- Konu Sahibi eylulkorkmaz
-
Ayy ilahi çokk güldüm yaaKulağını burmak ne demek yaa koptum resmen çok yaratıcı Çocukken yaramazlık yapınca anne yada öğretmen kulak çekerdi
bir yazıdan ancak bu sonuç çıkabilir PESS sizin aklınız başka yerlere kaymış sanırsam terbiyemi hiç bozamıycam görmezden gelmek en iyisi devam edin bildiğinizi okumaya daha gecenlerde aynı anlattıgınız konuda bır konu acıldı ve yazık kız 2 yıllık sevgılısını çocukluk arkadaşıyla birlikte oldugunu anladı.Bızden uyarması kendınız bılırsınız ıs sadece cınsellıkte bıtmıyo kalbınden gecırse yeter ALDATMAYA seytan vesvese vermeyı çok ıyı bılır 1 erkek 1 kadınla aynı ortamda tek iken 3. seytandandır dıye bır hadıs var işte olay bundan ıbarettı aslında ama konu çok başka yerlere çirkin kelimelerle kaydı.Herkesin terbiyesi kendinedir....Siz daha çokkk bakakalırsınız.
Karşınızdaki erkek yada kadın değil arkadaş olarak göremedikten sonra.
Arkadaşın cinsiyeti olmaz, arkadaşlık cinsiyetsizdir. Arkadaşlık üreme organına değil, kafa yapısına bakar.
Bakın burada herkes kadın, kadın diye sizce arkadaş olabilir miyiz ? Ama aynı üreme organlarına sahibiz, mantıken arkadaş olmamız gerek öyle değil mi ?
arkadas banlayın sunu derken kendi banlandı galibave merak ettiğim bişey var konu sahibi arkadas tam 11 sayfa oldu hala hiç birşeye tek kelime cevap yazmadı
Konuyu farklı yönlere çekmeyelim...
Benim de evli/bekar arkadaşlarım evime geldiğinde gece dönüşlerde onla istemeseler de zorla eşime bıraktırırım onları..
Bunda bir sakınca görmem..
Ama burda konu sahibinin anlatım tarzı bana tuhaf geldi..
Zamanla eşiyle iyice yakınlaştık..
Kendimi bıraktırdım, dönüşte kasıtı denk getirdim yine bindim..Dedikodu çıkmış vs vs..arkadaşım küstü..
1 kere bırakmakla dedikodu çıksaydı herkesin dedikodusu çıkardı , benim eşimin de:)
belki de bu alıp bırakmalar, dönüşte denk gelmeler:26: ilk kez yaşanmadı ki arkadaşı duydu rahatsız oldu..
Olay pek masum bir bırakma olayı değil..
Konu sahibi de bunun farkında..
arkadasım benı eşiyle tanıştırdı. eşiyle cok daha iyi anlaşmaya başladık arkadaş olduk.sureklı gırıp cıkıyordum evlerıne. dun esı arabayla beledıyeye gıdıyordu. bende benıde carsıya bırak dedım.
kıbarlık olsun dıye kabul etti.oturdum carsıya gıttım. donustede aynı saate denk gtrdım. indim.
benım inip bindiğimi goren komşular laf cıkartmış. arkadasımın kulagına gitmiş benımle konusmuyor ne yapmalıyım?
Haddini bil.
Kocama laf söyle erkektir , belli olmaz.
Ama dostuma diyeceğin en ufak birşeyde yanımda olsan gerçekten işi fiziksel şiddete vardırırdım. Sen ne hadsizsin ki hiç tanımadığın birine ahlaksız diyebiliyorsun.
Buradan kimseyle dioloğa girmeden içtenlikle yazılan birşeye terbiyesizce cevap veriyorsun.
Terbiyesiz şey.
Sevgili Mune banla beni haklısın. Ama bu hadsize de lütfen göz yumma. Nasıl tanımadığı ve benim herşeyim olan birine laf eder.
Lütfen mune o mesajı sansürle, böyle bir hadsiz gene çıkar terbiyesizlik eder. Lütfen. Burada insanlar yargıç. Dürüstçe, içtenlikle yazılan şeyi bile anlamayacak kadar, akılları bacak aralarında.
Sen kimsin ki başkasının yaşantısına, eşine dostuna laf edebiliyorsun. O mesaj sana mı yazılmış, terbiyesiz, hadsiz. Sana mı denmiş, benim gibi dost bul diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?