Siz kac kiloydunuz? kac kilo oldunuz??

Ilk gebelik 52 ile hamile kaldım 64 doğum yaptım sonrasında 51 e düştü kilom 2.gebelik 53 ile başladı 74 ile doğum yaptım 3 ay oldu 59 kiloyum şuan hedef 50
Çok iyi ya. Insan merak ediyor o kadar kadin bu kadar kiloyu nasıl verdi diye. Umarım bende sizler gibi kilo verenler den olabilirim. Valla dokuz doguruyorum ya.

Tuzla çok aram yok. Tatlıyı da hamilelik başladığından beri yiyesi m hiç yok. Saman gibiyim ya. Tadım yok sanki

Umarım bende sizin gibi tatliş hamilelerden olurum . Ehe ehe. Imrendim :)

Ben spor yapıyorum , yapıyordum yani. Doğumdan sonra zaten diyet yapmicam. Spor ve protein ağırlıklı göbek kol ve bacaklara kardiyo. Şimdiden bunu hesapladim ama tabi bebek varken çok zor olacak biliyorum :) 9 ay sonra inşallah bebeğim 3 aylık doğmuş olacak ve umarım buraya 100 kilo oldum kızlar YARDIIMMMM diye konu acmaM: )

8 kilo mu. Bana özelde n yazar misin 9 aylık süreci. Hatirlayabilirsen tabi. Bizimkiler sürekli ağzıma birsey tikiyo. Abur cubur sevmem zaten. Aslinda hiç yemem. Ama anne m resmen pimpirik hali içinde :)

60 la hamile kaldim 87 den sonra 1 hafta tartilmadim ve doguma gittim. Oglum 8 aylikken diyete basladim 60 ı tekrar gördüm.
Çok iyi ya. Dirayetli sinizzz. Doğumdan sonra kendini bırakan bakımsız bi kadin olmak istemiyorum. Kimse istemez tabi bunu ama ben özellikle istemiyorum.

Tren yolu :)

Valla şimdi yorumları okumaya çalıştım. Herkeste farklı farklı. Dediğin gibi 30 kilo alanda olmuş 9 kilo alanda. Olay bizde biliyo. Yürüyüş zor. 5 dk yürüyünce bile belim çatlıyor resmen. Bende biliyorum ki fazla yemek sadece anne adaylarına sadece yük. Başka birsey değil.

Krem kullanmıyorum henüz. Ama göbeğim çıkmaya başladı. 2 ay once Beli bol gelen kotlarim şuan birlesmiyor. Umarım dengede tutabilirimm

Bence moralini bozma kuzum gerçi hamileliğin ilk haftalari iştahsızlık çok normal ben 3 ay çubuk kraker yedim ama iste 3 aydan sonra iştahın açılıyor dikkat edersen kilo filan almazsın bu arada çok çok geçmiş olsun tatlim ve ınsallah bebisimi sağlıkla kucağına alirsin

merhabalar canim bende senin gibi yolun başindayim henüz ve ayni korkulari ypaylasiyorum seninle. bende 54 kilo ile hamile kaldim ilk 3 ayda 51.7ye düstum simdi 53 kiloyum. gobegim biraz cikmaya basladi geceleri ozellikle. ben gunluk 4 km yurumeye calisiyorum 35 dakika sururuyor. saglikli beslenmeye calisiyorum umarim sadece bebegimize yarayacak kadar kilo almayi basarabiliriz. ama ne yalan soyleyeyim 1 haftadir istahim biraz acilmaya basladi. karnim hafif hafif kasiniyor artik buyudugumuz icin sanirim. o yuzde krem ve yaglara basladim
T Tirilaylaylom

Iyi bi süreç. Masallah valla sana. Azimli kadinlar başarmış. :) bende basaririm umarım :)
Tabiki başarırsın. 3 litre su yürüyüş ve saçma sapan yiyecekleri kes yeter zaten doğumdan sonra bi süre çoğu yiyecekten tiksiniceksin bende öyle olmuştu. Abur cubur şuan yiyorum tabi ama o zamanlar hayır diyebiliyodum istemiyodum. Hergün 1 kg gitti nerdeyse pat pat pat.

AMIN INSALLAHH ÇOK TEŞEKKÜR EDERIM.
Evde sürekli tıkıştırıyorum. Midem de haklı tabi :) istahim 2. Ay çok iyiydi. 3 aya girince midemde resmen filler tepismeye başladı. Acaba doktorun verdiği ilaçlar mi yapıyor ya. Vücuduma ilaç almayan bi insanım. Alışkın değil bunyem takviye almaya. Bide ilacın bi tanesi o kadar leş ki. Elimle burnumu kapatmadan icemiyorum ve içtikten sonra 10 dakika o iğrenç tadı alıyorum. Bugün geldi bu aklıma. İlaç ta bulantı yapar mi ?

Şuana kadar diyet yapmadım canim bundan sonra nasipse yapcam ins :)

Tek korkum yavrumla ilgilenirken kendimi unutmam :) hiç bir kadin doğumdan sonra kilolu kalmak istemez ama bazen de iste hayatımızın odak noktası masum bir bebek olduğunda annelik icgudusu de daha ağır basıyor. İnsana kendini unutturuyor.

Benimde karnım büyüdü baya. Artık kotlar yerine triko tarzı giyiyorum.Çünkü kotlarim olmuyor. Hayatımda en son böyle göbeği m olduğunda sanirim lisedeydim. Şok üstüne şok anlican.

Cinsiyet belli mi ? Ben öğrenemedim . İnatçı Göstermiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…