Siz Hiç Terbiye Almadınız mı?

Gayet hoş bir kadınsınız, kilo verecekseniz kendiniz için verin başka insanların yorumları için değil..

Bu şekilde kendinizden memnun iseniz kimsenin laf söylemeye hakkı yok. Yorum yapan kişiyi engelleyin :) arkadaşınız ise görüşmeyin. Öyle arkadaşa ihtiyacınız yok.

Ülkedeki her kes adriana lima sanki takmayın saçma sapan insanları her kes zayıf olmak zorunda değil hayatınızı yaşayın)

Duygularınızı bu kadar uç noktalarda yaşamayın, size ayı dedi diye siz ayı gibi olmazsınız ama o yaptığıyla eşşek olur. Kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız oyle davranın. Çok güzel bir kadınsın sağlıklı son maşallah ya daha kötü sağlık problemlerin olsaydı bununla alay etselerdi densizler. Şu hayatta herşey güzellikten ibaret olsaydı hepimiz intihar etmek isteyelim kimimizin dudağı ince kimimiz çırpı bacak kimimiz kepçe kulak kimimiz burnu kemerli ne yapalım toplu intihar mı herkesin bir beğenmediği yanı var. Güzel yerlerini görmeye çalış

Insanlar kulp takmaya yer ariyor ya. Bende 51 kiloyum boyum 1.65 çöp gibisin üflesek ucarsin az ye kemik torbası gibi laflar.. insanlar susmuyor ya

Kimsenin boyle bisey demeye hakki yok evet. Ama sirf takipcim olsun begenileyim diye sizi her ekleyeni eklemek ya da her istek gondereni kabul etmek ve dahasi hesabini herkese acik yapmak boyle sonuclar doguruyor maalesef. Ve bunu diyen sadece erkekler sanarsaniz aldanirsiniz. Kadinlar birbirlerine oyle igrenc seyler soyluyor ki. Bence sosyal medyada tanidiginiz insanlar harici kimseyi eklemeyin. Sosyal medya birileriyle tanisma mecrasi olmamali hicbir zaman. Bir ablaniz olarak bu dediklerimi dikkate alirsiniz umarim.

Canım terbiye almamış inların lafına bakıp skaın intihar falan düşünme, ben de bayağı kiloluydum daha sonra verdim aldım ki ben de çok takardım kafaya ama artık takmıyorum. En yakın arkadaşım 108 kilo idi şu an 66 ya düştü, o da sürekli diyet yapardı bozardı ama sonunda motive oldu ve istediğine ulaştı. Eminim sen de kafanda bitirirsen istediğin Kiloya ulaşırsın, kimse için kendini üzme.

kendini boyke kabul ediyosan ne diye intihar ediyosun
o kadar takiyosan da kilo ver
bu kadar zor mu girtlagi tutmak
intihar etmek ne demek yaa!!!
Neyse ki sizin kadar muhteşem, akıl küpü insanlar var da kilo vermek için boğaz tutmak gerektiğini öğrenebiliyoruz. CERN veya NASA’ya kapağı atarsınız umarım, harcanmanızı istemem.

Gayet güzel bir yüzünüz var ve şişman olsanız bile yüzünüz bunu o kadar göstermiyor. Moraliniz düzelsin diye demiyorum, hakkaten öyle düşünüyorum. Maşallah gözleriniz de büyük büyük :) Birde sosyal medya hesabınızı sadece kişilerinize görünür yapın, başkasının yorumunun sizde ne işi var?

Canım, güzelliğini neden insanların yorumuna bırakacak kadar değersizleştiriyorsun? Gayet hoşsun, instagramdaki fotoğraflarını tüm halka arz etmemeni tavsiye ederim, içlerindeki eziklik ve kötülükle başedemeyen kişiler başkalarına hakaret ederek sakinleşiyorlar. Onu diyen eminim Brad Pitt gibidir..

Ya ben sizi yerim ama ağlamayın. Bakın benim son konumu okursanız, boyuma oranla hastalıklı derecede zayıf olduğum için yaşadığım birkaç zorluğu görebilirsiniz. Çevremde neredeyse herkesten duyuyorum kırılacaksın, böyle de rahatsız edici ama kilo al vs vs. benim de hüngür hüngür ağlamışlığım var. sağlığınızı tehdit edecek bir durum yoksa ve kendinizi böyle beğeniyosanız kimseye bişey düşmez ki

Ben kendimi bildim bileli kilolu hatta ciddi kilolu olduğum için seni iyi anlıyorum ama takılma kim ne derse desin kilo verilir ama kararmış kalp duzelmez.
Bigün hastaneye gitmiştim ordan oraya koşuyorum bi adam çocuğuna çekil ezmesin dikkat et dedi anında durdum döndüm baktım adamın beti benzi attı nasıl baktiysam ama tartışmadım bile zaten acelem de vardı yani demem oki herkes konuşur kk da bile çok fazla yeren var hatta hiç unutmam ay şişmanlar kokar demişti biri ki bu konuda aşırı dikkatli bir insanım ve övgü bile alırım çok işte ağzı olan konuşuyor

bence abartılacak bir şey yok doktorun dediği gibi para için yapmış olmasın. kalbi pis insanlar. hesabınızı gizleyin tanımayan yazmasın görmesin ben hep gizlerim ne gerek var başkalarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…