Siz nasıl baş ediyorsunuz?

Bu konuda arkadaşımı nazikçe uyarmaya karar verdim. "Denediniz mi, yaşın geçecek, elini çabuk tut" dedikten sonra bu özel bir mesele beni en iyi senin anlaman gerekir beni üzüyorsun dedim. Sakince konuştum anlaşılmayı umdum ama benim onu kıskandığımı söyledi gerçek yüzümü görmüş böylece 🤣🤣
15 yıl önce uyuşturucu bağımlısı sevgilisi hakkında uyarmaya çalıştığımda da aynısını söylemişti, 1 yıl sonra ağlayarak gelip özür dilemişti.

Gerçekten çok yazık nerden baksan 20 yıllık arkadaşım. Çok üzüldüm ama iyi oldu artık affedici değilim, zaten her sey zor bir de beni yoran üzen, enerjimi düşüren kimseyi taşıyamam sırtımda.

Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim, hepiniz harika kadınlarsınız 💐
Pis kıskanç seni hey Allahım 🤣🤣🤣

Merhaba arkadaşlar;

Son zamanlarda aşırı hassas olduğum, beni çok üzen bir mesele var. "Bebek baskısı" !!!!
3.5 yıldır evliyiz 3 yıl hiç bebek düşünmedik bu son 5 aydır deniyoruz, yeni aldığımız bir karar sayılır, ailelerin söylemlerine gülüp geçtim şimdiye kadar hep idare ettim.

İlkokul arkadaşımla aynı dönemde evlendik, o başından beri istiyordu, bir çok ilaç iğne tedavi denedi çok şükür nasip oldu şimdi hamile :)

O benim en yakın dostum çok seviniyorum hayaline kavuşacak olmasına ama bir anda gösteriş yapmaya hava atmaya başladı, bana bile... :(
Ben abartıyorum diye düşündüm ama inanın 7/24 onun bulantılarını, aşermelerini, çocuğun cinsiyetini bunun dışında hadi sende yap bi tane, hadi beraber doğuralım geyikleri konuşuyoruz. Sanki marketten gidip alabilecekmişim gibi kendi onca emek vermemiş gibi, yaşın geçti falan diyor bana çok sıkıldım ve çok kırıldım. Onu üzmek istemiyorum ama beni ne kadar uzdugunun farkında değil.

Bu aralar gunlerim ağlayarak geçiyor... hamilelik planlarken maruz kaldığınız baskiya siz nasil göğüs gerdiniz ?
İnsanları anlamak zor artı arkadasınızın iyi niyetli oldugundan emin deglm...bizimle birlikte evlenen bikaç görüstgmz aile vardı bizim hemen cocugmz oldu onların yıllarca olmadı sormadım bile anlatırsa dinledm...neyse sonunda yıllar sonra oldu cocukları cok şükür....konu ikinci cocuga geldi ben arka arkaya cocuk yapmayı istemiyorm kendi kararm...o kişi arkasından hemen yine hamile kaldı...sürekli bana sanki benm hiç cocugm olmamıs yokmus gibi davranıp neden cocuk dogurmuosn olmuyomu gibicesinden sacma sapan sorular sordu her fırsatta aklı sıra bizim cocugmz olmuyo yıllarca kendine yapılanı bana yapmaya kalktı ama unuttugu bişi vardı benm zaten cocugum vardı ve hemen cocuk yapmak istemedim arka arkaya olsun istemedim resmen kısır muamelesi gördüm ozaman anladm insanlar gercekten kötü niyetli ve kırmak için yer arıyolar böyle insanlardan uzaklasın mümkünse

Şahsen doğurduğunda ben de kendi hayatımı ballandırarak anlatırdım.
Eşimle şöyle güzel film izledik, böyle keyfimce uyudum, deliksiz 10 saat uyumuşum ve hatta sıkıldım demek bile kıskanılacak şeyler haline geliyor :D

Bu konuda arkadaşımı nazikçe uyarmaya karar verdim. "Denediniz mi, yaşın geçecek, elini çabuk tut" dedikten sonra bu özel bir mesele beni en iyi senin anlaman gerekir beni üzüyorsun dedim. Sakince konuştum anlaşılmayı umdum ama benim onu kıskandığımı söyledi gerçek yüzümü görmüş böylece 🤣🤣
15 yıl önce uyuşturucu bağımlısı sevgilisi hakkında uyarmaya çalıştığımda da aynısını söylemişti, 1 yıl sonra ağlayarak gelip özür dilemişti.

Gerçekten çok yazık nerden baksan 20 yıllık arkadaşım. Çok üzüldüm ama iyi oldu artık affedici değilim, zaten her sey zor bir de beni yoran üzen, enerjimi düşüren kimseyi taşıyamam sırtımda.

Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim, hepiniz harika kadınlarsınız 💐

Hakkınızda hayırlısı olmuş iyi yapmışsınız
Bir insana hatasını söyleyince kıskanç yaftasi yapistiriyorsa kendisi millete öyle bakiyordur
Özür dileyecegine üste çıkıyorlar hep aynilar

Merhaba arkadaşlar;

Son zamanlarda aşırı hassas olduğum, beni çok üzen bir mesele var. "Bebek baskısı" !!!!
3.5 yıldır evliyiz 3 yıl hiç bebek düşünmedik bu son 5 aydır deniyoruz, yeni aldığımız bir karar sayılır, ailelerin söylemlerine gülüp geçtim şimdiye kadar hep idare ettim.

İlkokul arkadaşımla aynı dönemde evlendik, o başından beri istiyordu, bir çok ilaç iğne tedavi denedi çok şükür nasip oldu şimdi hamile :)

O benim en yakın dostum çok seviniyorum hayaline kavuşacak olmasına ama bir anda gösteriş yapmaya hava atmaya başladı, bana bile... :(
Ben abartıyorum diye düşündüm ama inanın 7/24 onun bulantılarını, aşermelerini, çocuğun cinsiyetini bunun dışında hadi sende yap bi tane, hadi beraber doğuralım geyikleri konuşuyoruz. Sanki marketten gidip alabilecekmişim gibi kendi onca emek vermemiş gibi, yaşın geçti falan diyor bana çok sıkıldım ve çok kırıldım. Onu üzmek istemiyorum ama beni ne kadar uzdugunun farkında değil.

Bu aralar gunlerim ağlayarak geçiyor... hamilelik planlarken maruz kaldığınız baskiya siz nasil göğüs gerdiniz ?
Çok zor bir süreç benimde en samimi olduğum arkadaşlarım aynı şeyi yaptılar kimisi hamile kaldıktan sonra benimle görüşmeyi kestiler ilk zamanlar çok ağrıma gidiyor du ama artık önceki kadar aldırış etmiyorum hepsi ile görüşmeyi kestim takmayın kafanıza fazla stresde çok etkiliyor umursamayın Allah bizlerede nasip eder inşallah hayırlısını tez vakitte dua etmekten sabretmekten başka yapacak bir şey yok

Şu günlerde benimde sıkça maruz kaldığım bir konu bu.Bir yıllık evliyiz ve eşim çocuk fikrine sıcak bakmayan birisi.Bense artık ufak ufak istiyorum evet ama maddi anlamda biraz daha var diyip kendimi yatıştırıyorum.Yakın dostlarımız bebiş yapınca bizim üzerimizde inanılmaz baskı yapmaya başladılar.Eşim bu konu açılınca gerilip sinirleniyor bense hüzünlenip dertleniyorum.Duygu durumunuza empati yapabiliyorum.Ben çareyi kendimi bu kişilere kapamakta buldum.
Eşim istemiyor diye kabullendim artık belki hiç anne olamayacağım diye şartlamaya başladım bile kendimi ama olmuyor tabi çok zor.

Evet cevap belli, direkt kiskanclikla suclarlar. Su kadin denen varliga yaziklar olsun ya. Whatsapp grubu kurarlar bir araya gelirler cocuktan baska bir sey konusmazlar, baska konusacak hic bir sey yok sanki. Seni insan yerine koymamaya baslarlar. En ufak bir seyde de boyle kiskanclikla suclarlar. 👏

Merhaba arkadaşlar;

O benim en yakın dostum çok seviniyorum hayaline kavuşacak olmasına ama bir anda gösteriş yapmaya hava atmaya başladı, bana bile... :KK43:

Çok zor bir süreçti. Her sorana “kısmet” dedim. Fazla arkadaş ortamına girmedim o dönemde. (Öğretmenim) Tenefüslerde öğretmenler odasına bile gitmedim, sınıfta öğrencilerle vakit geçirdim çoğunlukla. Zordu gerçekten. Allah yardımcınız olsun. İnşallah en yakın zamanda sağlıkla hamile kalır ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

Back
X