Siz Hiç Terbiye Almadınız mı?

Oyle bi yorum yapan da karakter olarak ayiymis diyecegim de olmayacak simdi. Afedersinde kilon obez vs gorunmuyor hic sadece zayif degil kilolu olarak adlandirabilirim seni . Ne var halinde . Ayrica daha fazla kilolu olsan da kime ne kendij istersen verirsin o ayri .

malesef iki seçeneğin var.. Oturup ağlamak çare değil. Ya hırs yapacaksın fazlan ne kadarsa vereceksin yada bu tarz yorumlara aldırmamaya öğreneceksin.

Telefondan yaziyorum ingilizce karakter icin ozur dilerim. Benden zayifsiniz ben 125 kiloyum su anda bana bile ameliyat onerilmiyor cunku yandas hastaligim yok. Insulin direncim olusmus, tum kan sekeri yukselten seyleri yag olarak depoluyormusum, triodim hic calismiyor. 1 yildir karatay diyeti yapiyorum, 7 kilo verebildim sadece ama daha yeni kan verdim, gayet saglikli ciktim. Bazen karatay diyetini bozup keto diyeti vs de yapiyorum. Canim cok hamur isi isterse yulaf yiyorum. Sigarayi biraktim. Oldum olasi sismandim zayiflamam cok zor oluyor zaten hep az yerdim ama fastfood makarna hamur isi yerdim cok tembeldim. Saglikli beslendiginden beri inanilmaz dincim ve erkenden uyaniyorum. Kilo gider ya da gelir girtlagini tut diyenlere bakmayin biz tutuyoruz cok zayiflamadik onlar tutmuyor ama hemen kilo veriyor yapi meselesi. Onemli olan saglikli olmaniz, ameliyat da son care bunu unutmayin. Amelyatlar cok yeni sayilir daha midesi kucultulen insanlar yaslaninca ne olacak kimse bilmiyor. Saglikli beslenin ve kendinizi sevin.

Aman sacma sapan bir yorum iste. Gayet hos birisiniz. El alem yillarca cok zayifim diye laf saydi. Kilo aldim aa ne bu hal dediler. Simdi zayifladim cok zayifladin diolar. Hem de ayni kisiler.bos bos konusuolar iste. Gercekte bile degil sanalda takilma.

Gayet hoşsunuz. Ben karayım hemde aşırı kara. Kendimle dalga geçiyorum. Çifte kavrulmuş diye. Arkadaşlarım niye öyle diyorsun diyorlar. Siz kendinizle barışık değilsiniz bence. Geçen bir kız gördüm göbeği açık giyinmiş. Hem göbeği var hemde nasıl kıllı anlatamam.ama Bi alım Bi çalım helal olsun valla dedim. Bence hesabınızı gizli yapın herkes resminizi görmesin

kaç kilosun ki canım? Yani sporla+dietle verilemeyecek bir kilomu? Herkes zayıf olacak diye bir kuralmı var? Kendini beğenmiyorsan kimse için değil ilk önce kendin için zayıfla. Intihar da neyin nesi?

Demekki beni görse ne der o densiz..hic de abarti kilolu gozukmuyosun ayrica gözleriniZ cok guzel..masalahh

Sanki ben bilmiyormuşum gibi yorum yazdı.DM'den gelen mesaja cevap yazmadım diye şişko diyen bile oldu.

Hesabınız herkese açık mı? :/ Eğer öyleyse saçma salak yorumlar gelebilir. Çok takmayın. Size o yorumu yazan muhtemelen aklı uçkurunda olan, kız düşürme peşinde koşan düşük iq’lu bi tiptir.

Onun lafını ciddiye almaya bile değmez.

Nasıl bir böbrek rahatsızlığı acaba.. Gözaltı morluğu bende de var da

Eğer profiliniz dışarıya açıksa ve bir yabancıdan böyle bir yorum geldiyse, gülün geçin. Fiziği, görüntüsü hiç farketmez, herkese ama herkese böyle saygısız yorumlar gelebiliyor. O kişinin terbiyesizliği yani. Birinin kilosuna, diğerinin saçına, diğerinin gözüne atıp tutar. Ağlayacak bir şey yok.

Herkes kendi önünden yesin. Herkese açık paylasim yapmanız her hakarete susmamış anlamına gelmez. Böyle yorum yapanlarin normal spikolojide sağlıklı bir beyin ve sınır sistemi olduğuna inanmiyorum. Kafaniza yapmanıza gerek yok

Ne kilosu yahu biz mi körüz! hepi topu olsa olsa 5 kilo fazla çıkar. o hepimizde var zaten. Kilosu fazla olmayan az var yani herkes xs giyecek diye birşeyde yok.Yapma allahını seversen,kilo dediğin şey ekmeği kesip biraz sporla hallolan birşey! intihar nedir !

Al işte aynı ben.. yahu ne varmis halinde bebek gibisin ha rahatsız oluyorsan tabiki zayifla ben 92 kilodan 75 e dustum karatay diyetiyle sende dene yok ben mutluyum diyorsan dusunme aglama takma gayet hoşsun sagliğina zarari yoksa neden insanlarin agzina bakiyorsun.. vallahi yatacak yerleri yok bu cenesi dusuk salaklarin az mi aglattilar benide ölüm orucu bile yaptim yaralar cikmisti hep vucudumda

Bence çok tatlışsın ciddiyim cok güzel suratın var gözlerin de böyle cin cim bakıyor tatlılık katıyor maşallah

Profilinizi kapatın dışarıya yoksa bu yorumu arkadaş listenizden birisi yaptıysa büyük eşşeklik etmiş hemen iletişimi kesin.Kimseye de kulak asmayın gayet hoşsunuz.

Canim boyle insanları takmamayi öğrenmen lazim hayatımda hic 50 kg olmadim bana neler neler söylediler kuru kemik iskelet gibisin bu ne hal annen sana yemek yedirmiyor mu biraz ekmek yee gel ben sana kilo aldırırım boyumda 167 kilom hep 47 48 ama suan dustum 45 ne laflar yedim say say bitmez. Bana nedense bunu soyleyenlerde hep kilo vermeye çalışan insanlar ya da kilolu olanlar ben onlara sende kilolusun kilo ver demedim demem çünkü beni ilgilendirmez
Kaynanam bile bana zayıfligina üzülüyordum simdi de fitik mi çıktı noluyor boyle vs vs dedi fitik olduğumu öğrenince
Olaya bak zayifligima üzülüyormuş
Simdi ne dio biliyo musun herkes senin gibi olmak ister. Manken gibi vs vs. Elbise giyiyorum dar gözünu benden almiyor agziyla disini dudagins goturup enfes enfes cok yakismis diyor Insanlar cok dengesizler ve acimasizlar ayrica kulaklarimda kepce okul hayatim boyu dalga geçtiler. Istersem kulaklarimi ameliyat ettiririm istersem kilo alma diyeti yaparim kilo da alırım ama ben istersem . Demem o ki sende kilo vermek istersen eger verirsin bak doktora gitmissin ameliyata falan ne gerek var ayrıca intihar falan gunaha girme boyle konusma 2 dengesizin lafi yuzunden canina mi kiyar insan mutlu olmaya bak boyle insanlari da faceinden falan çıkart varliklari ne ki yokluklari ne olsun de geeec herkes kendine yakışanı yapar kimse kusursuz değildir.

Bence yakın çevreniz dışında insanları eklemeyin. Sizi tanımayan insanlar maalesef böyle hadsiz yorumlar yapabiliyor... Ki bence öyle fazla bir sismanliginiz da yok.. ne yaparsanız yapın insanlari memnun edemezsiniz.. ben 50 lerdeyken bana çiroz gibisin az kilo al böyle olmaz diye diye verem ettiler.. sonra 85 e çıkınca da ay sen eskiden ne kadar ince ve guzeldin şimdi niye böyle oldun dediler 1.77 boyunda 85 kilo ve tam bir yarmaguldum sonra kendi cabamla 70 e indim.su an orta çapta yarmagulum Şimdi sıkıyorsa tek bir yorum yapsınlar.. ağızlarını burunlarını kırarım ❤ ben çok mutluyum sen de nasıl olmak istiyorsan öyle yap. Çok takılma, insanlar aç hayvan gibi asla doyuma ulaşmaz ve memnun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…