Siz mi sakarsınız,yoksa eşiniz mi (sevgiliniz mi) ??

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.734
40
208
53
Diğer
Mutlaka ikili ilişkilerde tek taraf bu sakarlar grubuna griyor... sempatiksalakcinni
bazen güldüğümüz anlar yaşanıyor bazen de sırnaşık şey
sinirden ne yapacağımızı bilemiyoruz... alsanaalsanasmile
sizin ilişkinizde en çok sakarlığı kim yapıyor? :uhm:
peki bizlerle paylaşacağınız sakarlık anılarınız var mı...?
hadi biraz eğlenmeye,gülmeye ne dersiniz??
buyrun o zaman... :enbuyukkk:

Daha bu sabah oldu, tam işe gitmek için ayakkabılarımızı giyiyorduk, benimkisi çömeldi carrrttttt diye bir ses ohaoldumsmileGüldük tabi baya kaydirigubbakcemile3Kesinlikle sakar olan o..Benim de var sakarlıklarım ama eşim kadar değil aklinialirimsmile

benim eşim -afedersiniz- totosuyla dağları deviren cinsten:roflol: balayı dönüşümüzden itibaren evde kırılmadık süs eşyası kalmadı resmen dan dun çarpıyo her yere, kırıp dökünce de kabahat işlemiş çocuk gibi gözünü belerte belerte bana bakıyokaydirigubbakcemile3kızamıyorum...
ben sakardan ziyade şaşkınım...komik unutkanlıklarımla ünlüyümdür.

ben de çok sakarım ama eşim daha sakar

kucağında laptop varken aynı anda kola içmeye çalışmıştı bir de haline göre :)

kolaya doydu laptop rahmetli oldu tabii benneyaptımki

Biz de ben sakar olanımdır..olumunekankayizsmile
Hemde ne sakar..
Artık eşim alıştı tüm sakarlıklarıma.Dün akşam çok çok yakın dostuma gittim o da geldi benimle.Mutfakta kızıma muhallebi yapıyordum bir ara sandalyeye oturdum.Cam yayvan tabakta pide vardı nasıl oldu anlamadan şangır şungur sesleri.Tabak tuzla buz..akannehir
Biz mutfakta ortalık toparlama derdindeyken eşimden gelen ses:
- Böcükkkk Nerde kaldı çocuğun yemeği,açlıktan öldü..alsanaalsanasmile
Bizim kızlar kahkahada tabi..Artık o kadar alışmış ki kocan ne oldu bi yerin kesildi mi,yardıma ihtiyacın var mı diye sormuyor dediler..ohaoldumsmile
Aynen de öyle..:gitme:

ayyy eşim çok sakardır, mutfakta hiç birşey tam takım değil sayesindekaydirigubbakcemile3

kendi kırıyo kendi topluyo alıştım artık:hulya:

Ben çok sakarımdır evde
ya bişe düşer elimden
ya da ben düşerim
ya kadaı ya kolumu ya gözümü bi yere çarparım
vücudumda hep bi yara veya morluk vardır
eşim görünce gene nereye çarptım sakar aşkım der
bide ben çarparım kapıya ya da başka bi yere sonrada pardon derim :roflol: :))

bizim evde sakar olan benimdir bilmiyorumkismile
ilk zamanlar bişey düştüğü zaman eşim koşa koş gelirdi bişey oldumu sana biyerin acıdımı diye
şimdi artık hiiiiç yerinden kımıldamiyor oturduğu yerden beri geneeeeee neyiiii kırdııııııııınnnn diye sesleniyor :mymeka:

bide ben çarparım kapıya ya da başka bi yere sonrada pardon derim :roflol: :))

Pardon mu hahahaha:roflol:

Bizdede eşim çok sakardır. Dışarda yürürken hep takılır bir gün düşüp kafa göz yarcak diye çok korkuorm birde futbol oynuo her yeri yara bere içinde düşüp düşüp gelio eve dizleri küçük erkek çocukları gibi hep yara bere içinde.:sm_confused:

ay benim kadar sakarı yoktur heralde

bi yere otursak böyle kafamı tak diye arkaya atarım gülerken çarparım fln (sevgilim eliyle destek yapar hep ondan )

elimi kolumu çarparım hep

bi kere baş parmağımı araba kapısına sıkıştırmıştım deli gibi morarmıştı bi de bizim mahalledeydik dikkat çekmemek için bağırmamıştım gözümden yaş gelmişti bi kere de kaşımı çarpmıştım :)

bi kere kapıya kaşımı çarptım kaşım yarıldııı

bi keresinde cafede oturuyorduk sabah vaktiydi dersten önce çay içiyim derken ben hooop sıpsıcak çayı kucağıma döktüm elimde tutarken yandım yandım öldüm hemen eve geldik fln değiştim üstümü

bi gün sakatlıcam kendimi ondan korkuyorum

ben acayip sakarımdır yaa habire bişileri devirip duruyorum daha dün sakarlığımdan bi tane daha bardağı rahmetli ettim

Ben daha sakarım kafamı dolablara vururum elimi yakarım tencerede kapıdan çıkarken ani dönüşlerde kapıya toslarım hep çok sakarlıklarım vardır aslında :kedi:

eşim acaip sakardır,ilk sakarlığını balayında gösterdi,su kaydırağından üstüme düştü ve ben boynumu incittim malum 106 kg 190 cm olunca kendisi:))1.gününü sırtüstü yatarak geçirmiştim,daha sonrasında da ufak tefek sakarlıklarını yaptı,kayınpederim de esprili bir kişidir,"benim gelin eceliyle ölmez bizim oğlan kesin sakarlıklarıyla öldürür demişti,gülmekten ölmüştük.....kaydirigubbakcemile3

sakarımdır...mutlaka biyerimi kesirim..ya da çarparım sempatiksalakcinni....
ben bişeyleri düşürdüğümde eşim hemen aynı şeyi ben yapsam kıyamet kopmuşdu der..
evet kendim yapaınca bişey yok paşa paşa temizlerim .. ama başkası düşürüp bişeyleri hele dökünce tahammül edemiyorum malesef

ben çok sakarımm
genelde kendımı yaralarım ama ya farketmem ya da bişiler kırmısım dökmüşümdür.
aşkımın gel öpimde gecsin serzenişleri de üstüne güzel gider ama..:)

Aynı şeyi bende yapıyordum dalga geçiyorlardı :kedi:
Genelde sakar olan benimdirbilmiyorumkismile

bende habire bişiler kırarım babacığımın aldığı günlük yemek takımımın yemek tabaklarındna kırdım geçenlerde çok üzülmüştüm
dünde servis tabağını kırdım :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…