• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz hangi tipsiniz

salsababy2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
33
0
86
Almanya
Arkada$lar Kadinlar dört ayri Tipe ayriliyor Ilkbahar, Yaz, Sonbahar ve Ki$ tipi.

Kaltildigim bir Makyaj kursunda ögrendim bunu.

Önce bir güzellik merkezinde hangi tip oldugunuz tespit ediliyor ve her Tipin kendi renk tabelasi var, bu renkler sizin cildinizi olumlu yönde etkiliyor. Insan bilmedigi icin kendine uymayan renkler tercih edebiliyor, ettigi zamanda soluk ve hasta görünüyor.
Oysa hangi renkler tercih etmeniz gerektigini bildiginiz zaman etrafinizdan olumlu etkiler alabilirsiniz.

Mesela ben Ki$ tipiyim ve benim tercih etmem gereken renkler soguk olanlar mesela, Maviler , Morlar , Pinkler vs.bu renkleri Makyajimizda uygulamamiz cok ho$ effektler yaratiyor. Ayrica Ki$ tipi Kadini altin sarisi takilari degil gümü$ ve beyaz altin türü takilari tercih etmeli.
Ben bunu ögrendigimden beri Giyisilerimi bu renkler arasinda seciyorum ve bilhasse mavi ve turkuaz renkler giydigim zaman etrafimin büyük begenisini topluyorum

[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]

Eklentiler

• $deepwinter.webp
    $deepwinter.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 89
  • $w2dizl8568269ef10d6d80d.webp
    $w2dizl8568269ef10d6d80d.webp
    960 bayt · Görüntüleme: 69
  • $w2dizl8568269ef10db8c14.webp
    $w2dizl8568269ef10db8c14.webp
    750 bayt · Görüntüleme: 76
  • $w2dizl8568269ef10d3c409.webp
    $w2dizl8568269ef10d3c409.webp
    780 bayt · Görüntüleme: 27
Arkada$lar Kadinlar dört ayri Tipe ayriliyor Ilkbahar, Yaz, Sonbahar ve Ki$ tipi.

Kaltildigim bir Makyaj kursunda ögrendim bunu.

Önce bir güzellik merkezinde hangi tip oldugunuz tespit ediliyor ve her Tipin kendi renk tabelasi var, bu renkler sizin cildinizi olumlu yönde etkiliyor. Insan bilmedigi icin kendine uymayan renkler tercih edebiliyor, ettigi zamanda soluk ve hasta görünüyor.
Oysa hangi renkler tercih etmeniz gerektigini bildiginiz zaman etrafinizdan olumlu etkiler alabilirsiniz.

Mesela ben Ki$ tipiyim ve benim tercih etmem gereken renkler soguk olanlar mesela, Maviler , Morlar , Pinkler vs.bu renkleri Makyajimizda uygulamamiz cok ho$ effektler yaratiyor. Ayrica Ki$ tipi Kadini altin sarisi takilari degil gümü$ ve beyaz altin türü takilari tercih etmeli.
Ben bunu ögrendigimden beri Giyisilerimi bu renkler arasinda seciyorum ve bilhasse mavi ve turkuaz renkler giydigim zaman etrafimin büyük begenisini topluyorum

Ilkbahar ///// /////////// Son bahar
Eki Görüntüle 208302 Eki Görüntüle 208303

Eki Görüntüle 208304 Eki Görüntüle 208305
Yaz ///// //////////// Ki$

Son düzenleme:
nasıl tespit ediliyor anket le mi cilt analizimi ilemi
Ben belirttigim gibi bir makyaj kursunda ögrenmistim test ediyorlar cildinizin gözünüzün sacinizin rengine bakiyorlar sonra gümüs ve altin renklerinde omuzunuza kumas koyup belirliyorlar. Bu linke bir bakin

Son düzenleyen: Moderatör:
ilgincmıs .ama yararlı bı paylasım olarak gormedım .artık esmerıde sarısınıda guncel moda renklerı kullanıyor .

Back
X