Siz kalır mıydınız?

Monoceto

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
3.588
6.528
358
35
Esim 5 kardeş. 3 abla ve 1 erkek kardeş. Totalde 15 çocuk var. Kayinvalidemlerin evi 2+1 küçük bir ev.
Herkes çok iyi. Kayinavlide kayınpeder görümce elti kayın eniste vs vs herkes iyi genel manada çocuklar birbirleriyle oynuyor vs. Ama coook kalabalığız. Dış fircalamak için 20 dk sıra bekliyorim.

Benim annemlerin eviyse 5+2, 3 banyo, 2 mutfak kocaman bir ev .benim evimde 4+1 ,2 banyolu. Kişisel alanimin olmasını önemseyen biriyim.

Kimler bu ortamda yılda aralıklı şekilde 10 gün kalir?
Merak ettiğim için soruyorum. Şu an ortam bu kadar kalabalık değil ama o evde 3 aile, 12 kişiyiz :(

Çok memnun değilim ama sesim çıkmaz asla. Çünkü herkes iyi işte, kime ne diyeyim.

Niye kalıyorsunuz onu anlayamadım ben böyle cümbür cemaat? Hani bayram olur, herkes şehir dışından gelir kalınır, ne bileyim birisi Allah korusun hasta olur, kalınır. Neden aralıklarla 10 gün kalındığını anlayamadım.

Herkesin Şartları aynı olmaz canım gonul isterki herkes iyi sartlarda otursun herkese ayri oda düşsün kalınması gerekiyorsa kalinir eziyet gibi gorme kendine

15 kişi 2+1 eve nasıl sığar ki? Bir kısmınız otelde falan kalsa? Ya da farklı zamanlarda gitseniz oraya, aynı anda değil! Ya da sizin eviniz daha büyükmüş ya, orada buluşsanız.

Niye kalıyorsunuz onu anlayamadım ben böyle cümbür cemaat? Hani bayram olur, herkes şehir dışından gelir kalınır, ne bileyim birisi Allah korusun hasta olur, kalınır. Neden aralıklarla 10 gün kalındığını anlayamadım.
Bayram şu bu derken Total 10 gün oluyor. Maksimum.

Şaka mı bu konu ?
2+1 evde o kadar kişi kalınır mı ya ?
Altta üstte komşu yok mu ,
Ne gürültüsü biter , ne bulaşığı çamaşırı ...
Ayyyyy düşünemedim...
Nerelisiniz ya ?
Adet böyleyse , oralı olan biriyle evlenmeyeyim :)

:KK48::KK48:
Kızın gözü korktu ,evliliğe tövbe edecek...

Aman diyeyim seçimini iyi yap...

O zaman kv ve kp ye daha büyük bir ev alın onlarda rahat yaşasın :işsiz: kendi evinizle ve annenizin eviyle kıyaslamak yerine

Hahaha vallahi şaka değil :D

Ben eşimden ayrı yapmadığım için bir oda bizim. Salona kadınlar ve çocuklar, bir odaya da erkekler. Antre mutfak ve balkonda da yatak oluyor. Koltuk acilip yatak olmuyor. Her yere yer yatağı yapılıyor. Çok zor durumlarda gece komşu da kalındığı da olmuştur

Bizdede vardi o ama genellikle yaz tatilinde 2hafta için memlekete nenem ve dedemlere köye giderdik. ve bizim evde 2+1. cok kalabalik olurduk. Cok güzel günlerdi benim için mutluluk denen bisey vardi. Simdi ise nenem ve dedem vefat etti kimse gitmiyor eskisi gibi

• Beğen
Reactions: KV_
Bi şekilde sığıyorsanız kalırsınız. Herkes iyi bir sıkıntı yok diyorsunuz. Sizi bilmem ama bu zamanlar çocuklar için çok güzel anılar oluyor ilerde. Annemin lanetle andığı o kalabalık günleri biz kardeşlerimle çok güzel hatırlıyoruz. Çocukların hatırına kalın birşey olmaz.

Hahaha vallahi şaka değil :KK70:

Ben eşimden ayrı yapmadığım için bir oda bizim. Salona kadınlar ve çocuklar, bir odaya da erkekler. Antre mutfak ve balkonda da yatak oluyor. Koltuk acilip yatak olmuyor. Her yere yer yatağı yapılıyor. Çok zor durumlarda gece komşu da kalındığı da olmuştur
Gece komşuda kalınacak kadar ne gerek var herkesin aynı zamanda gelip kalmasına :KK57:

Düğün olur cenaze olur neyse

Back
X