Siz Deniz Akkaya'nın yerinde olsaydınız ne yapardınız???

parissima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
431
-19
46
İstanbul
Kızlar, bikaç gündür medyada Deniz Akkaya'nın bebeğinin babası Efe Önbilgin'in şipşak evliliğini görüyorsunuzdur....
yani bana mı çok iğrenç geliyor bu ? yoksa ahlaki bir yönü varmı ? aşk mı bu nedir ? yani kelimeler kifayetsiz kalıo bence.....
siz Deniz Akkaya'nın yerinde olsaydınız ne yapardınızz ?
ben çocuğumu alıp yurtdışına taşınırdım..bebeğimi de göstermezdim babasına...:14:

örnek bir insan değil onun sorunu kendisini sevmem eşeğini sağlam kazığa bağlasaymış!!

benim bildigim zaten adam deniz Akkayanin doğurmasını istememişti..
artı bır de zaten evlilik dısı cocuk dünyaya getirdi..bunların olacağını düşünmesi gerekirdi bence..
ha tabii gözüne sokması mı gerekiyordu adamın?yani memlekette başka otel mı yok!o konuda çok büyük adilik yaptığını düşünüyorum..ama ikiside başkalarıyla evlenmekte özgür neticede..
yerinde olmak istemezdim tabiikide..ama olsaydım eğer hiç bır tepkide bulunmamaya çalışırdım..tepki göstermeye hakkım olduğunu dusunmezdim..

kadın zaten baştan bunları göze alarak yapmış çocuğu adam istemiyordu
hem ne var çocuğun babası başkasıyla evliyse
bazen severek evlenip boşanıyolar çocuğun babası başkasıyla evleniyor sonra

Bizlere bu tip şeyler garip geliyor, ama o camiadaki insanlar çoktan kanıksamış bu tip şeyleri, önyargılı gelebilir belki böyle düşünmem ama bence onlara koymaz bu tip olaylar.

olan sadecee çoçuklaraaa oluyoo bu durumlardaa kendilerininn şeyindee deil afedersiniz...

Hiç bir hak talep edemez, evlilik gereksiz bir imzadan ibaret diyenlere ders olsun.
Çocuğumu göstermezsem adamı değil, çocuğumu cezalandırmış olurum.
Ne yapardım, yaptığım hataların bedeli kabul eder evladıma sarılırdım...

çarpık ilişkiler ve parayla brünmüş ruhlar diyorum ben bunlara :20:

haberlerı okurken bende cok uzuldum.zor bır durum kendılerı yetıskın neysede o cocugun gunahı ne.. buyuyunce ne olacak bunu dusunmuyor kımse benım babam bumu der kotu bır durum..

Back
X