Olay Ne hala anlamadım ahahaha
Enıstesı evlenmıs Bosanmıs bir adamla tanıstirdı konu sahibini, adam konu sahıbıne dusuncem dedıOlay Ne hala anlamadım ahahaha
Peki istediğiniz şey nedir?
Ahahahhaha anladım ahhahahahaEnıstesı evlenmıs Bosanmıs bir adamla tanıstirdı konu sahibini, adam konu sahıbıne dusuncem dedısureklı para muhabbeti yaptı kadına falan. Bizde uzak dur dedik ikisi de bes para etmez evlencem evlencem diye kendını paralarken hata etme dedık
O haklisiniz kimse beni dusunmuyo demis
Sonunda biri kıymetimizi bildi. Bir daha o paragöz enişteye güvenme, kendin sev sevil onunla evlen. Pislik enişte de en az yeğeni kadar suçluMerhabalar hanımlar konumu hatırlayanlar siz haklı çıktıniz eniştemin yeğeni dünden beri bana habire mesajlar atıyor eniştem de ısrarla diyor niye kabul etmiyor sun bu kadar on yargılı olma falan beni ikna etmeye çalışıyor lar güya benim eniştem zerre iyiligimi düşünmüyor
Açıkçası gelişmeleri merak ediyorumEnıstesı evlenmıs Bosanmıs bir adamla tanıstirdı konu sahibini, adam konu sahıbıne dusuncem dedısureklı para muhabbeti yaptı kadına falan. Bizde uzak dur dedik ikisi de bes para etmez evlencem evlencem diye kendını paralarken hata etme dedık
O haklisiniz kimse beni dusunmuyo demek ıcın konu acmıs halı hazırda acik konusu varken bunla ılgılıhepimizin meraktan cıldırdıgını tahmin etmıs olmalı. Bilgilendırmıs bızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?