Siz Hiç Terbiye Almadınız mı?

Merak ettim konunuzu bende bakcam simdi. Insanlar cok acımasız

Tüp mide için verecek paranız varsa, o parayla bir diyetisyene gitmeyi düşünebilirsiniz. Ben de şişmanım iki haftadır diyetisyenle beraber götürüyorum sağlıklı beslenme olayını normalde çoktan vazgeçmiştim ama diyetisyeniniz olunca farklı oluyormuş. Öneririm.

Cok asiri kilolu durmuyorsun bu resimde nasilsin bilmiyorum ama bu resme ayi gibisin ne alaka ki olsan bile onlara ne bence kendileri mutsuz ve sevilmeyen insanlar yapiyor bunu takma bunun icin aglanirmi salak insanlarin lafiyla kendini uzmeye degmez havlasin dursunlar. Bu konuda bi taktir ettigim kiz var youtuber olma yolunda ugrasan biri tanirsiniz isim vermiyim kizi sevmedim ama okadar hakaret ediyorlar kifurler dalga gecmeler kiz hicbirini takmiyor ve kendini onlarin istedigi sekilde degistirmiyor hep kendi gibi bence sizde o ameliyati bosverin cok kilolu degilsin galiba sporla cozersin

Neyse ki sizin kadar muhteşem, akıl küpü insanlar var da kilo vermek için boğaz tutmak gerektiğini öğrenebiliyoruz. CERN veya NASA’ya kapağı atarsınız umarım, harcanmanızı istemem.
sen ve senin gibiler icin kilo vermek nasa veya cern e kapak atmak gibi imkansızsa bir şey diyemem...

İnsanlar ne ara bu kadar kötü oldu ? Dış görünüşü küçümsemek hangi pis zihniyetin ürünü ? Bu akımı kim çıkardıysa tutmuş,tebrik ediyorum.
Sandığınızdan daha fazla takıyorsunuz kilosunu.Tüp mide ameliyatı bence çok gereksiz.Zor bir ameliyat üstelik iyileşme süreci sıkıntılıymış.Onun yerine diyet-spor daha iyi verilen kilo daha sağlıklı ve kalıcı.
İnsanlar birbirine hep kusur buluyor.

Ona ne senin bedeninden ya ne kadar çok sever bu beyin yoksunları, insanların hayatlarına, bedenlerine, tercihlerine dil uzatmayı.

Fotoğrafı ben göremedim niye acaba eyelinerı nasıl çekmiş merak ettim bak şimdi ben de hiç ince çekemem

Hiç takma kilona sağlıklı olmak en önemlisi zaten Dr da demiş obeziteye girmiyorsun diye ağlama sakın bak kocam kilo ver deyip duruyor doğumdan kalan kilolarım var inanır mısın midem Bi kazındı şuan reçelli ekmek yiyorum

Lisede kiz kardesimle alisverise gitmistik. Bi tişört begendik. Satici adam da dedi ki"kardesine olur ama sana olmaz." Tabi o zaman ergenlikten de kaynakli cok takmistim kafaya. Okula servisle gidiyordum,servisi biraktim, yurumeye basladim,aksam yemegi yemedim. Oglen de istedigim yemegi yiyordum ama sadece kucuk bir tabak. 2 3 ay gibi bi surede 12 kilo verdim. Bi daha da almadim zaten o kilolari. Baskasi icin degil kendin icin yap. Ilerde cocugun oldugunda daha fazla kilo alacaksin. Suan vermesen bile ilerde mecbur vereceksin ve daha cok zorlanacaksin. Tup mide ameliyati riskli. Yuruyuse basla hergun 40 50 dk yuru. Aksam 6dan sonra salata disinda bisey yeme. Ve sabah kahvaltisini da az ye. Oglen de istedigini ye ama kucuk bir tabakta. Abur cuburdan uzak dur canin cok cekerse agzinda cigne tukur. Bi sureden sonra yemek istemiceksin. Ve aralarda cok acikirsan salata ye. Sifir kalori. Unutmadan bol bol su ic :)

Millet Kanserle boğuşuyor bir sürü hastalıkla uğraşıyor sizin derdiniz ne, şükredin sağlıklısınız

Akşam fotoğrafınızı görmüştüm, oldukça hoş bir kadınsınız ama benim ya da birilerinin sizi beğenmesinin aslında hiçbir önemi olmamalı, tıpkı beğenmeyenlerin de önemi olmaması gerektiği gibi. Kimseye güzel görünme yükümlülüğümüz yok. Kocaman ya da sıska bir k.çımın olması kimseye bir zarar vermediği gibi onlara bir faydası da yok. O zaman onlara ne? Size laf edebilme haddini gösterebilen insanların sığlığına, basitliğine acıyın sadece. Dünyada ilgi gösterebilecekleri bir sürü mesele varken, bir bedenle dalga geçmeye çalışıyorlarsa, içlerinde mutlaka bir acizlik, bir eziklik vardır, sağa sola saldırarak kendilerini güçlü hissetmeye çalışıyorlardır. Bu insanların mı sizi üzmesine izin vereceksiniz, bir düşünün. Hepimiz fabrikadan çıkmış gibi aynı ölçülere sahip değiliz, olmamalıyız da zaten. Vücudumuzun 38 beden ve altı olmaya değil, sağlıklı olmaya ihtiyacı var. Kendinizi sağlıklı hissetmiyorsanız spor yapın. Bedeninize laf söyleme haddini de kimseye vermeyin.

Nasıl bir böbrek rahatsızlığı acaba.. Gözaltı morluğu bende de var da
Protein ağırlıklı beslenmeden kaynaklı bir rahatsızlıktı. Ben küçüktüm bana böbreğin protein kaçırması olarak açıklanmıştı. Nefrotik sendrom olarak geçiyordu, geçmesine rağmen tekrarlamasına karşın her yıl tahlil yaptırıyorum, idrardaki protein değerlerine bakılıyor.

terbiyesizin tekiymiş
kimin nesi ki direk engelle onu insan olsun önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…