• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz katlanırmıydınız

Ya zaten bir yıldır uzaktan yürütüyoruz bakın üç aydır göremedim yüzünü belki de bundandır diyeceğim de önceden de böyleydim sıkıcı değilim aslında mesela bana da bu şekilde davranan erkekler oldu ben bunaldım ayrıldım onlardan ne bileyim çok özlüyorum kendisini

canım ben anlıyorum seni. ben de erkek arkadaşımı sekiz aydır görmedim bazı sebeplerden ötürü. o yüzden her an konuşmak mesajlasmak istiyorum çünkü benim işim yok. ama onun işi var ve surekli müsait olamıyor. bu tamamen bizim işsizliğimizden şımarmalarımız bence.

canım ben anlıyorum seni. ben de erkek arkadaşımı sekiz aydır görmedim bazı sebeplerden ötürü. o yüzden her an konuşmak mesajlasmak istiyorum çünkü benim işim yok. ama onun işi var ve surekli müsait olamıyor. bu tamamen bizim işsizliğimizden şımarmalarımız bence.
Bilmiyorum artık anlayamıyorum neden olduğunu kendisi de çok yoğun sttestli bir işi var sürekli insanlarla iletişim halinde olması lazım bunaltığımı dile getiriyor şu yorumlardan sonra anladım ki gerçekten bunaltmışım ama yine de engel olamıyorum kendime

Bilmiyorum artık anlayamıyorum neden olduğunu kendisi de çok yoğun sttestli bir işi var sürekli insanlarla iletişim halinde olması lazım bunaltığımı dile getiriyor şu yorumlardan sonra anladım ki gerçekten bunaltmışım ama yine de engel olamıyorum kendime

Haklisin canım ayni seyleri hissettigim icin biliyorum ben de bunaltiyorum. Onlar da katlancak bi zahmet isleri ne haha :D sen gene de cok bunaltma darlama cocugu. Dedigim gibi biz musait oldugumuz icin bize cok gorusemiyoruz gibi geliyo.

Sadece bu ilişkinizde mi oylesiniz yoksa hem önceki iliskilerinizde, hem de arkadaslik iliskilerinizde çok aranmayi seven biri misiniz?
Cocukluk yaşlarında anne baba ayrılığı, erken yaşta kres, anane babaanne bakmasi gibi veya ilgisiz anne baba gibi, bir sevgi yoksunluguyla büyüyen insanlar, hayatlari boyunca hiçbir zaman o sevgi eksikligini tamamlayamiyor. Surekli ilgiye aç olarak kaliyorlar hangi yaşta olurlarsa olsunlar. Bunlardan biri var miydi sizin çocukluğunuzda

Sadece bu ilişkinizde mi oylesiniz yoksa hem önceki iliskilerinizde, hem de arkadaslik iliskilerinizde çok aranmayi seven biri misiniz?
Cocukluk yaşlarında anne baba ayrılığı, erken yaşta kres, anane babaanne bakmasi gibi veya ilgisiz anne baba gibi, bir sevgi yoksunluguyla büyüyen insanlar, hayatlari boyunca hiçbir zaman o sevgi eksikligini tamamlayamiyor. Surekli ilgiye aç olarak kaliyorlar hangi yaşta olurlarsa olsunlar. Bunlardan biri var miydi sizin çocukluğunuzda
Arkadaş ilişkilerinde fazla aranmayı sevmem ben kendim istediğim de görüşürüm önceki ilişkilerim de ise hatırlamıyorum çok ciddi bir ilişkim olmadı bir kaç tanesini hatırlıyorum işten çıkar çıkmaz arardı nerdesin neden aramadınn veya açmadın diye kendim uzaklaştım bu yüzden diğeri de aynıydı bu yüzden bitti aile içinde de çok çok sevgiyle de büyümedim sevgiyede aç kalmadım bilmiyorum ben böyle davranmak istediğim için böyle oluyor engel olmadığımdan

Ben de senin gibiydim.en fazla 2 saat durabiliyordum haberleşmeden ki biz iş yerinde ekran basında sürekli iletişim halinde olabiliyoruz oyle bi programimiz.var ona.ragmen merak ederim sorarım yazarım ekranda msj atarım bizimki karşılıklı o da arar merak eder ekrandan cevap alamayinca.ben kendimi şimdilerde geri cekiyorum bilerek zor oluyor ama daha güzel oluyor.inan.o yazdığında cevap verme aradığında hemen açma merak etsin o düşünsün bırak.

Bak canım şöyle düşün 4 sene devirmissiniz ve gayette güzel bir biçimde. Yarın birgun evlenirsen eşinden zırt pırt mesaj beklemezsin o da zaten evli olduğu için artık akşam görüşürüz diye de aramaz. Ama sürekli arayan adam evlenince aramazsa evde büyük sıkıntı olur, çünkü niye aranıyordu ne oldu ne bitti adamın başının etini yersin. En iyisi böyle emin ol.

Bak canım şöyle düşün 4 sene devirmissiniz ve gayette güzel bir biçimde. Yarın birgun evlenirsen eşinden zırt pırt mesaj beklemezsin o da zaten evli olduğu için artık akşam görüşürüz diye de aramaz. Ama sürekli arayan adam evlenince aramazsa evde büyük sıkıntı olur, çünkü niye aranıyordu ne oldu ne bitti adamın başının etini yersin. En iyisi böyle emin ol.
Hiç bu açıdan düşünmemiştim sevdim... haklısınız ben Zaten anladım ki olayı fazla abartmışım teşekkür ediyorum yorumunuz için

Ben de senin gibiydim.en fazla 2 saat durabiliyordum haberleşmeden ki biz iş yerinde ekran basında sürekli iletişim halinde olabiliyoruz oyle bi programimiz.var ona.ragmen merak ederim sorarım yazarım ekranda msj atarım bizimki karşılıklı o da arar merak eder ekrandan cevap alamayinca.ben kendimi şimdilerde geri cekiyorum bilerek zor oluyor ama daha güzel oluyor.inan.o yazdığında cevap verme aradığında hemen açma merak etsin o düşünsün bırak.
Peki teşekkürler

bence bir ilişkide arayıp sormayı rutin saatlere bindirmek kadar saçma bir şey yok.
yeri gelir insan en yoğun anında bir soluklanıp sesinizi duyar, yeri gelir en boş anında sadece kafa dinlemek ister. içinizden geldikçe karşılıklı olarak arayıp sormak güzel bir şeydir.
birbirinizi merak etmemek adına bilgilendirici mesaj atabilirsiniz elbette ama mesajlaşmak bence de çok zor bir şey.

İşinde gücünde çalışan insanlarsınız. Bu kadar zaman bulmanız bile güzel. 3 saatte mesaj atmıyor diye dert ediniyorsanız yakında hiç atmaz ayrılır bence. Öfff çok sıkıcı.

Back
X