- 3 Nisan 2013
- 396
- 264
- 103
- Konu Sahibi eylulkorkmaz
-
arkadasım benı eşiyle tanıştırdı. eşiyle cok daha iyi anlaşmaya başladık arkadaş olduk.
sureklı gırıp cıkıyordum evlerıne. dun esı arabayla beledıyeye gıdıyordu. bende benıde carsıya bırak dedım.
kıbarlık olsun dıye kabul etti.oturdum carsıya gıttım. donustede aynı saate denk gtrdım. indim.
benım inip bindiğimi goren komşular laf cıkartmış. arkadasımın kulagına gitmiş benımle konusmuyor ne yapmalıyım?
Dönüşte aynı saate denk getirdim dediğinize göre gayet rahat inip binmişsiniz.hem de öyle çok dedikodulu bir çevrede oturmanıza rağmen.yanı bunları hesaplarken keşke arkadaşınıza da haber verseydiniz.
arkadasım benı eşiyle tanıştırdı. eşiyle cok daha iyi anlaşmaya başladık arkadaş olduk.
sureklı gırıp cıkıyordum evlerıne. dun esı arabayla beledıyeye gıdıyordu. bende benıde carsıya bırak dedım.
kıbarlık olsun dıye kabul etti.oturdum carsıya gıttım. donustede aynı saate denk gtrdım. indim.
benım inip bindiğimi goren komşular laf cıkartmış. arkadasımın kulagına gitmiş benımle konusmuyor ne yapmalıyım?
Sende bi sknti var demekkki bide rahatlikla yaziyosun hadi adam nezaketn hotrmus sonusu nasil ina gore denk getryosn amac ne?arkadasım benı eşiyle tanıştırdı. eşiyle cok daha iyi anlaşmaya başladık arkadaş olduk.
Benzer bir başlığa yazarken aşağıda çıktı yazdım.tarihe de bakmadım, yeni sandım. Bilseydim size sorar yazardım. Kusura bakmayın5 6 sene önceki konuya neden cevap yazıyorsunuz merak ettim.
Arkadaşınız haklı. Ben de arkadaşımın eşlerini tanırım ama mesafeli olurum. Arkadaşlarımın da eşime öyle davranmasını isterim. Arkadaşımın olmadığı ortamda eşleri ile yalnız kalmam. Hatta telefonla da eşlerini aramam. Arkadaşımı araya koyarım birşey soracaksam da. Aksi şekilde davrananlarla da arkadaşlık etmem. Arkadaşınızın eşinden sizi araba ile bırakmasını ve dönüşü de aynı saate getirmeniz çok rahat bir davranış olmuş. Normal karşılanacak bir tarafı yok bunun.arkadasım benı eşiyle tanıştırdı. eşiyle cok daha iyi anlaşmaya başladık arkadaş olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?