Siz hangisini seçerdiniz

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
merhaba şimdi biz sevgilim le 4 yıldır beraberiz bir ara evlenme kararı aldık Özel sebeplerden ötürü olmadı sonra iş güç farklı yere tayini çıktı sonra erteledik evliliği şimdi seneye olsun istiyoruz ama ben şimdi şöyle bir karar aldım annesiyle görüşeyim tanıyoruz birbirimizi amaa öyle çok değil kurban bayramında bir söz yapalım seneye de evleniriz Zaten bunun sadece annesiyle görüşmek istemem kısmını söyledim kabul etmedi ne gerek var seneye Zaten görüşeceksin şimdilik samimiyete gerek Yok diyor sneye hepsi bir olsun diyor bende ikinizde istemiyorum dedim birşeyler yazdı cevap vermedim şimdi de tamam görüşün diyor şimdi de ben istemiyorum siz olsanız ne yaparsınız

Niye tanıştırmak istemiyor ki ben onu anlamadım kararınız kesinde eğer tanışın çekindiği bir şey mi var

Tanıştırmak istemiyorsa ailesi size soğuk bakıyordur.
Akışa bırakın,emin olun,sonra harekete geçin.

Beni sevdiğini evlenmek istediğini soyleyen adamın içinde heyecan yoksa evlenmem...
Seninkininde içinde heyecan yok...
Boşver şimdide sen kabul etme...

Gereksiz alınganlık yapmışsın, tanışmak istiyorsan tanış.

Annesi olumsuzmu bakıyor acaba bu ilişkiye? Eğer öyleyse aman diyim sevgilin anacı birimi iyi anla..

Bence adam cok hakli

Samimiyete gerek yok. Hazir kayinvalidenle arana mesafe koyma taraftari bir adam bulmusken keyfini cikart bence. Sonra o samimiyetlerin suyu cikiyor

Kurban bayraminda soz yapalim deseniz de gerek yok dese siz haklisiniz. Ama siz sadece anneyle gorusmeyi soylerseniz bu sekilde davranmasi cok normal ve ne annesi ne kendisi bu gorusmeme durumundan sizin kadar karli cikmaz.

Evet bir yandan böyle düşünüyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…