- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.212
- 448
Kızlar selam.
Bu söyleyecek olduklarım , bu zamanda nerdeyse herkesin derdi oldu çıktı.
Sürekli geçmişteki sevgiliyi unutamama modu var erkeklerde.
Nedir bu?
Kendimde bunu yaşadım. En yakın arkadaşlarımdan biri, 2 kere üst üste aynı durumu yaşadı. Yani her iki sevgilisinde de yaşadı.
Bir kız arkadaşım daha bu durumu yaşadı.
Yani , ben korkuyorum. 22 yaşına geldim artık... Başkasını seven bir kalbi sevmek istemiyorum !
Sevdiğimin gözlerine baktığımda başkasını görmek istemiyorum !
Kim ister ki?
Ama yeter! Çevremden sürekli bunu duyuyorum ben.
Bir de klasik dialog... Erkek kızı tavlar, aşkım canım cicim yapar. Sanırsın ki aşık beyfendi !
Sonra birden bire , eskiyi unutamıyorum , Ayşe'yi unutamıyorum, Fatma'yı unutamıyorum diye ayrılırlar.
"Eee" dersiniz. "Noldu? Aşkım diyordun, benimsin diyordun" dersiniz.
Karşıdan gelen cevap , mide bulandırıcıdır, kendinizden tiksinirsiniz !!
"Senin için dedim aşkım diye" , "Sen mutlu ol diye sarıldım, öptüm"
Ahh lütfettin beyfendi !
Ya sürekli mi aynı dialog. Bir şey diyin kızlar nedir bu durum? Napıcaz.. Başına gelenler anlatabilir mi?
Siz hiç başkasını seven bir kalbi sevdiniz mi? Karşınızdaki sizin değil, başkasının ellerini tutmak isterken siz onun ellerini tuttunuz mu?
Her sabah gözlerinizin önüne gelen o gözlerin sizden başkasını aradığı oldu mu?
Anlatın... İnsan başkasını seven sevdiğinin acısını nasıl atlatır?
Nasıl kabullenir, "Niye beni sevmedi de, onu sevdi" düşüncesini? Nasıl hazmeder ?
Bir de işin kötü tarafı, ben bir daha böyle bir şey yaşamak istemiyorum...
Kalbinde bir tek benim olduğum biriyle yaşlanmak istiyorum! Çok korkuyorum ...

Not: Yaşamayanlar da fikir verebilirler tabi ki :) Fikir paylaşımı, anı paylaşımı yapmak ve belki de kendim gibi bu durumda olanlara yardımcı olmak istiyorum.
Bu söyleyecek olduklarım , bu zamanda nerdeyse herkesin derdi oldu çıktı.
Sürekli geçmişteki sevgiliyi unutamama modu var erkeklerde.
Nedir bu?
Kendimde bunu yaşadım. En yakın arkadaşlarımdan biri, 2 kere üst üste aynı durumu yaşadı. Yani her iki sevgilisinde de yaşadı.
Bir kız arkadaşım daha bu durumu yaşadı.
Yani , ben korkuyorum. 22 yaşına geldim artık... Başkasını seven bir kalbi sevmek istemiyorum !
Sevdiğimin gözlerine baktığımda başkasını görmek istemiyorum !
Kim ister ki?
Ama yeter! Çevremden sürekli bunu duyuyorum ben.
Bir de klasik dialog... Erkek kızı tavlar, aşkım canım cicim yapar. Sanırsın ki aşık beyfendi !
Sonra birden bire , eskiyi unutamıyorum , Ayşe'yi unutamıyorum, Fatma'yı unutamıyorum diye ayrılırlar.
"Eee" dersiniz. "Noldu? Aşkım diyordun, benimsin diyordun" dersiniz.
Karşıdan gelen cevap , mide bulandırıcıdır, kendinizden tiksinirsiniz !!
"Senin için dedim aşkım diye" , "Sen mutlu ol diye sarıldım, öptüm"
Ahh lütfettin beyfendi !
Ya sürekli mi aynı dialog. Bir şey diyin kızlar nedir bu durum? Napıcaz.. Başına gelenler anlatabilir mi?
Siz hiç başkasını seven bir kalbi sevdiniz mi? Karşınızdaki sizin değil, başkasının ellerini tutmak isterken siz onun ellerini tuttunuz mu?
Her sabah gözlerinizin önüne gelen o gözlerin sizden başkasını aradığı oldu mu?
Anlatın... İnsan başkasını seven sevdiğinin acısını nasıl atlatır?
Nasıl kabullenir, "Niye beni sevmedi de, onu sevdi" düşüncesini? Nasıl hazmeder ?
Bir de işin kötü tarafı, ben bir daha böyle bir şey yaşamak istemiyorum...
Kalbinde bir tek benim olduğum biriyle yaşlanmak istiyorum! Çok korkuyorum ...

Not: Yaşamayanlar da fikir verebilirler tabi ki :) Fikir paylaşımı, anı paylaşımı yapmak ve belki de kendim gibi bu durumda olanlara yardımcı olmak istiyorum.
Son düzenleme: