• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz katlanırmıydınız

Siz ciddi misiniz?
Adam sizin emrinizde çalışanınız değil ki sizi 24 saat non-stop pohpohlasın?
Biraz rahat verin, böyle giderse sizin ayrılmanıza gerek kalmayacak gibi!
Ayrıca konu başlığınıza göre katlanan siz değilsiniz ki, sevgiliniz size katlanıyor.

Sevgilim başkasını bana örnek gösterse inadına yapmam istediği şeyi. Boşverin sürekli bu konuyu açmayın daha kıymetli olursunuz.

Fake yazanlar bu kadar basit bir konu fake olabilir mi çoğunuza hak verdim evet haklısınız bunaltmışım falan diye ama neden bunaltayım gün içinde bna mesaj yazmayıp aramaycaksa biz neden beraberiz neden sevgilim olsun tabikide arayıp soracak işine gelmiyorsa da defolup gitsin

hayırlı bayramlar sizlere bir sorum olacak ben Çünkü bunu sorun haline getiriyorum sevgilime göre herşey normal dört yılı geçen bir süredir birlikte olduğum kişiyle arada bu neden den ötürü tartişırım tartışmak isterim mesajlaşalım istiyorum arasın istiyorum ona göre bunları zaten yapıyormuş iki saatte bir mesaj atar gün içinde vakti olduğunda arar sorar amaa bana yeterli gelmiyor bu durum sürekli başkalarını örnek gösteriyorum bak şunlar bunlar diyerek... ilişkilerini örnek gösteriyorum o ise yeterli vıç vıç ilişki bana göre değil şuan zaten kaliteli giden bir ilişki var diyor ikimizde çalışıyoruz vakit bulduğumda ilgileniyorum Zaten diyor ama ben hiç tatmin oluyorum bu konuşmalardan bu yüzden ayrılmayı düşünüyorum sonra sevgim ağır basıyor ayrılamıyorum bu yüzden ayrılınız mı
Adamın karakteri buysa, içinden o kadarı geliyorsa zorlayamazsınız ki. Sizin zorunuzla mesaj atsa, bu sefer de anlamı olmazdı diye düşünüyorum. Bırakın içinden nasıl geliyorsa öyle yapsın, diğer türlü kendini kısıtlanmış hissederek daha da uzaklaşacaktır.

Bir zamnalr bende böyleydim ama sonra alıştım az msjlaşmaya konuşmaya sonuçta çalışan insanlarız kii bende sıkılıyorum eskisi gibi msjlaşmaktan devamlı aynı şeyleri konuşuyoruz bazen konuşacak bişey bulamıyorum

Back
X