- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Beni sevdiğini evlenmek istediğini soyleyen adamın içinde heyecan yoksa evlenmem...merhaba şimdi biz sevgilim le 4 yıldır beraberiz bir ara evlenme kararı aldık Özel sebeplerden ötürü olmadı sonra iş güç farklı yere tayini çıktı sonra erteledik evliliği şimdi seneye olsun istiyoruz ama ben şimdi şöyle bir karar aldım annesiyle görüşeyim tanıyoruz birbirimizi amaa öyle çok değil kurban bayramında bir söz yapalım seneye de evleniriz Zaten bunun sadece annesiyle görüşmek istemem kısmını söyledim kabul etmedi ne gerek var seneye Zaten görüşeceksin şimdilik samimiyete gerek Yok diyor sneye hepsi bir olsun diyor bende ikinizde istemiyorum dedim birşeyler yazdı cevap vermedim şimdi de tamam görüşün diyor şimdi de ben istemiyorum siz olsanız ne yaparsınız
Önceden tanışmıştım bizm aileden dolayı evlenememşştik o yüzden biraz dargınlar olabilir ama üzerinden bir yıl geçtiTanıştırmak istemiyorsa ailesi size soğuk bakıyordur.
Akışa bırakın,emin olun,sonra harekete geçin.
EtmedimBeni sevdiğini evlenmek istediğini soyleyen adamın içinde heyecan yoksa evlenmem...
Seninkininde içinde heyecan yok...
Boşver şimdide sen kabul etme...
Yok galibaNiye tanıştırmak istemiyor ki ben onu anlamadım kararınız kesinde eğer tanışın çekindiği bir şey mi var
Gereksiz alınganlık yapmışsın, tanışmak istiyorsan tanış.merhaba şimdi biz sevgilim le 4 yıldır beraberiz bir ara evlenme kararı aldık Özel sebeplerden ötürü olmadı sonra iş güç farklı yere tayini çıktı sonra erteledik evliliği şimdi seneye olsun istiyoruz ama ben şimdi şöyle bir karar aldım annesiyle görüşeyim tanıyoruz birbirimizi amaa öyle çok değil kurban bayramında bir söz yapalım seneye de evleniriz Zaten bunun sadece annesiyle görüşmek istemem kısmını söyledim kabul etmedi ne gerek var seneye Zaten görüşeceksin şimdilik samimiyete gerek Yok diyor sneye hepsi bir olsun diyor bende ikinizde istemiyorum dedim birşeyler yazdı cevap vermedim şimdi de tamam görüşün diyor şimdi de ben istemiyorum siz olsanız ne yaparsınız
Yok anneci değil annesi de olumsuz bakmıyordu baştan benlik sıkıntısı da yoktu kesinlikle anneci değil AmaAnnesi olumsuzmu bakıyor acaba bu ilişkiye? Eğer öyleyse aman diyim sevgilin anacı birimi iyi anla..
O zaman hiç sorun etme evlen gitsin:) çünkü evlilikte en büyük sorun anne bağımlısı biriyle evlenmek,düşmanıma vermesin..Yok anneci değil annesi de olumsuz bakmıyordu baştan benlik sıkıntısı da yoktu kesinlikle anneci değil Ama
Bilmiyorum bir alınganlık oluştu ama dediğin de mantıklıBen olsam bi sene beklemez tanisirdim.Hayir yani istemiyolarsa falan zaman kaybetmeninin anlami yok.Tribi birak girus bence.
Annesiyle git görüş ara halini hatrını sor diye ben söylüyorum o dereceO zaman hiç sorun etme evlen gitsin:) çünkü evlilikte en büyük sorun anne bağımlısı biriyle evlenmek,düşmanıma vermesin..
Evet bir yandan böyle düşünüyormBence adam cok hakli
Samimiyete gerek yok. Hazir kayinvalidenle arana mesafe koyma taraftari bir adam bulmusken keyfini cikart bence. Sonra o samimiyetlerin suyu cikiyor
Kurban bayraminda soz yapalim deseniz de gerek yok dese siz haklisiniz. Ama siz sadece anneyle gorusmeyi soylerseniz bu sekilde davranmasi cok normal ve ne annesi ne kendisi bu gorusmeme durumundan sizin kadar karli cikmaz.
Sen yinede iyi tanı,evlenmeden önce öyle oluyorlarda evlendikten sonra,anam anam garip anam moduna giriyorlar..Annesiyle git görüş ara halini hatrını sor diye ben söylüyorum o derece
Bilmem girmez herhalde yıllardır uzaktalar birbirlerindenSen yinede iyi tanı,evlenmeden önce öyle oluyorlarda evlendikten sonra,anam anam garip anam moduna giriyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?