi yok ama işi vaar dior eski kafa bilgisayar kullanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…