- 30 Ocak 2017
- 130
- 72
- 13
- 31
- Konu Sahibi Kasvetlisema
Sen daha cezaevi demirlerini görmemişsin tren rayı diyorsun o da iyi.Ben de 4 yıl mühendislik eğitimi aldım beni zehirleyen tek şey tren rayı kokusu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen daha cezaevi demirlerini görmemişsin tren rayı diyorsun o da iyi.Ben de 4 yıl mühendislik eğitimi aldım beni zehirleyen tek şey tren rayı kokusu.
kuyu bulamadığımdan zaten delirdimBen öğretmenleri sevmediğim için okulu bıraktım 10 yıl önce onların öğrettiği hiç bir şey yok kendin ögreniceksin kuyu bulana kadar!
Görüp görmemek değil mesele ben kokudan bahsediyorumSen daha cezaevi demirlerini görmemişsin tren rayı diyorsun o da iyi.
Çayın götürdüğü yerebu konu nereye gidecek cok merak ettim..takipteyim
Dişime göre değilsin diyorsun yani.cutte yi özledim birde Merveokanask çok kafa kızlardı şutlandılarKafa dengim olanlar yazsın!
Doktorlar ne yapsın canım tanıdığım biri vardı adam 3 saat ameliyattan çıkamazdı doktordu ama sırlarıyla beni benden aldı diyorum ya ben güzinim.........Görüp görmemek değil mesele ben kokudan bahsediyorum
Hayır sadece burayı takip ediyordum beş yıldır bu arada sizin dertleriniz hiç bitmiyor beş yıldır!onu bunu bırak da nereden geldin sen inci sözlük filan mı?
3 saat ameliyattan çıkamayan doktor mu olur, o kesin doktor falan değildir fena keklenmişsinDoktorlar ne yapsın canım tanıdığım biri vardı adam 3 saat ameliyattan çıkamazdı doktordu ama sırlarıyla beni benden aldı diyorum ya ben güzinim.........
beş yıldır mı takip ediyorsunuzHayır sadece burayı takip ediyordum beş yıldır bu arada sizin dertleriniz hiç bitmiyor beş yıldır!
Genel cerrahi uzmanıydı.3 saat ameliyattan çıkamayan doktor mu olur, o kesin doktor falan değildir fena keklenmişsin
Benim 18 yıl elden kalan sadece kalıntılar!beş yıldır mı takip ediyorsunuz
yoksa beş yıkdır benim derdim mi bitmiyor anlamadım
çünkü benim derdim 26 yıllık en az![]()
Bu kadar yakın olup bu kadar uzak durunca bir soluk kadar yakın bir yıldız kadar uzak! ............bazen güzeldir uzaktan sevmek.ben esimle sevgili olmadan once bir sure uzaktan sevdim hep.oda beni..cok masumdu ve cok guzel bir duyguydu..ama cocuktuk o zamanlar simdi kalmadi o duygular herkez cok kolayca soyluyor herseyi.kiymetlidir bilirim ama hakeden biriyse daha degerlidir..
Güzel!Ben hiç insan sevmedim..........