- 24 Şubat 2011
- 2.603
- 25
- 108
sen mi düşünüyorsun ara vermeyi?
evett...........
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen mi düşünüyorsun ara vermeyi?
çok kızgınsın canım.. :)
Yani benim bahsettiğim ara vermek tamamiyle ilişkinin sağlığı açısından.. Benim dediğim gibi uygulansa var ya asla gözü arkada yaşlı kimseler kalmaz.. Dediğim gibi gerçekten ilişkinin sağlığını ve biz bi ilişki yaşıyoruz bunun için ne yapabiliriz ayrılmalı mı yoksa daha da çok bağlanmalıyız diye sormak lazım birbirinize.. Çünkü böyle bi sorunun cevabı düşünmekden gecer düşünmekde ya 1 saat ya 1 gün 1 ay ve ya 1 yıl alsa da sonunda her iki tarafta mutlu olur bence..
ara vermek mantıklı. en azından iki taraf da düşünmek için vakit elde eder. ama ara vereceğim diye de arayı soğutmak olursa bu sefer kötü sonuçlar doğurur. 1 hafta yeterlidir bence fazlası ters tepebilir.
evett...........
bence gerçekten ortada sevgi aşk varsa ara olmaz .o ayrılık döneminde taraflar başka biriyle birlikte olabilirler gayette .kaybetme korkusu yok demektir bence .aşıksan düşünecek ne var ki .ben saçma buluyorum ve samimiyetsiz.
neden?sen evlenmek istiyorum diye konu açmıştın .sorun mu oldu?
nişanlısın ve ara mı vermek istiyorsun birşey anlamadım ben .alakası yok onunla ..ben zaten nişanlıyım ..
nişanlısın ve ara mı vermek istiyorsun birşey anlamadım ben .
bosver![]()
sen bilirsin .arkadaşımın nişanlısı düşünmek istiyorum ara verelim demişti adam ayrılmayı düşünüyormuş meğersem ondan sert yazdım yorumumu .alınma hemen .buraya duymak istediklerinizi yazmamız için konu açıyorsunuz zaten .
canlarım ara vermek ne demek demişsiniz ;
ara vermek demek :bisüre onla konusmamak .....sorunları tek tek ayrıntılı düşünmek.bundan sonra nasıl olur,nasıl olabilir diye analiz etmek.
![]()
evet evet ara vermenin anlamı bu. ama malesef karşı taraf ara vermeyi böyle algılamayınca sorunlar çözülmüyor, ve sonunda ayrılık kaçınılmaz oluyor
ya evet haklısın o da var ... ama galiba bisüre o gibi olayları akıldan uzak tutmak gerekiyor
herkesin aksine demek siz ara vermeye karsı degilsiniz..
bide sonucunda olumlu oluyomus cok güzel![]()