- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
nasıl desem hapishanede volta atar gibi sağdan sola soldan sağa tekrar soldan sağa sağdan sola mekik dokur gibi...normal diyorsunuz yani.peki teşekkür ederimBelki yürümeye ihtiyaç duyuyor uzun süre oturamiyor belki bir rahatsızlığı var. Yapacak birsey yokki sizin şahsi isyeriniz değil sonucta
Bulunduğunuz odada gidecek yeri kısıtlı ise mecbur sağdan sola gidip gelmek zorunda kalıyordur da yani normal ya da anormal diyemem cunku insanlarin binbir türlü sıkıntısı oluyor. Sadece yapacak bir şey yok maalesef odaklanmaya çalışınnasıl desem hapishanede volta atar gibi sağdan sola soldan sağa tekrar soldan sağa sağdan sola mekik dokur gibi...normal diyorsunuz yani.peki teşekkür ederim
çok rahat bir arkadaş, ara sıra uyuyor ve horluyor üstelik müdür uyarmasına rağmen..istifini bozmuyor.eski personel ya...ben haksızım anladım, çekecez naapalımBulunduğunuz odada gidecek yeri kısıtlı ise mecbur sağdan sola gidip gelmek zorunda kalıyordur da yani normal ya da anormal diyemem cunku insanlarin binbir türlü sıkıntısı oluyor. Sadece yapacak bir şey yok maalesef odaklanmaya çalışın
Hayır haksız ya da haklı mevzusu degil de belki psikolojik olarak iyi olmaya bilir bu kişi. Onun hareketlerini görmezden gelin yoksa bu durum iyice sinir eder sizi demek istedimçok rahat bir arkadaş, ara sıra uyuyor ve horluyor üstelik müdür uyarmasına rağmen..istifini bozmuyor.eski personel ya...ben haksızım anladım, çekecez naapalım
uyarıyorum oturuyor bir saat sonra tekrar başlıyor.acayip rahatsız oluyorum o adım atışı beynimde acayip bir etki yaratıyorUyarin ne varki bunda dikkatim dagiliyor deyin.isi yoksa sikiliyordur
gelebilsem keşke olmuyor, gözüm görmese adımlarını duyuyorum, sinir bozucuHayır haksız ya da haklı mevzusu degil de belki psikolojik olarak iyi olmaya bilir bu kişi. Onun hareketlerini görmezden gelin yoksa bu durum iyice sinir eder sizi demek istedim
Canım demek ki psikolojik olarak da bazı sorunları var, yok saymaya çalışsanız?uyarıyorum oturuyor bir saat sonra tekrar başlıyor.acayip rahatsız oluyorum o adım atışı beynimde acayip bir etki yaratıyor
adımlarını duyuyorumCanım demek ki psikolojik olarak da bazı sorunları var, yok saymaya çalışsanız?
diyorum bişi demeden yerine oturuyor"X abi/abla, dışarı çıkıp biraz dolaş hava al istersen, bunaldın galiba" falan diyerek dışarı yönlendirmeyi deneyin.
diyorum bişi demeden yerine oturuyor
Fazla boş kalıp sıkılıyor anladığım kadarıyla, iş çıkartsanız uğraşsa birşeylerle? Bilgisayar falan yok mu boşta? Otursa internete girse ?adımlarını duyuyorum
söylenilen işleri yapmıyor, işi yok ama işi vaar dior eski kafa bilgisayar kullanmıyorFazla boş kalıp sıkılıyor anladığım kadarıyla, iş çıkartsanız uğraşsa birşeylerle? Bilgisayar falan yok mu boşta? Otursa internete girse ?
tikim var böyle bişiyeTakıntı haline mi geldi sende acaba ? O yuzden mı batıyor acaba ??
Yapılır bilemedim ..tikim var böyle bişiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?