Siz evde neler yapıyorsunuz?

Sanki hiç birşey yapmamışim gibi geliyor
Onca şey yaparken aslında
İyi fikir zaten bir el işi yapmayı düşünüyordum zaten
Ben biraz doyumsuz bir insanım aslında
Okurum az gelir
Öğrenirim az gelir

İki günde 30 bölüm Ne dizisi o?

Kisa bir sure kurslara gidebilirsin, nerede yasiyorsun bilmiyorum ama muzelere falan git, kitapcilarda dolas, sergilere vs gidebilirsin, ben yalniz takilmayi cok severim mesela, bir kafeye gidip kahveni icerken insanlari incelersin, barinaklara gidebilirsin hayvanlari sever, biraz mama goturursun belki... Aklima bunlar geldi, hepsi disarida yapiliyor ama iznimi evde gecirmek istemezdim ben

Güya büyük şehir ama alakası olmayan bir yerdeyim

o izni iptal eder daha münasip bir zamanda kullanırdım ben.

Kozalak boyuyordum ben bir ara renk renk gold gümüş onlarla çerçeveler yaptım tabaklar yaptım tabi bunlar çocuk olmadan önceydi. O zaman da okuyordum ama demek ki boş vaktim baya varmış

kışlık hazırlık yapabilirsin konserve falan.
yada yabancı dizilere basla sezon sezon anca bter :)
ben evde kalınca genelde büyük temizlik yapıyorum

En sevdiğim şey netten yabancı dizileri takip etmek sıkılınca da kitap okumak ve uyumak ..Evde tek başına olup vakit geçirmek çok güzel.

Keske birseyler tavsiye edebilsem.. Evde oturmak cok sikici. Üc yildir evdeyim, ögrencilikten sonra hele bir tuhaf oluyor oturmak.
Ben de oturuyorum cocuk bakiyorum.
Ilerde özlerim insallah.
Evde zaman gecmez gecemez.
Film izle bence, yada güzel dizileri izle sezon sezon. Ancak zaman gecer.

Cocukla ugrasmaktan ben tatilden birsey anlamiyorum :) kitap okuyormussunuz ne guzel iste,kitapla cok guzel gecer zaman.elime aliyorum biraz sonra birakmak zorunda kaliyirum.orgu de biliyorsaniz orguyle ugrasin cok severim ben ama hic zamanim yok

Sinemaya gidin.. alışveriş yapın.. benim karakalem ve suluboyam çok iyidir onlarla epey hafifliyorum.. özellikle karakalemle bu dünyadan soyutluyorum kendimi bi de vivaldi çok severim müzik de açıyorum terapi gibi oluyo..

Sıcak diye kapatmayın kendinizi eve ben izmirde 43 derece sıcaklıkta fellik fellik geziyorum.. sürün güneş kreminizi takın şapkanızı gözlüğünüzü gezin dolaşın. Sahile yakın bi yerde oturuyorsanız deniz kenarında mekanlarda oturabilirsiniz.. ben tek başıma plan yapmaktan da çok mutlu oluyorum.. hatta onu yapalım bunu yapalım diye fikir ayrılığı çıkaran biri olmadığı için çok da mutlu oluyorum :)))

Ciddi derecede bazen evde oturup oyle hiçbişey yapasım gelmiyor inanın..

Ailenizin yanına gıtsenız yakınlarsa bi-iki gün kalırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…