- Konu Sahibi AskKirintisi
ben çalışmıyorum, eşim şükür iyi maaş alıyor, ev almak için tasarruf yapmaya çalışıyorum ama eşim benim gibi düşünmüyor, sizinkiler nasıl?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki taraftan bir taraf mutlaka tutmalı..
Helal size tek maaşla bu zamanda ev almaya çalışmak bravo doğrusu.İnşallah allah gönlünüze göre verir:Saruboceq:
Bizdeki durumda ben çok savurgan değilim ama eşim çok tutumludur.O da bir şeyler yapabilmenin peşinde.Ben ona göre daha harcamayı seven bir tipim.Aslında değilim o çok tutumlu:bbo:
Kesilen sütten çökelek yaptıran bir eşe sahibim![]()
İki taraftan bir taraf mutlaka tutmalı..
Helal size tek maaşla bu zamanda ev almaya çalışmak bravo doğrusu.İnşallah allah gönlünüze göre verir:Saruboceq:
Bizdeki durumda ben çok savurgan değilim ama eşim çok tutumludur.O da bir şeyler yapabilmenin peşinde.Ben ona göre daha harcamayı seven bir tipim.Aslında değilim o çok tutumlu:bbo:
Kesilen sütten çökelek yaptıran bir eşe sahibim![]()
Evet haklısınız öyle çiftlerde var.
Ama pazar olayını şiddetle öneriyorum.Biz 10 liraya en fazla tüm haftaki sebze ve meyvemizi alıyoruz pazardan..Mesela pazar alışverişinede akşam üzeri gidiyoruz eşim sayesinde;daha ucuz oluyormuş
Konuşmayı deneseniz izah etseniz..