Siz eşinize nasıl davranıyorsunuz

hadin

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2007
157
1
316
Denizli
Eşlerimizin bize yaptıklarına yeri geliyor kızıyoruz, yeri geliyor kınıyoruz hepimiz birden. Peki birde tabağın öbür yüzünden eşimizin gözünden baksak acaba biz eşimize nasıl davranıyoruz. Yeteri kadar ilgi gösteriyormuyuz, yoksa bütün ilgiyi ondanmı bekliyoruz. Kavgalarımızda, tartışmalarımızda tek suçlu karşı tarafmı. Ama şöyle oturup iyice bir düşünelim. Yani kısaca iğneyi kendimize çuvaldızını onlara batıralım

Ben başlayım öncelikle , uzun süredir evliyim ve evliliğim boyunca öğrendiğim bir şey varsa yaşananlar tek taraflı olmuyor. Suç onda olduğu kadar kendimizdede oluyor. Ben evliliğimin ilk yıllarında bütün suçu eşime yüklerdim. Oturur bir güzelde ağlardım. Hatta iyi bilirim kendi kendime konuşurdum. Bana bunu nasıl yapar. Kendini ne sanıyor bu. Of hiç sormayın . O suçlu ben sütden çıkmış ak kaşık. Kendime göre ilgi gösterdiğimi sanırdım eşime . Ama işte öyle olaylar oluyorki ters düz oluyorsunuz. O zaman karşınızdaki kişininde istekleri olduğunu anlıyorsunuz. Her düşüncesi sizinkiyle aynı olmuyor. Evli olduğunuz için ikinizinde aynı şeyleri sevmesi gerekmiyor. Sizden beklentilerinin sizin verdiğinizle aynı olmadığını görüyorsunuz. Mesela aynı yemeği sevmiyorsunuz, aynı tür müzik dinlemiyorsunuz. Yani aynı şeyleri yapmakdan zevk almıyorsunuz. Yolda yürürken ben el ele yürümeyi seviyorum. O kol kola girip yürümeyi seviyor. Ben ona aşkım canım derken o sadece ismimle hitap ediyor başkalarının yanında. Bu gibi şeyleri yapmadığı zaman yani benim istediklerimi o benimle ilgilenmiyor. Beni sevmiyor diye düşünür birde tartışırdım. Suçlu olurdu adamcağız hep. Ama şuda var oda bilirdi benim neden hoşlandığımı yapabilirdi oda , .

Hatasız kul olmaz..
Elbet biz kadınların da yanlışları var..
Kendime bakınca fazla kaprisliyim. Kolay kolay birşey beğenmem,çok çabuk hasta olurum,sürekli ilgi isterim. Azıcık sırtını dönse,hemen bozulurum..:dilcikar:
Kavga ettikten sonra haksız bile olsam bir adım atmam(bu huyumdan nefret ediyorum):mymeka:
İnsanlarla çok mesafeli olduğum için ailesi ile hiç samimiyetim yoktur.. :smiley-cool:
Daha çok var kötü özelliklerim,aklıma geldikçe yine uğrarım buraya..gamyoncuiremsu

ben cok cabuk kestırıp atıyorum olmaı mı amaan salla bana kımse böle yapamaz deyıp kestırıp atıyorum sonra da hındı gıbı sevdıgımın adamımın gıttıgıne yanıyorum..
ama yıne de ııh dıyorum ıyı yaptım fln. kötu huy.

ben cok cabuk kestırıp atıyorum olmaı mı amaan salla bana kımse böle yapamaz deyıp kestırıp atıyorum sonra da hındı gıbı sevdıgımın adamımın gıttıgıne yanıyorum..
ama yıne de ııh dıyorum ıyı yaptım fln. kötu huy.

aslında onlardan şikayet edeceğimize faaliyete geçip biz birşeyler yapsak daha ii.çiçek mi getirmiyor git çiçekçiye en kralından yaptır vazoya koy,sorarsa ben çiçekleri çok severim de...v.s v.s

Şöyle bir düşündümde şimdi...CADIARZU
Yazık benim adama he, Allah onu benim şerrimden korusun...jeyyar..:1ninca:Kötü Kazen

Çok kıskancım,kaprisliyim,kinciyim..Kolay kolay unutmuyorum..Aklıma gelince lafı sokuveriyorum..Eğer beni kızdıracak bir şey yaparsa..Hep ilgi ve şefkat göstersin,beni şımartsın,prenses gibi davransın istiyorumfisfisfis

Yapıyormu derseniz,evet yapıyor..Ancak ben de ona gereken ilgi ,sevgi ve alakayı gösteriyorum..

Yine de kişisel fikrim,erkeklere fazla yüz vermeye gelmez:dilcikar:

Benim mutluluğum evin mutluluğu...:lepi:

Eğer ben huzurluysam evimiz de huzurlu...:lepi:

güzel bir konu olmuş.
anlaşması çok kolay biriyimdir aslında. kıskançlık ve kapris yapmam. damarıma basılmadıkça sinirlenmem. gamyoncuiremsu
eskiden sevdiğimi çok belli ederdim.eşim şımardı da şımardı, nazı kaprisi eşim bana yapmaya başladı. beni de akıllandırdı bu arada. yerimseniben :1rolleyes:
haklı olduğuma emin olduğu konuda inat ederim, buna çok kızar. hep kendi dediklerinin olmasını ister.

Back
X