Siz evde neler yapıyorsunuz?

Evet bende 18 ay sonunda çok şükür izni mi aldım
Güzel vakit geçiriyorum ama bir eksiklik var gibi
Tam tatil gibi hissedemiyorum
Havar o kadar sıcak ki şöyle öğlene kadar uyuyamıyorum bile
Aç ayol klimayı,vantilatörü.
Uyu,uyan.
Sonra mis gibi kahvaltı...
Oyyy dağlar!!!!
Bari cuma akşamı olaydı şu anda...

Ben sürekli evdeyim sizin kadar dolu dolu yaşamıyorum valla :) internetten dizi izleyin hem yatıp dinlenirsiniz hem de kafanız dağılır. Sabahları erken kalkıyorsanız dışarı çıkabilirsiniz. Puzzle alıp tamamlayabilirsiniz. Benim gibi tembelseniz de tüm gün yatabilirsiniz :)

İnanın bu bile az geliyor bana
Söyle diyorum günde bir kitap bitirsem felah filan
Hani manevi şeyleri katmıyorum bile
Ama yine de tatmin olamıyorum ki

Evde spor, meditasyon falan denesene. Sağlam 1-2 saat oyalar, hem de vücuduna iyi gelir.

O yine iyi, benim 1.5 ayım evde geçti ama hiç tembelliğe vaktim olamadı. Şöyle bir gün de yayıp tembel tembel tv izleyemedim

Şu an evde durup temizlik yapmaya bile razıyım, evimi özlüyorum
Hele hamileyken çalışmak zulüm gibi geliyor, evde oturup evlilik programı bile izleyebilirim o psikolojideyim şu an
Yarama tuz bastın

Ben hiç sıkılmıyorum yatakta dön uyu kalk kahvaltı yap sonra laptopu aç yatakta film izle dizi izle biraz uyu kalk arkadaşlarınla cafeye git laklak et ,eve gel yemek ye akşam yürüyüşe git eve gel ve uyu... Boş tatil günlerim böyle geçiyor genelde...

İnanın bu bile az geliyor bana
Söyle diyorum günde bir kitap bitirsem felah filan
Hani manevi şeyleri katmıyorum bile
Ama yine de tatmin olamıyorum ki

ben anladım sizi

evde zaman boşa aktı hani tatil yaptım da elimde şu kaldı hissi yok

yani bir yere gidince şuraya gittim diyorsun

evde olunca günlük rutin ev hayatı uzamış oluyor

ben Haziran sonundan beri home ofis çalışıyorum bu nedenle kk ya takılıyorum

ev işi vs bitmiyor

kendime ayıracak zaman sıfır oluyor

yarım kitabımı bile nerede ise bir ay oldu bitiremedim mesela

zira elime alınca oğlum annnnne diyor ona okuyoruz kitap

çıkın dışarı park vs varsa düz taş toplayın gelirken incık cıncık satan yerlere uğrayın akrilik boya, mıknatıs silikon tabancası vs alın

ev magneti yapın hani gittiğimiz yerlerden alıp getiriyoruz ya insanlara siz de evde içinizden geldiği gibi resim yapın üzerine süsleyin tatil dönüşü dağıtın

Gardrobunu ,mutfak dolabının içini düzenleyebilirsin ,fazlalıkları kullanmadığın giysileri,mutfak eşyalarını kaldırabilirsin.Ben temizlik yapınca da deşarj oluyorum.
Valla ben temiz evi seviyorum ama
Temizlik yapmayı pek değil
Hani yaptığım da iyi hissettiğim zamanlarda oldu
Kalkayım bari şöyle kitaplık düzenlemeden başlayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…