yok canım öldürecek adam baştan sessiz kalabilirmi böyle bi durumda?öldürecek kadar sabırsız olsaydım o 3. sayfa haberlerinde kesin bizi okurdunuz ..ama bence bekleme artık o haberidelikafaduldendelikafaduldengaz verip durmayın daaa..:dilcikar:
ewet saf ve temiz kalpliyim doğru..şeytanı tatile gönderdim kaydirigubbakcemile3 ama herkes çok dikkatli ve zeki olduğumu söyler..öfkeyle kalkan zararla oturur demişler..
kocam çok sevdiğimiz yegane varlığımız çocuğumuz üzerine yemin billah ediyo... :1no2::Saruboceq

layın farkında olmadığı için neredeyse benim senaryo yazdığıma inanacak(senaryo yazacak kadr kıskanç da değilim ama..)on senedir tanıyorum kocamı yok gerçekten farkında değil o akşam yapılanların..ama bu onun masum olduğunuda kanıtlamıyo..:jeyyar:Çok üzgünüm çoookkadının günahını da almıyonus merak etmeyin.kadını baştan sewdim..niyeçünki; bu tavırları haricinde (ki ilk kez bu tarz tavırlar sergiledi şaşrtttı beni)iyi bir insan aslında..:uhm:İKİLİ sohbetlerimizde aynı frekansta buluştuğum nadir insanlardan biri..inşallah oda bu yanlışlarının farkına varır da hiç kimseyi üzmez ve üzülmez..(gerçi ben karakterini bu şekilde ortaya koyan bi arkadaşla artık yollarımı ayırdım ama bi süre daha çok samimi olmadan gözlemlemek istiyorum karşılıklı davranışalrını:jeyyar::1ninca:kötükedihüso .. tabiii bazı hareketlere müsade etmeden artık

klava:)geçen gün yolda karşılaştık benim soğuk bir merhaba ma oda şaşırdı..yaptıklarının farkında olmalı ama değilsede (yinede bir ihtimalcik veriyorum halaa.. )oturup düşünsün biraz.. ben açıkça konuşmayı düşünmüyorum ŞİMDİLİK..ama kafamdaki soruda beni yiyip bitiriyo bu şüphe ne kötü şey Allahım!öyle inanmak istediğim içinmi bilmiyorum ama onun cvabıda yok yaa hayır öle bişey olamaz oluyor..byle düşündüren en önemli etken eşimin gerçekten dürüst bi insan olması yanii o kadının kocasını gerçekten çok seviyor..bana yapsa ona yapmaz diye düşünüyorum.Amaaann n bunları yazarken şimdide aklıma şu aşk-ı memnudaki amcasını çok seven behlül geldi..şeytan TATİLDEN geri döndükötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso:uhm:
BANA GAZ VERMEYEN DUYGU VE DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUMM...şutarafagittia.s:enbuyukkk: