Siz kac kiloydunuz? kac kilo oldunuz??

Abur cubur normal hayatımda da çok nadir zaten. Ayda yılda bi. Sevmiyorum ambalaj içinden çıkan hersey bana yagli ve sağlıksız geliyor. Doğal ve nefis tatlara düşkünüm yani :)

Umarım iste hamilelik beni abur cubura düşürmez. Ben çubuk kraker bile yemedim bak öyle düşün . ama şimdi kraker diye de yazınca insanin bi cani cekmiyo değil:) ben acıktım sanirim. Canim yoğurt istiyor. Cildircam ya. Biraz daha yazarsam bu yorumu okuyan anne adaylarının ve senin eşini gece gece şehir turu attircam :))

Bu gece acikmalarina son vermem lazimm.

Aynen canim rabbim onları bize bagislasin

Merhabalar, 74 ile hamile kaldim.81 ile dogum yaptim.5.5 ay kustum.dr.diyetisyene gonderdi kilo alayim diye.68 kiloya kadar dustum 7.ayda..
demir eksikligim oldugu icin 20 gun demir serumu takildi.insulin direncim oldugu icin tatli 8.aya kadar yiyemedim.dogumdan 40 gun sonra 70 kiloya kadar indim.ama sonrasinda tatli krizleri kilomu tavan yaptirdi.kizim 4.230 kg dogdu..su anki kilom 82 .

Allah’ım anamı babalı büyütmeyi nasip eder İNŞALLAH. Sen kilo alamayan hatta veren ilk üyesin .maşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunmus. Seni sömürmüş ve şuan sagliklisiniz ikinizde. Iste bi insan daha ne istesin. Sağlıklı doğum nasip etsin Allah'ım hepimize.

Allah razi olsun canimm.Sen de saglikla kucagina alirsin insallahh.Allah tum dileyenlere nasip etsin..

cinsiyetimiz belli canim doktor 12. haftada erkek dedi tabi bi sürpriz olmazsa erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…