Siz Hiç Terbiye Almadınız mı?

Tama
Sonra dedim sen bir no ya da adres ya da ne bileyim gerçek hesabını ver dedim.Kendim istesem zaten böyle bir şey yapardım.Kadınları da belli kalıplara sokanlardan nefret ediyorum.
Bu arada fotoğrafınızı sonradan gördüm bence gayet çekici güzel bir genç kadınsınız.
Yaşıtmışız sizinle de dediğim gibi önemli olan sağlık. Belki fazla kilo konusunda benim sizden daha fazlam vardır, benim bu yaşta kolesterolüm yüksek, biraz yürüsem ayaklarım, bütün kemiklerim ağrıyor. Tayt, pantolon, külotlu çorap vs dayanmıyor bacaklarımın arasındaki kısımlar patlıyor hep. Daha bir sürü de sorun. Sizi de çok iyi anlıyorum, depresyon kaynaklı (duygularını yemek gibi) durumlarım var. Öyla ha deyince olmadığının farkındayım. Ama yaşadıklarınızı az çok bildiğim için de üzülüyorum. Ben vücuduma ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum kötü beslenerek. Hemen ‘sağlıksız’ damgasını yapıştırıyormuşum gibi de görünebilir ama kendimden bildiğim için biraz daha bu yönüne odaklandım sanırım. Şimdi etkilemese bile ileride etkiliyor insanın sağlığını kilo, maalesef.

Evet başarıya ulaştım ama YGS LYS derken verdiklerimi de geri aldım.

Hayir hicte ayi gibi degilsiniz.. gayet hos bir bayansiniz böyle leş insanlari kafanıza bile takmayin..

Kilonuzu problem ediyosaniz saglikli beslenin,beslenelim(kamu spotu)

Aaa bence hoşsun canim,evet az bi incelmen lazim gibi duruyor o da olur ama ya,gerçekten niyetlenmek gerek ona da sanirim..
Genel olarak enerjin güzel,bakışına göz yapina ekstradan bayildim

Ciddiye almayın bence. Gayette hoşsunuz güzelsiniz. Sosyal medyanın güzel yanları vardır tabi ama bence koca bir çöplük... bunun gibiler yüzünden çöplük...

Bence gayet güzelsin ama bu yüzden intihar etmen çok saçma ..lütfen aklını başına topla kilonda fazla değil ama kendini mutlu hissedeceksen diyet grupları var bu sitede bir bak istersen

Boşver canım benim. İnsanlar o kadar garip ve saldırgan bir ruh haline büründü ki , en güzeli yorumları kısıtlamak sosyal medya da. Bu arada gayrette hoş bir kızsın. Gözlerin falan çok güzel. Saçlarını dalgalı dön çektirsen çok yakışır bence

Noldu Matmazel annesi falan mıymış, neyine küfür etmiş cherry allasen çok merak ettim

Yazmaya utaniyorum ama tovbe.......

Bir Behlul Bihter sahnesi altina

- Bihter bu sahnede cok guzel, bu sahneyi de cok severim zaten cok romantik

yazdim.
AYInin biri de aynen su yorumu yazmis bana:
-Artik yeni moda oldu, kadinlar yasli erkeklerin paralarini, genc erkeklerin y...larini yiyor kahbeler

Yani ne guzel sahne yazdim bu nasil bir cevap arkadas

Kendi mutsuzluklarını başkalarının mutluluklarından tatmin etmek isteyen hadsizler.Polis amcama verildi yorum dedim cevap yazmadı.Bu kadar cesaretlisin madem neden cevap yazmıyorsun verirsen ver diye değil mi.

Ahhaha ya ne kafalar yaşıyor insanlar.
Neyse konuyu dağıtmayayım ama çok güldüm cherry, sağol

Moralin düzelsin diye yazmıyorum İnan bana çok güzelsin.. bende çok zayıfım mesela herkes çöp gibisin diyor.. umurumda mı tabi ki hayır.. densizin tekiymiş.. hiç kafana takma tatlım..

Sosyal medyadan tanımadıgınız insanlardan gelen yorumlar bu kadar degerliyse ya fotografınızı tanıdıklarla paylasacaksınız yada yorum kısıtlaması mesaj kısıtlaması getireceksiniz
Ayrıca tüp midelik bi durum yok diyetisyen biraz spor biraz fazlacada bogazı sıkmayla kilo verirsiniz eger sorun kilonuzsa

Canım bunu samimi olarak söylüyorum bence çok güzelsin çok duru bir güzelliğin var . Kilo dediğin nedir ki verilir ayrıca verilmese de sorun değil sen obez filan değilsin ki. Sağlığın açısından bir sorun oluşturmadığı sürece hiçbir problem yok. Sakın sakın o terbiyesizi muhatap olarak dahi alma. Sen sosyal medya hesaplarında fotoğraf paylaşmaya devam et . Hatta inadına paylaşırdım ben olsam :) Şöyle güzel bir parlatıcı sür saçına değişik bir şekil ver güzel bir giysi giy çek fotoyu koy bak bakalım ne oluyor :)

Sana kurban olsunlar. Güzelliğin yeter. Zayıf olup çirkin tipsiz olmaktansa tombis ve dünya güzeli ol. Kız bende tombulum. Hatta nette biriyle kavga edince ayı sürat,ayı diyo. Sen benim g.tumu ye. Acaba güzellikte tırnağım olabilir misin g.tüm diyom. Bende kiloma takıntılıyım ama kimseye fazlada belli etmem. Boşver. Maşallah sana bacim

Gayet güzel bir kızsın tatlım
Biraz dikkat edersen güzel kilo verirsin
Bol bol yürü
O sosyal medyadakiler ruh hastası tipler ya onları takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…