- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
Merak ettim konunuzu bende bakcam simdi. Insanlar cok acımasızYa ben sizi yerim ama ağlamayın. Bakın benim son konumu okursanız, boyuma oranla hastalıklı derecede zayıf olduğum için yaşadığım birkaç zorluğu görebilirsiniz. Çevremde neredeyse herkesten duyuyorum kırılacaksın, böyle de rahatsız edici ama kilo al vs vs. benim de hüngür hüngür ağlamışlığım var. sağlığınızı tehdit edecek bir durum yoksa ve kendinizi böyle beğeniyosanız kimseye bişey düşmez ki
sen ve senin gibiler icin kilo vermek nasa veya cern e kapak atmak gibi imkansızsa bir şey diyemem...Neyse ki sizin kadar muhteşem, akıl küpü insanlar var da kilo vermek için boğaz tutmak gerektiğini öğrenebiliyoruz. CERN veya NASA’ya kapağı atarsınız umarım, harcanmanızı istemem.
Millet Kanserle boğuşuyor bir sürü hastalıkla uğraşıyor sizin derdiniz ne, şükredin sağlıklısınız
ama ölümcül değilBu bakış açınızı çok yanlış bulmakla beraber şişmanlıkta sağlıksızlıktır diyorum .
Yo gayette ölümcülama ölümcül değil
Bu arada bence de cok hossun, moralini duzeltmek icin falan soylemiyorum, ciddiyim.
ama ölümcül değil
Protein ağırlıklı beslenmeden kaynaklı bir rahatsızlıktı. Ben küçüktüm bana böbreğin protein kaçırması olarak açıklanmıştı. Nefrotik sendrom olarak geçiyordu, geçmesine rağmen tekrarlamasına karşın her yıl tahlil yaptırıyorum, idrardaki protein değerlerine bakılıyor.Nasıl bir böbrek rahatsızlığı acaba.. Gözaltı morluğu bende de var da
terbiyesizin tekiymişBu fotoğrafımı sosyal medyada paylaşmıştım altına ayı gibisin diye yorum geldi.Kızlar ben aslında kilomu takan biri değilim ya da belki de ben öyle düşünüyorumdur.İnsanlar bir şey diyemediğinde beni hep kilomla vuruyor.Zayıf arkadaşlara böyle yorumlar geliyor mu bilmiyorum.Doktora gittim ama yapamadım tüp mide için de doktor sana bu ameliyatı sırf para için yapamam aşırı obez değilsin demişti.Zaman zaman intiharı bile düşündüm hatta uygulamaya da koydum ama başarısız oldu.Bunlar benim anokresiya olup ölmemi mi istiyor?Saatlerce ağladım bu yorum yüzünden.Çirkinsin dese gam yemeyecektim ardından hesabımı dondurdum sonra tekrar açtım.Ben kendimi böyle kabul ediyorsam kime ne herkese açık fotoğraf paylaştım diye hakaret etme hakkını kim verir.hala da ağlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?