• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz hiç ara verdiniz mi ilişkinize ve sonucu ne oldu ???

çok kızgınsın canım.. :)
Yani benim bahsettiğim ara vermek tamamiyle ilişkinin sağlığı açısından.. Benim dediğim gibi uygulansa var ya asla gözü arkada yaşlı kimseler kalmaz.. Dediğim gibi gerçekten ilişkinin sağlığını ve biz bi ilişki yaşıyoruz bunun için ne yapabiliriz ayrılmalı mı yoksa daha da çok bağlanmalıyız diye sormak lazım birbirinize.. Çünkü böyle bi sorunun cevabı düşünmekden gecer düşünmekde ya 1 saat ya 1 gün 1 ay ve ya 1 yıl alsa da sonunda her iki tarafta mutlu olur bence..

bence gerçekten ortada sevgi aşk varsa ara olmaz .o ayrılık döneminde taraflar başka biriyle birlikte olabilirler gayette .kaybetme korkusu yok demektir bence .aşıksan düşünecek ne var ki .ben saçma buluyorum ve samimiyetsiz.

ara vermek mantıklı. en azından iki taraf da düşünmek için vakit elde eder. ama ara vereceğim diye de arayı soğutmak olursa bu sefer kötü sonuçlar doğurur. 1 hafta yeterlidir bence fazlası ters tepebilir.

dimi ya.. 1 hafta dayanabilmek bile bazen zor hatta:30:

bence gerçekten ortada sevgi aşk varsa ara olmaz .o ayrılık döneminde taraflar başka biriyle birlikte olabilirler gayette .kaybetme korkusu yok demektir bence .aşıksan düşünecek ne var ki .ben saçma buluyorum ve samimiyetsiz.

ama unutma bazen hersey güllük gülüstanlık gitmiyor.

sen bilirsin .arkadaşımın nişanlısı düşünmek istiyorum ara verelim demişti adam ayrılmayı düşünüyormuş meğersem ondan sert yazdım yorumumu .alınma hemen .buraya duymak istediklerinizi yazmamız için konu açıyorsunuz zaten .

sen bilirsin .arkadaşımın nişanlısı düşünmek istiyorum ara verelim demişti adam ayrılmayı düşünüyormuş meğersem ondan sert yazdım yorumumu .alınma hemen .buraya duymak istediklerinizi yazmamız için konu açıyorsunuz zaten .

ne alakası var ki .herkesin düşüncesi farklıdır buna da saygı duyarım .ki benim duymak istedigim bisey yok..sadece bir soru sordum ve bu durumu yasayan insanlar var mı diye merak ettim .

ayrıca zaten bunu isteyen kişi;karsımdaki degil ki..

Ara vermek ne ya otobüs yolculuğu mu bu mola mı veriyoruz? İnsan sevdiği insandan ayrı kalır mı hiç onla ilişksine ara verebilir mi? Öyle olsa her tartıştığımızda annemizle,babamızla, kardeşimizle olan ilişkilerimize de ara verelim. :37:

ara vermek ne demek ya??
sen bekle ben bı bakınıp geleyım bu arada gözüme çarpan bırı olursa bıter olmazsa dönerım sana gıbı bence
çok saçma
bıtıyorsa bıter bıtmıyorsa devam!
hanı bı ıkı saat üstüne gıtmezsın o olur da ara vermek ne demek :19::19:

ayrılıp barıştığım oldu ama hadi biz biraz ara verelim dediğim olmadı.
çok saçma geliyor bana. oyuncak mı bu

canlarım ara vermek ne demek demişsiniz ;
ara vermek demek :bisüre onla konusmamak .....sorunları tek tek ayrıntılı düşünmek.bundan sonra nasıl olur,nasıl olabilir diye analiz etmek.

:36::36::36::36::36:

Son düzenleme:
canlarım ara vermek ne demek demişsiniz ;
ara vermek demek :bisüre onla konusmamak .....sorunları tek tek ayrıntılı düşünmek.bundan sonra nasıl olur,nasıl olabilir diye analiz etmek.

:36:

evet evet ara vermenin anlamı bu. ama malesef karşı taraf ara vermeyi böyle algılamayınca sorunlar çözülmüyor, ve sonunda ayrılık kaçınılmaz oluyor

evet evet ara vermenin anlamı bu. ama malesef karşı taraf ara vermeyi böyle algılamayınca sorunlar çözülmüyor, ve sonunda ayrılık kaçınılmaz oluyor

hmmm ya tabi canım karsı taraf bu durumu nasıl algılar o da var ..
ama bence yeterli açıklamayı yaparsak o sorunda olmaz heralde.:34:

su an sevgilimden ayriyim, ayrilalim dediginde "ara verelim bi sure direkt ayrilik olmasin,bak hic kabul etmezdim ama simdi istiyorum"demistim. cunku ben ara verme olayina gercekten karsiyim. ozellikle bunu bi erkek KESiNLIKLE isterse kabul edilmemeli. simdi dusunuyorum da ara vermekten bahsetmemeliydim,oyle olacaksa zaten bittigi iyi olmus diyorum.bence yapilmamali,yabancilasma olacagina inaniyorum,msela gun icinde daha az iletisim olabilr bu tamamdr-gecici bi sureligine tabi-.

Son düzenleme:
ara vermek konusuna ben de sıcak bakıyorum kızlar, ki zamanında biz de aynı durumu yaşadık. ayrıca o ara verme döneminde hemen başka birilerine bakmak, yada başkalarına dair bi beklenti içinde olmak ve istediğini bulamayınca geri dönmek de ne demek.. zaten seven bi insan ilişkiye ara vermeyi ilişkinin sağlığı için yapıyordur, aksi halde gözü dışarda oldugu için ara verelim diyorsa, bu tip bi insan zaten ilişki sürecinde de gözü başkalarında olucaktır. ilişkiye ara verilmesi ilişkinin sağlığı ve kafa toplamak için karşılıklı belki de o sinirle aniden konuşmamak için bi düşünme sürecidir, başka insanları düşünmek ve sevgilinin yerine koymak değildir maksat, öyleyse de zaten o en baştan ilişki değildir, hiçbişey değildir..

daha dün söyledim sevgilime bu aralar çok tartışıyoruz ara verelim mi sanada uyarsa dedim acayip kızdı ya tamamen biter yada hayatım olup yanıma olursun dedi:47: bende hayatınım sonuna dek dedim yumuşattım ama baya tersledi yani:51:

:9::9: ya evet haklısın o da var ... ama galiba bisüre o gibi olayları akıldan uzak tutmak gerekiyor:45:

herkesin aksine demek siz ara vermeye karsı degilsiniz..:31:
bide sonucunda olumlu oluyomus cok güzel:34:

orası öyle canım anlayışlıyımdır ama ara verirken arada napıysn dıye mesj atılır oradakii soğukluk sevgiliinin sna yabancılaşması kötüü ama sonucnda hiç ara vermemişssinz gibiii oluyrr bak bize 2.senemizi doldurcaz :D

Son düzenleme:
Back
X