- 6 Mart 2011
- 2.683
- 750
- 448
- Konu Sahibi eylulkorkmaz
-
İnsan eşine de arkadaşına da güvenir. Lakin yakışık alan şey vardır almayan şey vardır. Benim eşimle kimse benden samimi olamaz. Arkadaşlarımın eşleriyle samimi olmam ve kendileri yanımda olmadan bire bir görüşmem. Birinin aklına bir kurt düşse, arkadaşım bir şeyden rahatsızlık duysa üzülürüm, arkadaşımdır çünkü. Eşe gelince, erkekler malum, zaafları malum, ne kadar güvensem de bir açık kapı bırakıyorum her zaman. Bugün bdv de bir konu var, okudunuz mu bilmem, adam baldızı ile hiç hoş olmayan bir diyaloğa giriyor ve konu sahibinin yaşadığı sıkıntı aşikar. Hayatta her şey oluyor, insanlar yakınlaşır, zaaf duydukları anlar olur, neden ateşle barut yan yana durup sonra tatsız şeyler yaşansın. Kendine, eşine ya da arkadaşına güvenmemek değildir bu. Her şeyin bir usulü vardır, her ailenin bir özeli vardır. Arkadaşın böyle sürekli evde olup aile hayatı ile ilgili sınırları ihlali pek hoş bir durum değil bence. Arkadaşta sınırı ve davranışın dozunu bilecek.
bu arada konu sahibinin diğer açtığı konulara bakın allah aşkınıza neolursunuz
zaten evli bir adamla çıkmış başka açtığı konuda yengesi facebooktan bişey yazmış hemen engellemiş onu
cahilliğin daniskası
okuyun sonucları görün konu sahibi nasıl biriymiş
konu sahibini fazla rahat hatta garip bulanlardanım ancak iki konusuna da baktım da bu konuyla ilişkisini kuamadım..ilkin de eski sevgili ile yeniden sevgili olmuş parası yok diye ayrılmış adam da ben zaten evliyim senden intikam aldım demiş yani evli olduğunu o anda öğrenmiş konu sahibi..ikinci konusnda da yengesi paran yoksa çok beğendiysen alayım sana bu elbiselerden dediği için kızıp silmiş,zoruna gitmiş.
amacım avukatlığını falan yapmak değil sayfalardır da eleştiriyorum ama bu konusu garip diye yani hemen cahil,nasıl biri görün demek de doğru değil.
Konuda fikir ayrılıkları olmuş.
Ben de mesela arabamıza arkadaşlarımızın binmesi,
hatta eşimin mesai arkadaşlarının binmesini sorun etmem,
binerler de, güzergah aynıysa bırakır da.
Ortak arkadaşlarımız eşimle samimi de olabilir,
ki bir dönem eşimle aynı yerde çalıştık,
gayet de benimle samimi olan eşimle de samimiydi.
Ancak konu sahibinin üslubunda yani yaklaşım tarzında bir gariplik var.
Niyeti bozuk yani.
Evet niyeti bozuk bir insan olduğunu hissettiğim arkadaşımı eşimden uzak tutarım,
mesafe koyarım , hoş benim uzak tutmama gerek dahi kalmaz,
çünkü öyle hissedeceğim biri arkadaşımız dahi olamaz...
benıde carsıya bırak dedım.
kıbarlık olsun dıye kabul etti.oturdum carsıya gıttım. donustede aynı saate denk gtrdım. indim.
arkadasım benı eşiyle tanıştırdı. eşiyle cok daha iyi anlaşmaya başladık arkadaş olduk.
sureklı gırıp cıkıyordum evlerıne. dun esı arabayla beledıyeye gıdıyordu. bende benıde carsıya bırak dedım.
kıbarlık olsun dıye kabul etti.oturdum carsıya gıttım. donustede aynı saate denk gtrdım. indim.
benım inip bindiğimi goren komşular laf cıkartmış. arkadasımın kulagına gitmiş benımle konusmuyor ne yapmalıyım?
okuduysanız eski sevgilisini rezil edip ayrılmış sonra unutamıyor hatta daha sonra çarşıda görüşüyor numaram aynı diye kendi teklif ediyor adama sizce bu dengesizlik değilde ney
yengesi paran yoksa dememiş hoşuna gittiyse alalım demiş nevar yani yengemdir der şakadamı yapılmıycak
arkadasım benı eşiyle tanıştırdı. eşiyle cok daha iyi anlaşmaya başladık arkadaş olduk.
sureklı gırıp cıkıyordum evlerıne. dun esı arabayla beledıyeye gıdıyordu. bende benıde carsıya bırak dedım.
benım inip bindiğimi goren komşular laf cıkartmış. arkadasımın kulagına gitmiş benımle konusmuyor ne yapmalıyım?
Çok özürdileyerek soruyorum,yanlış anlama yargılama değil de,öne oturmasında ne gibi bir sorun olabilir.Ya da nereye oturması gerekiyor.
Ben arkaya otururdum böyle bir durumda onunda arkaya oturmasını beklerdim.İlla ön boş diye öne mi oturulması gerekiyor.Şahsen evli bir adamın arabasında öne oturmam ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?