- 8 Nisan 2017
- 57.186
- 303.746
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyüklerle bu konulara girmekle hata etmişsiniz...Hanımlar en başta şunu belirteyim çok ama çok yoğunum ve hastayım, cevap az ve öz verebilirim, lütfen anlayışla karşılayın.
Hanimlar, kayinpederim hasta derecesinde siyasi bir parti liderine bağlı. Sırf onlarin liderine oy vermeyeceğimiz için ve torunlarının geleceğini dusun dediğimiz için bizi evden kovmaktan beter etti. Oğluna ağza alınmayacak şeyler söyledi yine. Kaynimla boğaz boğaza geldiler. Kendi çocuklarını, siyasi bir lider için evden kovuyor, kavga ediyor, o derece kaptırmış.
Gitmeden, kanser hastası ve son anlarını yaşayan kayinvalidemi oy vermeye götürmemesini soyledim çünkü ilk turda onu ve onun çok yaşlı annesini bile götürdü. Kadın hasta oldu. Bu turda götürme dedim ama dün haber geldi yine götürmüş iki yaşlı ve hasta kadını.
Hanımlar ben bu bayramda gitmeyi asla düşünmüyorum zira gelecegimizi mahvettiklerini ve torunlarının geleceğini düşünmeyen bu insanlara torunlarını götürmek istemiyorum. Beni eleştirin. Hakliysam haklı deyin haksizsam haksız. Ne düşünüyorsunuz bu kararım hakkinda
Ben de babamla sırf bu yüzden bozuğum. Siyaset konusu açılınca evde kıyametler kopuyor. O yüzden tayin isteyeceğim.Ben kan bağına bile inanmıyorum benim babamda aynı kafadan hoş biz ezelinden beri anlaşamayız o yüzden doğru düzgün hiç gitmem gidersemde o yokken gitmeyi tercih ediyorum kayın aile kim oluyor![]()
Valla aynisini yazacaktim, yaslilar sacma sapan konusuyor iste. 50 yasin ustunun oy vermesi yasaklanmali![]()
En komiği de 50sinde ya da ramak kalmış insanların buna gülmesi. 50 yaş yaşlı degildir. Seçmen için de seçilen için de idealdir. Ekrem ve Mansur başkan destekleyenler de eleştiriyor ilginçEskiden 30 yasina gelenlere teyze derlerdi. Yaş 30a yaklasinca ya da 30u gecince 50'ler linclenmeye baslamis. 50 yasina gelince ne yapacaksiniz acaba, 65e mi satasacaksiniz?
En komiği de 50sinde ya da ramak kalmış insanların buna gülmesi. 50 yaş yaşlı degildir. Seçmen için de seçilen için de idealdir. Ekrem ve Mansur başkan destekleyenler de eleştiriyor ilginç![]()
Alintilayamiyorum zaten dişari ciktik jxjxjhxhx neyse kiBen sana bir şey demedim ki durduk yere mesajımı alıntılayıp celallendin. Bence de aynı kulvarda değiliz. Mesajlarımı alıntılamayın lütfen.
Boşuna ortamı gerdin kız ben aday açısından söylemiştim. Neyse canın sağolsunAlintilayamiyorum zaten dişari ciktik jxjxjhxhx neyse ki![]()
En basitinden ameliyat olacaginda en deneyimlisini profesör olanı seçerler çünkü deneyimli çok hasta görmüş daha güven verir. ilk mezun yeni cerrah olmuş birini değil. Ama gel gör ki ülkenin geleceğinde genç yastakiler daha makbul görülmüş. İlginç. 18 e de ihtiyaç var 60 a da bu konuda.Gencler aday olsun denilebilir, belli bir yastan sonra oy vermek icin ehliyet sahibi olsun da denilebilir. Uslubunca yazilan herseyi anlamaya çalışırım ama ozellikle son diyaloglarda gördüğüm "bir kadının baska bir kadını yaşı ile vurmasini" asla tasvip etmiyorum ve anlamıyorum. 50sine geldiklerinde toplumdan dışlanmış, sözüne kıymet verilmeyen, görülmeyen bireyler olmak istiyorlar sanırım.
Verdiginiz ornek cok dogru.En basitinden ameliyat olacaginda en deneyimlisini profesör olanı seçerler çünkü deneyimli çok hasta görmüş daha güven verir. ilk mezun yeni cerrah olmuş birini değil. Ama gel gör ki ülkenin geleceğinde genç yastakiler daha makbul görülmüş. İlginç. 18 e de ihtiyaç var 60 a da bu konuda.
Bu 50 yaşa yaşlı diyenlerin de 50ye merdiven dayaması peki?En basitinden ameliyat olacaginda en deneyimlisini profesör olanı seçerler çünkü deneyimli çok hasta görmüş daha güven verir. ilk mezun yeni cerrah olmuş birini değil. Ama gel gör ki ülkenin geleceğinde genç yastakiler daha makbul görülmüş. İlginç. 18 e de ihtiyaç var 60 a da bu konuda.
Ona şaşırdım ben deBu 50 yaşa yaşlı diyenlerin de 50ye merdiven dayaması peki?
Yaş sınırı değil ama seçene de seçilene de IQ testi yapılmalı bence, o zaman 50 yaşının altında olan baya kişi oy veremez ülkede. Çünkü insanın hayattaki tek meziyetinin çişini tutabiliyor olmaması lazım ülkenin 5 yılını belirlemek için. Misal Mansur Başkan 68 yaşında oba kuruyorum sıfırdan başlayacağız dese peşinden giderim ama onunla hemen hemen aynı yaşta olan başka siyasetçiler ülkenin anahtarı senin olsun dese kabul etmemEn komiği de 50sinde ya da ramak kalmış insanların buna gülmesi. 50 yaş yaşlı degildir. Seçmen için de seçilen için de idealdir. Ekrem ve Mansur başkan destekleyenler de eleştiriyor ilginç![]()