- Konu Sahibi eylulkorkmaz
-
size hiç katılmıyorum.bence bu kadar samimiyet normal değil.
birinci kez tesadüftür, olabibilir binebilirsin..arkadasım benı eşiyle tanıştırdı. eşiyle cok daha iyi anlaşmaya başladık arkadaş olduk.
sureklı gırıp cıkıyordum evlerıne. dun esı arabayla beledıyeye gıdıyordu. bende benıde carsıya bırak dedım.
kıbarlık olsun dıye kabul etti.oturdum carsıya gıttım. donustede aynı saate denk gtrdım. indim.
benım inip bindiğimi goren komşular laf cıkartmış. arkadasımın kulagına gitmiş benımle konusmuyor ne yapmalıyım?
katılıyorum size ne de güzel demişssiniz vallayok artıkk ya valla arkadaşın az yapmış ben olsam neyse banlanmak istemiyorum kendimide zor tutuyorum
nedemek eşiyle daha iyi anlaştık falan ne kadar rahat genişsiniz ya
ben galiba bu konurda hiç bir zaman geniş olamam ya ben bi akrabam komşum eşimin iş arkadaşları yla falan hayatta yalnız kalamıyorum kendimi kötü hiseddiyorum ne biliyim mutfağa falan giderim ama oda oturmam
doğru dürüst konuşmayız bile
tekrar söylüyorum arkadşaın yerinde olsam küsmekle kalmazdım
kocasıyla daha iyi anlaşyorum ne demek ya
tam sopalıksın ha!
Arkadaşlar arasında kıskançlık olmaz yani bana göre olmamalı. Eşini arkadaşından kıskananla hiç işim olmaz. Bırakın konuşmasın çünkü o gerçek dost değilmiş.
Can dostum birkaç aylık tanışıklığımız varken eşini kasdederek X ile birbirinizi sevmenizi çok isterim demişti. Zamanla eşiyle iyi arkadaş olduk.
Benimki soğuktur, arkadaşımla istediğim düzeyde kanka olamadılar. Bende fırsat buldukça - ki genelde bu benim doktor işlerinde oluyor- Başbaşa kalmalarını sohbet etmelerini istiyorum.
Geçen minik bir operasyon geçirdim klinikte yatıyorum, hadi siz yemeğe gidin dedim, gittiler. 2 sevdiğim insanı yanyana görmek beni acayip keyiflendiriyor.
Bana çok ters arkadaştan dosttan eşi kıskanmak. Allaha bin şükür o tiniyette hiç arkadaşım yok. Herkes eşimle samimi, herkesin eşiyle samimiyim.
Üzme kendini sen normal birşey yapmışsın, kıskanan utansın
arkadasım benı eşiyle tanıştırdı. eşiyle cok daha iyi anlaşmaya başladık arkadaş olduk.
sureklı gırıp cıkıyordum evlerıne. dun esı arabayla beledıyeye gıdıyordu. bende benıde carsıya bırak dedım.
kıbarlık olsun dıye kabul etti.oturdum carsıya gıttım. donustede aynı saate denk gtrdım. indim.
benım inip bindiğimi goren komşular laf cıkartmış. arkadasımın kulagına gitmiş benımle konusmuyor ne yapmalıyım?
Sana son derece katılıyorum .
En yakın arkadaşımdan eşimi kıskanacaksam öleyim zaten. Banada çok ters geliyor . Kıskanacaksam neden en yakınım.
Mesela hayalimiz en yakın arkadaşımla eşlerimizin birbiriyle ve bizlerle çok iyi anlaşması
Ama herzaman ki gibi kocişleri çok değerli arkadaşlar uçusa geçmiş bazı yorumlarda.
Sınır tanımıyorlar.
Bir kere arkadaşım bana gelmişti tam evine gideceği sırada eşim işten geldi ve arkadaşımı eve bırakma durumu oldu.Arabaya doğru gittiler bi baktım kız öne oturdu.Aslında hiç kıskanç değilimdir ama çok sinir oldum.Biri görse yanlış anlar.Bende onlarla gidecektim ama yemek hazırlayacam diye gitmemiştim.Sizin durumda çok sinir bozucu olmuş.
Küçüğüm senin hayalin, benim ise yaşadığım bir güzellik. Gerçekten inşallah sana da nasip olur.
Arkadasinizla cok mu samimisiniz? Buradaki hanimlara inanamadim bu insanin basta kendisine saygizligi guvensizligidir. İnsan once kendini sonra esiyle arkadasina saygisizlik yapmis olur. Cok yakinsaniz arkadasinizla ve hi bir art niyetiniz yoksa arabaya binmenizin ne sakincasi olabilir ki? İnsanlar ne kadar fesat. Donuste yurumek istememis olabilirsiniz o niyetle denk getirmissinizdir. Davransilariniz arkadasinizin esine karsi lacka degilse gayet dogal bir durum bence(cok samimi arkadasinizsa) ben olsam o komsulari rezil ederdim size noluyor esim ve en yakin arkadasim hakkinda nasil konusursunuz diye.. Cok yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?