- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
İnternetten olmaz değil mi
Ciddi misiniz :OInsanlar kulp takmaya yer ariyor ya. Bende 51 kiloyum boyum 1.65 çöp gibisin üflesek ucarsin az ye kemik torbası gibi laflar.. insanlar susmuyor ya
Yazık ailene ki böyle bir çocuk için uğraşmışlar dedimAyı senin anandır lan dalyarak diyemediniz mi?
Kimsenin boyle bisey demeye hakki yok evet. Ama sirf takipcim olsun begenileyim diye sizi her ekleyeni eklemek ya da her istek gondereni kabul etmek ve dahasi hesabini herkese acik yapmak boyle sonuclar doguruyor maalesef. Ve bunu diyen sadece erkekler sanarsaniz aldanirsiniz. Kadinlar birbirlerine oyle igrenc seyler soyluyor ki. Bence sosyal medyada tanidiginiz insanlar harici kimseyi eklemeyin. Sosyal medya birileriyle tanisma mecrasi olmamali hicbir zaman. Bir ablaniz olarak bu dediklerimi dikkate alirsiniz umarim.Bu fotoğrafımı sosyal medyada paylaşmıştım altına ayı gibisin diye yorum geldi.Kızlar ben aslında kilomu takan biri değilim ya da belki de ben öyle düşünüyorumdur.İnsanlar bir şey diyemediğinde beni hep kilomla vuruyor.Zayıf arkadaşlara böyle yorumlar geliyor mu bilmiyorum.Doktora gittim ama yapamadım tüp mide için de doktor sana bu ameliyatı sırf para için yapamam aşırı obez değilsin demişti.Zaman zaman intiharı bile düşündüm hatta uygulamaya da koydum ama başarısız oldu.Bunlar benim anokresiya olup ölmemi mi istiyor?Saatlerce ağladım bu yorum yüzünden.Çirkinsin dese gam yemeyecektim ardından hesabımı dondurdum sonra tekrar açtım.Ben kendimi böyle kabul ediyorsam kime ne herkese açık fotoğraf paylaştım diye hakaret etme hakkını kim verir.hala da ağlıyorum.
Aleyküm selamYazık ailene ki böyle bir çocuk için uğraşmışlar dedimsanırım Azerbaycanlısınız.Azerbaycan'a selam.
Bu fotoğrafımı sosyal medyada paylaşmıştım altına ayı gibisin diye yorum geldi.Kızlar ben aslında kilomu takan biri değilim ya da belki de ben öyle düşünüyorumdur.İnsanlar bir şey diyemediğinde beni hep kilomla vuruyor.Zayıf arkadaşlara böyle yorumlar geliyor mu bilmiyorum.Doktora gittim ama yapamadım tüp mide için de doktor sana bu ameliyatı sırf para için yapamam aşırı obez değilsin demişti.Zaman zaman intiharı bile düşündüm hatta uygulamaya da koydum ama başarısız oldu.Bunlar benim anokresiya olup ölmemi mi istiyor?Saatlerce ağladım bu yorum yüzünden.Çirkinsin dese gam yemeyecektim ardından hesabımı dondurdum sonra tekrar açtım.Ben kendimi böyle kabul ediyorsam kime ne herkese açık fotoğraf paylaştım diye hakaret etme hakkını kim verir.hala da ağlıyorum.
Neyse ki sizin kadar muhteşem, akıl küpü insanlar var da kilo vermek için boğaz tutmak gerektiğini öğrenebiliyoruz. CERN veya NASA’ya kapağı atarsınız umarım, harcanmanızı istemem.kendini boyke kabul ediyosan ne diye intihar ediyosun
o kadar takiyosan da kilo ver
bu kadar zor mu girtlagi tutmak
intihar etmek ne demek yaa!!!
Canım, güzelliğini neden insanların yorumuna bırakacak kadar değersizleştiriyorsun? Gayet hoşsun, instagramdaki fotoğraflarını tüm halka arz etmemeni tavsiye ederim, içlerindeki eziklik ve kötülükle başedemeyen kişiler başkalarına hakaret ederek sakinleşiyorlar. Onu diyen eminim Brad Pitt gibidir..Bu fotoğrafımı sosyal medyada paylaşmıştım altına ayı gibisin diye yorum geldi.Kızlar ben aslında kilomu takan biri değilim ya da belki de ben öyle düşünüyorumdur.İnsanlar bir şey diyemediğinde beni hep kilomla vuruyor.Zayıf arkadaşlara böyle yorumlar geliyor mu bilmiyorum.Doktora gittim ama yapamadım tüp mide için de doktor sana bu ameliyatı sırf para için yapamam aşırı obez değilsin demişti.Zaman zaman intiharı bile düşündüm hatta uygulamaya da koydum ama başarısız oldu.Bunlar benim anokresiya olup ölmemi mi istiyor?Saatlerce ağladım bu yorum yüzünden.Çirkinsin dese gam yemeyecektim ardından hesabımı dondurdum sonra tekrar açtım.Ben kendimi böyle kabul ediyorsam kime ne herkese açık fotoğraf paylaştım diye hakaret etme hakkını kim verir.hala da ağlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?