- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi eylulkorkmaz
-
Araba bosken arkaya oturmak nezakert kurallarına aykırıdır, adam sizin soförünüz değil.
elmayra protokol kurallarına göre dediğin doğru ancak evli çiftler ön koltuğu karısına yada kocasına ayırıyorlar... bende şahsen evi bir adamın arabasına ön koltukta gitmek istemezdim... karşıdan görenler direk göz göze gelir hep adam ve kadınla...
Olsun pisi, gelsinler. Yani hoş olmuyor ama bu demek değil ki binilmez.
Bazen iş arkadaşımla aynı anda cıkıyoruz, ya o beni bırakıyor ya da ben onu ki onun eşi inanılmaz kıskanctır. E şimdi adamın arabasında "orası karınızın yeri" diyip arkaya oturmak daha komik olmaz mı
aynen öyle elm , beni de evden iş ark. alır bazen , bazende ben onu alırım evinden yıllardır çalıştığım insanlar bu güne kadar ne bir art niyetini sezdim , ne de içimden bi kötülük geçirdimm ,
Araba bosken arkaya oturmak nezakert kurallarına aykırıdır, adam sizin soförünüz değil.
arkadasım benı eşiyle tanıştırdı. eşiyle cok daha iyi anlaşmaya başladık arkadaş olduk.
sureklı gırıp cıkıyordum evlerıne. dun esı arabayla beledıyeye gıdıyordu. bende benıde carsıya bırak dedım.
kıbarlık olsun dıye kabul etti.oturdum carsıya gıttım. donustede aynı saate denk gtrdım. indim.
benım inip bindiğimi goren komşular laf cıkartmış. arkadasımın kulagına gitmiş benımle konusmuyor ne yapmalıyım?
Nezaket kuralları benim düşüncemden önemli değil.Kurallara göre düşüncemi değiştirecek değilim.Herkesin kendi aklı fikri düşüncesi var kim nasıl isterse öyle davranır.Artık öyle bir hale geldik ki herkes yanlış anlamaya yargılamaya çok müsait olur oldu bunlara yer vermemek adına nezaket kurallarına uymak zorunda değilim.
arkadasım benı eşiyle tanıştırdı. eşiyle cok daha iyi anlaşmaya başladık arkadaş olduk.
sureklı gırıp cıkıyordum evlerıne. dun esı arabayla beledıyeye gıdıyordu. bende benıde carsıya bırak dedım.
kıbarlık olsun dıye kabul etti.oturdum carsıya gıttım. donustede aynı saate denk gtrdım. indim.
benım inip bindiğimi goren komşular laf cıkartmış. arkadasımın kulagına gitmiş benımle konusmuyor ne yapmalıyım?
arkadaş 2.sayfada'neden aklamaya calısayımkı sankı kotu bısı yapmısım gıbı altı ustu carsıya gıttım carsı ıle beledıyede yanyana ' demiş..
ben dahada bişi demiyorum..
açık ve net tek bişi var, yukardakinden başkasına güvenmeyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?