Siz evde neler yapıyorsunuz?

Kedilerimle vakit geçiriyorum çokça, izlemediğim dizi & filmleri izliyorum, hava bu kadar ısınmadan önce şehir turlarına çıkıyordum yeni kahveciler keşfediyor, fotoğraf çekiyordum ama yazın gelmesiyle eve kapandım. Şikayetçi de değilim ama tek sıkıntım iş bulamamak. Çalışmak istiyorum.

Evlendikten sonra şehir değişikliği nedeniyle 6 ay kadar çalışmadım. İşte o sürede anladım ki ev hanımlığı bana göre değil. Aşırı domestik bir tip oldum, sürekli yemek, kek, kurabiye.. Sonra temizlik. Yeni taşınılan evi hergün temizliyordum valla kirli olmadığı halde.

Sonra kitap okudum, dizi izledim, film izledim. Yok arkadaş günün yarısına gelince sıkılıyorum. Özellikle kafanı yormayacak kitaplar öneririm. Cinayet romanları mesela olabilir, ben o ara hergün 1 tane bitirdim. Yaklaşık 50 tane cinayet romanı okudum iyice psikopat oldum. Okuyamadığım klasikleri okudum, önce dünya klasikleri, onları bitirdim. Türk klasiklerini bitirdim, daha sonra ilk türk romanlarına kadar indim ki yeter bu kadar! Dedim. Onları lisede össye hazırlanırken okumak gerekiyor onu anladım:)

Yani sözün özü bana hiç yaramadı.. Muhtemelen siz de benim gibisiniz. Benim size önerim yürüyüş yapmanız. Ben her sabah önce havuza inip, sonra yürüyüş yapmıştım. Öyle güzel oluyor.

Senin gibi imkanım olsa orası senin burası benim gezerdim.

Son düzenleme:
Bence hayatım hayatın benimkine kıyasla çok eğlenceli gözüküyo ben sabahtan uyuyana kadar sadece TEMİZLİK,TEMİZLİK,TEMİZLİK ,VE YEMEK yapıyorum ;(

Evimde asla sıkılmam sağıma yatarım sıkılırsam soluma dönerim,kendime hizmet etmeyi severim kahveydi pasta börekti. Küçük çaplı makine aldım dikiş dikerim arada. Ama sıkılmam özellikle bir sorun yoksa ortada. İki haftadır evdeyim mesela 2 defa dışarı çıktım

Cocuk doğur bebem o zaman bak nasıl oyalanirsin.

Cocugunuz yok sanirim ben cocuktan sonra zamana yetisemez oldum ustelik ikincisi yolda :)
Demem o ki sıkılmakta guzel tadini cikartin sonra daha guzel bisey hayatiniza giriyor zaman akip gidiyor

Ben de sıkıldım tatilden yatmaktan üstelik bebem var 3 aylik . Bisiklet sürmeyi özledim.

ay o nasıl bir enerji maşallah :) bu kadar şeyın ustune halin kalıyrsa yuzme havuzuna gıdebılırsın...

merhaba :)evde zaman geçirmeyi çok seven biri olarak, ilgimi çekti derdin:)kendim de izin alamadığımdan zaman yaratmaya çalışıyorum hep,
evde bence temizlik fln uğraşma yani tatilde olduğunu hissettirmez sana yani bence
ben şu yeni nesil boyama kitapları va ya onlarla çok oyalandım bi ara inanılmaz deşarj ediyor.yaparken tek düşündüğün şey bi sonraki kullanacağın renk,üstelik ben bunları sayfadan koparıp çerçeve de yapmıştım.çok tatlı duruolar duvarda:)
bunun dışında sağlıklı beslenmeye sarmış durumdayım,mısır ekmeği, yoğurt ,normal ekmek fln evde yapması gerçekten keyif veren şeyler:) iyi tatiller şimdiden

Sizin çocuk yok herhalde:) ben de tatildeyim. iki küçük çocuğum var sabah en fazla 8e kadar uyuyabiliyorum. Uyaninca beyfendilerin kahvaltilari, ustleri başları , oyunları, yemekleri, tekrar uykuları derken bir de bakıyorum akşam olmuş sıkılmak biyana bitap düşmüşüm :)

Senin yerinde olmak isteyen bir sürü insan var yan gel yat keyfine bak kışlık hazırla hatta , diziye başlayabilirsin , komsularinla kafan uyusuyorsa kahveye çaya git , alışverişe çık ay ben senin yerinde olsam valla çok güzel olurdu yaa

Siz benden iyisiniz gene :)) ben calismiyorum oglen kalkiyorum iki tane komsum var onlari kahvaltiya cagiriyorm yada ben gidiyorum saat2 ye kadar oturuyoruz herkes evlerine dagilip isini gucunu yapiyo sonra 5 cayinda yine bulusuyoruz kimin evinde olursa artk .7ye kadar oturup muhabbet ediyoruz cay filan vs. Sonra yemege girisiyoruz eslerimiz geliyo yemekti caydi vakit geciyo sonrada uyuyoruz bizim gunumuz boyle geciyor

Yazları, yazlıkta olduğumdan bilemedim. Burdan işe gidip geldim.
Tatil denilince denize girmek geliyor aklıma. Başkası gelmiyor.

Yakın yerler yok mu, haftasonu için kaçabilirsiniz

Şu an çalışıyorum, cam boyama dekupaj işine sardım boş vakitlerimde onunla uğraşıyorum yeni bir heves oldu bana

Ooo ne çok yazmışsınız hatunlar
Valla dün kore dizisine başladım
Bugünde uyumak için zorladım kendimi gece çok geç yatmama rağmen 10.30 kadar dayanabildim
Bugün hazır eşimde evdeyken şöyle bir ev temizleyeyim diyorum
Sonra da biraz çarşıda gezeceğim
Gidebileceğim kimsem yok
Komşuluk ilişkilerinde pek bir zayıfım
Komşularımin da hepsi çalışıyor bu yüzden pek bir paylaşım olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…