Merhaba arkadaşlar;
Son zamanlarda aşırı hassas olduğum, beni çok üzen bir mesele var. "Bebek baskısı" !!!!
3.5 yıldır evliyiz 3 yıl hiç bebek düşünmedik bu son 5 aydır deniyoruz, yeni aldığımız bir karar sayılır, ailelerin söylemlerine gülüp geçtim şimdiye kadar hep idare ettim.
İlkokul arkadaşımla aynı dönemde evlendik, o başından beri istiyordu, bir çok ilaç iğne tedavi denedi çok şükür nasip oldu şimdi hamile :)
O benim en yakın dostum çok seviniyorum hayaline kavuşacak olmasına ama bir anda gösteriş yapmaya hava atmaya başladı, bana bile...

Ben abartıyorum diye düşündüm ama inanın 7/24 onun bulantılarını, aşermelerini, çocuğun cinsiyetini bunun dışında hadi sende yap bi tane, hadi beraber doğuralım geyikleri konuşuyoruz. Sanki marketten gidip alabilecekmişim gibi kendi onca emek vermemiş gibi, yaşın geçti falan diyor bana çok sıkıldım ve çok kırıldım. Onu üzmek istemiyorum ama beni ne kadar uzdugunun farkında değil.
Bu aralar gunlerim ağlayarak geçiyor... hamilelik planlarken maruz kaldığınız baskiya siz nasil göğüs gerdiniz ?