- 28 Eylül 2024
- 1.681
- 5.197
- 73
- 30
Tam anlayamadım ama sanırım kızınız tek gidiyor. Komşunuz ile araniz ne kadar iyi olursa olsun kesinlikle tek göndermeyin. Siz de tek kabul etmeyin evinize, o sorumluluğu almayın.Hanımlar karşı komşumun da kızı var o kızın biraz küçük benim kızım 3 yaşında. Sürekli kızım onlara gidip oyun oynamak istiyor. Oynadıkları zaman güzel oynuyorlar annesi de kızıma iyi davranıyor kızımda orayı sevdiği için hergüm gitmek istiyor bu aralar birkaç gün çağırdılar gitti kızım oraya. Eve geleceği zaman da komşumun kızı da bize geldi ama ben bu şekilde sürekli gitmek istemesini anlamıyorum sabah uyanır uyanmaz gitmek istiyor güzellikle anlatıyorum ama kızıp ağlıyor kızım. Siz olsanız nasıl çözüm bulurdunuz
Valla biz de yalnız gönderiyorduk. Komşunun kızı benimkinden altı ay büyüktü ve benim kızın konuşması ilerlemişti hatta. Annesini babasını tanıyorduk, evlerine gün boyu hiçkimse gelmezdi. Bunları tartmak lazım tabii. Yoksa üst katta birine gidiyor şeklindeyse bu olmaz.Konu sahibi cocugu yalniz gonderiyor girl, yoksa kimse cocuk akranlariyla etkilesime girmesin demedi, yalniz gondermesi problem.
Ev işi yapayım diye gönderdiğimi nerden çıkardınız siz pardon da benim kızım çok uslu sakin ve yardımcı bi çocuktur oyuncaklarını oynar yerine koyar ben onunla daha güzel ev işi yaparken böyle gereksiz konuşmayınSanki ev işi yapmak için gönderiyormuşsunuz gibi geldi. Çünkü çocuk zaten aktivite vs dolu geçiyor. Kimseye sakın göndermeyin
E niye gönderiyorsun milletin evine o zaman? Millet öldürüyor, her şeyi yapıyor . Hadi onlar bi şey yapmadı e ordayken bi şey olsa farketmeseler? Siz de doğurduysanız milletin evine salmayın. Oturun bakın ya da onunla gidin. Anca car car ötersiniz. İcraate gelince iş sıfırrrEv işi yapayım diye gönderdiğimi nerden çıkardınız siz pardon da benim kızım çok uslu sakin ve yardımcı bi çocuktur oyuncaklarını oynar yerine koyar ben onunla daha güzel ev işi yaparken böyle gereksiz konuşmayın
E niye gönderiyorsun milletin evine o zaman? Millet öldürüyor, her şeyi yapıyor . Hadi onlar bi şey yapmadı e ordayken bi şey olsa farketmeseler? Siz de doğurduysanız milletin evine salmayın. Oturun bakın ya da onunla gidin. Anca car car ötersiniz. İcraate gelince iş sıfırrr
Öncesinde hiç gideceğim demezdi 3 4 gündür bu şekilde gitmek istiyor daha önce hiç gitmek istemezdi biz anneler olarak oturur kahve içer onlarda oynardıMesela çocuğa şart koyun her gun değilde 2 3 günde 1 gitmesine izin verin. İlk önce 2 3 günde 1 sonra zamanla arayı uzatın. bu süreçte daha farklı aktivite yapın. İnatlaşma değilde bu şekilde yapın.
3 yasinda cocuk tek basina bir yere gonderilmez. Istiyorsa istesin yani o mu ebeveyn siz mi anlayamadim.Öncesinde hiç gideceğim demezdi 3 4 gündür bu şekilde gitmek istiyor daha önce hiç gitmek istemezdi biz anneler olarak oturur kahve içer onlarda oynardı
Hanfendi zaten göndermiyorum ağlasada ama ben de buradan tavsiye istedim nasıl davranmam gerekir3 yasinda cocuk tek basina bir yere gonderilmez. Istiyorsa istesin yani o mu ebeveyn siz mi anlayamadim.
Siz izin verir miydiniz diye sormussunuz. Cevap: hayir vermezdim.Hanfendi zaten göndermiyorum ağlasada ama ben de buradan tavsiye istedim nasıl davranmam gerekir
E gönderdim dedinizHanfendi zaten göndermiyorum ağlasada ama ben de buradan tavsiye istedim nasıl davranmam gerekir
Kapı. Komşum 3 kez gönderdim yanlız onu yazdım onun kızı dangelmek istedi oda o şekilde gelmiştiE gönderdim dediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?