siz hic yalnız hissettiniz mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi su00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.803
333
Ankara
Hiç annesiz kaldınız mi? Teyzem yok halam yok ablm yok akrabam az Allahım evlensem kim benim için cabalayacak kim düğün günü evime gelip heyecanimi paylaşacak dediniz mi? Erkek arkadaşımı tanistirayim artik ailemle dee onun ggüzel sohbetli evinin yanında benimki nasıl ruhsuz kalır dediniz mi? Dugunumde kiz tarafı kalksin dediginde hangi can akrabam var ki benim için kalkacak dediniz mi?Demediyseniz o yazdiginiz yok bana bunu dedi sunu dedi islerini birakin da ailenize sarilin

Insanoglu esasen yalnıźdır..ailesi hayatta olsa bile öyledir..benim annem ailem var ama cok ihtiyacım oldugu zamanlarda bikac arkadaşım dışında yalnızım yine...o bikac arkadaşım ailemden daha cok yanimda olmuştur...kendine bir iki dost bul onlar sana aile olur...kendi aileni kendin oluştur...kan baği cok da önemli degil esasen...ama illaki yine yalnız zamanların olacak..bu duruma alışsan iyi olur...

Bence aileni anlatsan onlar da yardımcı olur. Arkadaşlarım dostlarim var da özel günlerde insan daha çok ariyor ailenin yerini hiçbir şey tutmuyor

çok tatlısın ama öyle düşünme Allah herkesin rızkını veriyor bi bakarsın kız isteme gününde evin dolmuş taşmış hiç beklemediğin insanlar gelmiş.. ve de düğününde.. insan düğünümde akrabam olmıcak diye üzülmez ki.. sen evlen de kendi aileni kendin kocaman yap bol bol çocuk yap.. evin neşeyle dolsun taşsın inşallah.. kimse kimseden eksik ya da fazla değil senin akraban yoktur başkasının başka bişeyi yoktur.. hayat hepimize aynı

herkesin hayatında sınavları vardır. seninkide gerçekten çok zor bir sınav. ama şöyle birşey var. sen hep kıyaslanmaya odaklanmışsın. onun ailesi, benim ailem, erkek tarafı, benim tarafım vs. kıyas yapmayı bırakıp hayatı akışına bırak. evet zor bir sınav ama hayat devam ediyor.

Nice aileler var ki aile demeye bin sahit ister...

Kimse dört dörtlük degildir. Herkesin vardir bazi eksiklikleri hayatinda.

Herkes hayatta mutlaka kendini bir dönem de olsa yalnız hissetmiştir. Ama gerçek şu ki, yalnızız da zaten.

Allahim ve kizim disinda hic kimsem yok
bosandigim icin kimse gorusmuyor benle
kizim evlense cagiracagim is dunyam disinda kimsem yok
napalim canimiz sağolsun

Dedim, hala diyorum, bakalım ne olacak

Allaha sığın

Allah yardımcın olsun. Hiç kafana takma. Avrupalılar hep öyle. Herşeyi kestirmede yapıyorlar 4-5 kişi ile nikah. Sevdiğine anlatırsın o da anlayış gösterir. Sonra belki bir sürü çocuğun olur. Kalabalık olunca çok mu samimi oluyor sanki hiç ilgisi yok. Can'dan 1-2 arkadaşın olsun herşeye yetişirler.

Sen çok tatlısın asıll teşekkür ederim inşallah güzel olur hayirlsiiyla her seyy

Evett hep kiyaslama yaparimm bu salak huyumdan vazgeçmeye çok çalıştım ama ben kactikca o beni kovaliyo sanki:/

Nice aileler var ki aile demeye bin sahit ister...

Kimse dört dörtlük degildir. Herkesin vardir bazi eksiklikleri hayatinda.

Bende eksiklik biraz fazla ama sanki tabi bu halime şükür Allah daha büyük kayıplar yasatmaz inşallah

Allahim ve kizim disinda hic kimsem yok
bosandigim icin kimse gorusmuyor benle
kizim evlense cagiracagim is dunyam disinda kimsem yok
napalim canimiz sağolsun

Ailene affettiremez misin kendini boşandın diye kötü bir şey mi yaptın sanki mutsuz olmaktansa bosanmis olman daha iyi://

Evet ama ne ben ne de erkek arkadaşım Avrupalı değil ailesi dr ayni avrupalilar gibi demezler heralde

annem var babam var yeni bosandilar baba sevgisi nedir bilmedim yanimdayken iki kiz kardesim var kucukler amcam ve iki halam var biyolojik olarak yegenleriz bizim yegenlerimiz yok dediler gorusmuyoruz iki dayim var birini yillarfir gormuyorum yolda gorsem tanimam otekininde ha varligi ha yoklugu iki teyzem var herkes kendi halinde ve evleneli iki bucuk yil oldu dugunum olmadi hani kiz tarafi kalksin diyecek ve esimi iyi sectigimi dusunuyorum bana her sevgiyi veriyo ve ona sıkı sıkı sariliyorum daha cok seviyorum oglumuz oldu 10 aylik suanda inanirmisin hic aklima gelmiyo hala dayi amca teyze baba dugunum olmus olmamis isteme olmus olmamis umrumda degil oglum kocam ben yasadigim hayat bunlar bana yetiyo.dugunmus bigunluk isteme bigunluk ya sonrasi.....

Annem yok dediğin için tutamadım kendimi. Açıkçası saydığını hala teyze olaylarim da olmadı. Malesef ben de uzun zaman once babamı kaybettim. Sorsan her yıl hangi aydaysam sadece o kadar yeni oluyor acısı.
Yeni evlendim ve evlilik psikolojisi tuhaf düşünüyor insan söylediklerini ama benim annemin bi arkadasi var ben onu oz ablam kadar severim. Annemden cok dinlerim. Amcalarim var hani su baba yarisi sayilan inan hicbiri duymadi düğümü baba tarafindan on kisi cagirdim desem yeri anne tarafim desen kalabalik degil.
Ama dugunumde kimler vardı biliyor musun beni sadece ben oldugum icin seven insanlar.. bence bu cok daha güzel..
Her gün kac başlık açılıyor kk akrabalarıyla sorunlu kan bağının çok önemi yok önemli olan gönül bağı çok düşünme bunları zamani geldiğinde Allah gönlüne göre versin inşallah
Benim gibi kurtlarını doke saca cosarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…