Insanoglu esasen yalnıźdır..ailesi hayatta olsa bile öyledir..benim annem ailem var ama cok ihtiyacım oldugu zamanlarda bikac arkadaşım dışında yalnızım yine...o bikac arkadaşım ailemden daha cok yanimda olmuştur...kendine bir iki dost bul onlar sana aile olur...kendi aileni kendin oluştur...kan baği cok da önemli degil esasen...ama illaki yine yalnız zamanların olacak..bu duruma alışsan iyi olur...
çok tatlısın ama öyle düşünme Allah herkesin rızkını veriyor bi bakarsın kız isteme gününde evin dolmuş taşmış hiç beklemediğin insanlar gelmiş.. ve de düğününde.. insan düğünümde akrabam olmıcak diye üzülmez ki.. sen evlen de kendi aileni kendin kocaman yap bol bol çocuk yap.. evin neşeyle dolsun taşsın inşallah.. kimse kimseden eksik ya da fazla değil senin akraban yoktur başkasının başka bişeyi yoktur.. hayat hepimize aynı
herkesin hayatında sınavları vardır. seninkide gerçekten çok zor bir sınav. ama şöyle birşey var. sen hep kıyaslanmaya odaklanmışsın. onun ailesi, benim ailem, erkek tarafı, benim tarafım vs. kıyas yapmayı bırakıp hayatı akışına bırak. evet zor bir sınav ama hayat devam ediyor.
Nice aileler var ki aile demeye bin sahit ister...
Kimse dört dörtlük degildir. Herkesin vardir bazi eksiklikleri hayatinda.
Allahim ve kizim disinda hic kimsem yok
bosandigim icin kimse gorusmuyor benle
kizim evlense cagiracagim is dunyam disinda kimsem yok
napalim canimiz sağolsun
Allah yardımcın olsun. Hiç kafana takma. Avrupalılar hep öyle. Herşeyi kestirmede yapıyorlar 4-5 kişi ile nikah. Sevdiğine anlatırsın o da anlayış gösterir. Sonra belki bir sürü çocuğun olur. Kalabalık olunca çok mu samimi oluyor sanki hiç ilgisi yok. Can'dan 1-2 arkadaşın olsun herşeye yetişirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?