siz evli hanımlara soruyorum?

yok artıkk ya valla arkadaşın az yapmış ben olsam neyse banlanmak istemiyorum kendimide zor tutuyorum
nedemek eşiyle daha iyi anlaştık falan ne kadar rahat genişsiniz ya

ben galiba bu konurda hiç bir zaman geniş olamam ya ben bi akrabam komşum eşimin iş arkadaşları yla falan hayatta yalnız kalamıyorum kendimi kötü hiseddiyorum ne biliyim mutfağa falan giderim ama oda oturmam
doğru dürüst konuşmayız bile
tekrar söylüyorum arkadşaın yerinde olsam küsmekle kalmazdım

burda milleti çileden çıkartmaya çalışılan bır durum soz konusu gibime geldi yıne bır cok kısı ban yıyebılır DİKKAT KIZLAR!

şahsen bu konu birebir anlattıgın gibiyse arkadasın sakin,kişilikli bir kişiymişte küsmekle kalmış....
İnan ben olsam seni türkiye cumhuriyeti çerçevesinde barındırmazdım...
Eşiyle tanıştırmış arkadaşından daha samimi olmuşsun bu söylencek laf mı yaa
Onuda geçtim giderken gittim donusude denk getırdımde ne demek sırf bu laflarınızdan oturu tamamen fıyaskosunuz dahada fazla konuşmayın ıkı ucu b..lu değnek bu olay neresınden tutsan elin pislenicek yanii

Bir kere arkadaşım bana gelmişti tam evine gideceği sırada eşim işten geldi ve arkadaşımı eve bırakma durumu oldu.Arabaya doğru gittiler bi baktım kız öne oturdu.Aslında hiç kıskanç değilimdir ama çok sinir oldum.Biri görse yanlış anlar.Bende onlarla gidecektim ama yemek hazırlayacam diye gitmemiştim.Sizin durumda çok sinir bozucu olmuş.

konu sahibi nerde acaba
bizim hatunların yazdıklarından korkup kaçmış galiba

(denk getirdiginizde ) eve döndügünüzde keşke yukarıya kahve içmeye de davet etseydin adamı ayıp etmişsin

arkadaşım sen şakamısın ? ne demek denk getirdim oldu olacak yalnız yakaladıgınızda gazozuna ilaçta atın tövbe tövbeee

hiçbir arkadaşımın eşimle samimi olmasına yada eşimin onlarla samimi olmasına müsade etmem bende eşimin arkadaşlarıyla gereksiz samimi olmam herşey dozunda güzel

birinci kez tesadüftür, olabibilir binebilirsin..
ama dönüşte ikinci kez binmen, bide denk getirdim falan demen!
benden sana tavsiye eşi evdeykende öyle sureklı gırıp cıkma evlerine...
sonuçta evliler onlar... bu kadr da genişliği benim bünyem baştan kaldırmaz açıkçası.

katılıyorum size ne de güzel demişssiniz valla

evli arkadaşlarım. var. istanbula taşındığımda birinin evinde kaldım. 1 hafta. . diğer arkadaşım,kendi teklif eder. oky i evine bırak diye kocasına. birbirimize sonsuz güveniyoruz. çünkü birbirimizi yıllardır tanıyoruz. arkadaşınızın yanlışı ve dolduruşa gelişi bence.

Son düzenleme:
Yakın bir arkadaşımsa kıskanmazdım ben
Bu çevrenin suçu bana göre (eğer çevreye bunu düşündürtecek bir şey yapmadıysanız)
Hayır size ne be size ne yani arabasına binmiş, inmiş?
Belki kuzeni, yeğeni bir şeyi?

kocasıyla daha iyi anlaşyorum ne demek ya

tam sopalıksın ha!

melissadan arkadaşım, tam olarak aynı yere takılmışız ikimiz de. Aklın yolu bir demişler.

Konu sahibi arkadaşım, eğer "kocasıyla daha iyi anlaştım" cümlesini kurmasaydın, o zaman belki kötü niyetli değildir diyebilirdim. Ama şu yazdığın cümle hislerinle ilgili o kadar çok şey anlatıyor ki. Sen şu konuya, şu cümleden sonra hiç bir şey yazmasaydın da, araba meselesinden hiç bahsetmeseydin de tek bir cümle ile kendini ele vermişsin. Arkadaşının seninle irtibatı kesmesi kendisi için hayırlısı olmuş.

Nedendir ki bu cümleyi daha sonraları hep şöyle duyduğumu hatırlıyorum :
"Ama o kız onu anlamıyordu, biz onunla daha iyi anlaştık.";
"O çok canlı, hayat doluydu benim gibi. Karısı mızmızdı. Biz onunla daha iyi anlaştık.";
"Karısı dışarı çıkmayı gezmeyi tozmayı bilmiyordu, oysa ki biz onunla daha iyi anlaştık." ...

Bu cümleler kimlerin söyleyeceği tarzdan cümleler acaba?

Son düzenleme:
iyi ki görmüş konu komşu, haber vermişler iyi ki.. yoksa bu kadında bu denk getirmeler oldukça yarın bigün adamın karısı burda konu açabilirdi. aldatılıyorum diye.. neyse ki tam zamanında yakasını kurtarabilmiş kadıncağız..

Yaptigin hiç kabul edilir değil. Senin evli arkadasinin evinde surekli ne işin var. Bu bastan yanlis zaten. Bekar insanin evli arkadasinin evine zirt pirt gidilmesinin hicbir mantigi olamaz. Esinin arabasina biniyosun hemde resmen kendi kendini zorla arabaya davet ettirmissin bu ne basit yersiz bi harekettir. Birde yaptigin yetmezmis gibi dönüşüde denk getirdim diyosun. Senin o arabaya hicbir şekilde binmeye hakkin yok adam kendi bile söylese yine binmeyeceksin. Elin adaminin arabasinda ne işin var arkadasim sonra dedikoduda cikar hersey cikar yani. konusmalarin ve yaptiklarin tam bir fesatlik gostergesi.

Sana son derece katılıyorum .
En yakın arkadaşımdan eşimi kıskanacaksam öleyim zaten. Banada çok ters geliyor . Kıskanacaksam neden en yakınım.
Mesela hayalimiz en yakın arkadaşımla eşlerimizin birbiriyle ve bizlerle çok iyi anlaşması
Ama herzaman ki gibi kocişleri çok değerli arkadaşlar uçusa geçmiş bazı yorumlarda.
Sınır tanımıyorlar.

Arkadasinizla cok mu samimisiniz? Buradaki hanimlara inanamadim bu insanin basta kendisine saygizligi guvensizligidir. İnsan once kendini sonra esiyle arkadasina saygisizlik yapmis olur. Cok yakinsaniz arkadasinizla ve hi bir art niyetiniz yoksa arabaya binmenizin ne sakincasi olabilir ki? İnsanlar ne kadar fesat. Donuste yurumek istememis olabilirsiniz o niyetle denk getirmissinizdir. Davransilariniz arkadasinizin esine karsi lacka degilse gayet dogal bir durum bence(cok samimi arkadasinizsa) ben olsam o komsulari rezil ederdim size noluyor esim ve en yakin arkadasim hakkinda nasil konusursunuz diye.. Cok yazik

Küçüğüm senin hayalin, benim ise yaşadığım bir güzellik. Gerçekten inşallah sana da nasip olur.

Çok özürdileyerek soruyorum,yanlış anlama yargılama değil de,öne oturmasında ne gibi bir sorun olabilir.Ya da nereye oturması gerekiyor.

buradaki 'denk getirdim' ve 'daha iyi anlasıyoruz' ıfadelerı benı rahatsız etti sadece.. yoksa arkadasım, cok yakınsa cok ıyı tanıyorsam, yıllardır gorusuyorsam tabıı kı esımmın arabasına da bıner, ben de onun esının arabasına bınerım. burada kısıler cok onemlı, yakınlık derecesı, anblayıs kultur cok onemlı. yoksa cok abes bır durum halıne de gelebılır, cevre de onemlı tabıı.

İnsan eşine de arkadaşına da güvenir. Lakin yakışık alan şey vardır almayan şey vardır. Benim eşimle kimse benden samimi olamaz. Arkadaşlarımın eşleriyle samimi olmam ve kendileri yanımda olmadan bire bir görüşmem. Birinin aklına bir kurt düşse, arkadaşım bir şeyden rahatsızlık duysa üzülürüm, arkadaşımdır çünkü. Eşe gelince, erkekler malum, zaafları malum, ne kadar güvensem de bir açık kapı bırakıyorum her zaman. Bugün bdv de bir konu var, okudunuz mu bilmem, adam baldızı ile hiç hoş olmayan bir diyaloğa giriyor ve konu sahibinin yaşadığı sıkıntı aşikar. Hayatta her şey oluyor, insanlar yakınlaşır, zaaf duydukları anlar olur, neden ateşle barut yan yana durup sonra tatsız şeyler yaşansın. Kendine, eşine ya da arkadaşına güvenmemek değildir bu. Her şeyin bir usulü vardır, her ailenin bir özeli vardır. Arkadaşın böyle sürekli evde olup aile hayatı ile ilgili sınırları ihlali pek hoş bir durum değil bence. Arkadaşta sınırı ve davranışın dozunu bilecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…