• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz nasıl davranırdınız?Yardım edin lütfen..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım bu bahsettiğin olay senin dediğin gibi bazılarının normal karşılayabileciği bi durum değil..sanmıyorum bunu bi kadının normal karşılıyacağını..bende olsam o anda tepki veremezdim..içim içimi yerdi..ne oluyo ya derdim içimden..eşimin yüzündeki ifadeye bakardım..kadının gözlerine bakardım..ama bişey demezdim..eve gelince eşime anlatır,bidaha bu kadar samimi ve yakın olmarını istemediğimi söylerdim..anladığım kadarıyla kadının özgüven sorunu var ve kendinide başka bi erkeğin beğenebilme ihtimali çok fazla kafasını kurcalamış..fiziki anlamda kendini yetersiz görünce,başka tarzda ön plana çıkmaya çalışıyor..özelliklede senin yanında tribe giriyor..eşin yanında yokken gittiğinde hareketlerine bak..kadın kadına otururkende o kadar cüretkar ve teşhircimi? cinsellikten ve kendi fiziki özelliklerinden o kadar sık bahsediyormu? belkide yapısı gereği çok rahat bi kadındır..eşini de gözlemle bu arada..onlarla biraradayken gözlerine dikkat et..espiri yapınca ilk kimin yüzüne bakıyor ona dikkat et..erkekler dikkatini çekmek istediği hangi kadınsa,espiri yaptıktan sonra ilk onun yüzüne bakar..

düşündüklerinin ve tespitlerinin çoğunun doğru olduğunu düşünüyorum canım..benimle ikili sohbetlerinde çok nadir konu spora falan oralara gelirse fiizki özelliklerinden bahsediyor ve kısa kesiyor.zaten benim kullandığımkozmetik, aldığım ne varsa onları sorgulamaktan fırsatıda kalmıyor..bizbizeyken genellikle onunla yarış halinde olan bi apartman arkaşı var ondan ve eski sorunlu aile hayatından bahsediyor .eşimin olduğu ortamda başlıyor onların duymamsı gereken baynlar arasında geçen sohbet tarzına..:kızgın:bak espri olayına hiç dikkat etmemiştim onada bi bakıyım..çok saol canıma.s.

valla arkadaşım iyi sabretmişsin ama gözlemek en iyisi bence kötü bir örnek ama yakın bir tanıdığım adam karısısı kardeşinin karısıyla aldatmış vede karısı bunu birlikte okey oynarken ayaklarıyla birbirlerine değdiklerinde anlamış yani bence sende dikkatli ol kocanın niyeti olmayabilir ama böyle kadınlar adamları yoldan çıkarırlar

:1shok: :1shok:

Ben çok şaşırdım anlattıklarına..Bir kadın nasıl bu kadar iffetten nasibini almamış olabilir ki bu tarz davranışlarda bulunabiliyor..Hakikaten daha neler duyacağım , aklım almıyor..

Dekolte yakışıyorsa elbette giyinilir ..Ama bunu kendini sunuyormuşcasına yapması kesinlikle kabul edilebilir bir şey değil.. :oklava:

Bence dikkat et bu bayana

Tamam erkekler aldatmadır , bakmadır falan bu konularda haksızlar ama yani şu durumda hırsızın hiç mi günahı yok... :oklava:

bi gelişmeyi anlatmayı unutmuşum bu arada arkadaşlar..herşeyimi döktüm ortaya bunu da yazıyım ..umarım uzun ve ayrıntılı ayzdığım için sıkmıyorumdur sizleri..ama olayı ancak harfiyen anlatırsam aban yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum.:utangac:bu paylaşacağım bence önemli bi ayrıntı ve ben bu olayın psikolojisini üzerimden atmaya çalışırken şimdide bu beni düşünürüyor.
Geçenlerde yolda karşılaştık demiştim yaa.yanlarımızda eşlerimizde vardı.arkadaşım hasta olmuş grip ,bayağı halsizdi.ben soğuk davranınca başta tokalışırken öpmek istemedi ama sonradan bi hamleyle sarılıp öptü.geçmiş olsun falan dedim.biraz rahatsızlığından bahsettikten sonra benim nasıl olduğumu sordu.iyi olmaya çalışıyorum bende faranjitim dedim..bu arda benimle konuşurken
hani sanki birbirlerine tamam artık görüşmeyelim yada daha temkinli davranalım ,anladı şeklinde konuşulmuş gibi o eşime, eşimde ona bakmamak için böyle ne bileyim bi çekingenlik durumu oldu(bu net bi şekilde hissediliyordu).göz ucuyla eşime bakıp sen nasılsın ..abi dedi.eşimde hiç sanki kendisi gibi deilde(çünki kendisi relax bi insandır) çekinerek saolun geçmiş olsun dedi.(bu arada çekingenliğinin nedeni benim ona daha önce'' bundan sonra onunla davranışlarına dikkat et!'' :mymeka: demiş olamam olabilir)
1-ama bu durmda arkadaşım niye haberi varmış gibi çekingen davrandı?sebebi sadece halsiz ve hasta olmasımıydı?

2-yoksa onun bu çekingen davranışını eşimin uzak davranışlarımı şekillendirmişti?
3-gerçekten haberi varsa nasıl yani gizli görüşüyorlar yasak bir ilişkimi var?
kızlar beni bu sorular çıldırtacak yaa..tam yok byle bişey olamaz bu olayı unut ama yinede emin deilsin takip et diyorum.biraz olsun rahatlıyorum .arkasından ufacık böyle durumlar kafamı allak bullak ediyo..tabii bi ihtimal daha var( ben her yönüyle analitik düşüğnmeye çalışıyorum) :utangac:
4-hepsi benim pimpirikliyim aslında bişey yokta benmi kuruyorum?kafamçokkarıştıama inanın herşey ayrıntılarıyla yazdığım gibi..ALLAHIM SEN BENıM AKLIMI KORU ..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar bu sorularımı oylayarak bana yardımcı olun lütfen..

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki o kadının eşi hiç farkına varmıyormu...Göğüslerini siz görmüşsünüz o eşi ikaz etmiyormu o bayanı?

:1shok: :1shok:

Ben çok şaşırdım anlattıklarına..Bir kadın nasıl bu kadar iffetten nasibini almamış olabilir ki bu tarz davranışlarda bulunabiliyor..Hakikaten daha neler duyacağım , aklım almıyor..

Dekolte yakışıyorsa elbette giyinilir ..Ama bunu kendini sunuyormuşcasına yapması kesinlikle kabul edilebilir bir şey değil.. :oklava:

Bence dikkat et bu bayana

Tamam erkekler aldatmadır , bakmadır falan bu konularda haksızlar ama yani şu durumda hırsızın hiç mi günahı yok... :oklava:

o kadar çok ki bu teşhirci kadınlar artık çevremizde :kızgın:bu kadına dikkat etsem yada eşim bu kadına kanmadı diyelim; hangi birine ben dikkat edicem, hangi birine eşim hayır dicek ..erkek sonuçta..belki bu söyliyeceğime çok tepki göstereceksiniz ama böyle bişey olmasınıda asla tasvip etmiyorum tabikii fakat erkek yapar derler, duramaz yaradılış falan derler ya hadi haberim olmadan cinsel olarak aldattı aldatıyor diyelim.benim bundan daha çok korktuğum birşey var..küçük yaşta evlendiğimiz için duygusal anlamda birşeyler yaşaması daha kötü koyar bana ..yaşından daha küçük, olgun olmayan bazı davranışlar sergiliyor çünkü.. çarşı yada pazara bile çıktığımızda sizde dikkat etmişsinizdir muhakkak herkesin gözü herkesin her yerinde geziyo..adam çok çekici de ve yakışıklı değil ama şeytan tüyü var sankii.yine iş kocamda bitiyo galiba..Allah saptırmasın..:Saruboceq::Saruboceq:teşhircilerride ıslah etsin inşallah:kızgın: hepimizin başına gelebilir.. öyle bi zamnda yaşıyoruz ki aldatmak çok doğal karşılanır olmuş..:çok üzgünüm:

1-ama bu durmda arkadaşım niye haberi varmış gibi çekingen davrandı?sebebi sadece halsiz ve hasta olmasımıydı?
2-yoksa onun bu çekingen davranışını eşimin uzak davranışlarımı şekillendirmişti?
3-gerçekten haberi varsa nasıl yani gizli görüşüyorlar yasak bir ilişkimi var?
kızlar beni bu sorular çıldırtacak yaa..tam yok byle bişey olamaz bu olayı unut ama yinede emin deilsin takip et diyorum.biraz olsun rahatlıyorum .arkasından ufacık böyle durumlar kafamı allak bullak ediyo..tabii bi ihtimal daha var( ben her yönüyle analitik düşüğnmeye çalışıyorum)
4-hepsi benim pimpirikliyim aslında bişey yokta benmi kuruyorum?kafamçokkarıştıama inanın herşey ayrıntılarıyla yazdığım gibi..ALLAHIM SEN BENİM AKLIMI KORU ..

1-daha önceki aile görüşmelerinizde o kadar rahat ve teşhirci davranan bi bayanın grip nedeniyle eşinize soğuk davranması ufak bi ihtimal bence..
2-ayak üstü yapılan bi muhabbette o tarz bi bayanın bu kadar çabuk şekillenip,renk değiştirmesi de ufak ihtimal..
3-Hemen yasak ilişki demeyelim..belkide bi ara siz yokken eşiniz o çok espirili tavırlarıyla "ya benim hatun seni kıskanıyo hee,dikkat et eline yağına" diyip gülüşmüş te olabilirler..bu ufak ihtimal değil yani..alkisalkisalkis
4-sen pimpirikli değilsin..anormal bi olaya normal bi tepki veriyosun..

valla arkadaşım iyi sabretmişsin ama gözlemek en iyisi bence kötü bir örnek ama yakın bir tanıdığım adam karısısı kardeşinin karısıyla aldatmış vede karısı bunu birlikte okey oynarken ayaklarıyla birbirlerine değdiklerinde anlamış yani bence sende dikkatli ol kocanın niyeti olmayabilir ama böyle kadınlar adamları yoldan çıkarırlar

alın işte aldatmanın hası..eltisiyle aldatılmış kadıncağız..ya kardeşin kardeşe yaptığına ne demeli?hep erkeklerede yüklenmenin yanlış olduğuda bu örnekete açık değilmi?cinsel istekelrine karşı koyamayan iradesiz iki cins..:kızgın:Allahım sen kalplerimize iyilik ver .kötükedihüsobunu yanınımıza bile yaklaştırma..böyle insanları heleki ensestçileri ıslah et Yarabbi:Saruboceq::Saruboceq:

anormal bi olaya normal bi tepki veriyosun

çok doğru bir cümle katılıyorum.

her kadın potansiyel mağdurdur canım....

kafan da kurmamaya çalış, tebdirli olmanın yolu yok...

sen yuvanı huzurlu mutlu tutmaya bak...

erkek yapacaksa yapar...

eğer kötü bir olay olursa ne yapacağını o zaman düşünürsün.

o kadar çok ki bu teşhirci kadınlar artık çevremizde :kızgın:bu kadına dikkat etsem yada eşim bu kadına kanmadı diyelim; hangi birine ben dikkat edicem, hangi birine eşim hayır dicek ..erkek sonuçta..belki bu söyliyeceğime çok tepki göstereceksiniz ama böyle bişey olmasınıda asla tasvip etmiyorum tabikii fakat erkek yapar derler, duramaz yaradılış falan derler ya hadi haberim olmadan cinsel olarak aldattı aldatıyor diyelim.benim bundan daha çok korktuğum birşey var..küçük yaşta evlendiğimiz için duygusal anlamda birşeyler yaşaması daha kötü koyar bana ..yaşından daha küçük, olgun olmayan bazı davranışlar sergiliyor çünkü.. çarşı yada pazara bile çıktığımızda sizde dikkat etmişsinizdir muhakkak herkesin gözü herkesin her yerinde geziyo..adam çok çekici de ve yakışıklı değil ama şeytan tüyü var sankii.yine iş kocamda bitiyo galiba..Allah saptırmasın..:Saruboceq::Saruboceq:teşhircilerride ıslah etsin inşallah:kızgın: hepimizin başına gelebilir.. öyle bi zamnda yaşıyoruz ki aldatmak çok doğal karşılanır olmuş..:çok üzgünüm:

Haklısın canım..Eşlerimiz sabah evden çıkkıyorlar ve bütün gün ne yaptıkları yada ne yapacakları tamamen kendi vicdanlarına kalmış bir durum..Dediğin gibi hangi birinden koruyacağız..Biri olmazsa YAPACAĞI varsa başkası olur..

Ama benim demek istediğim böyle aleni gözünün önünde bu tarz davranışlarda bulunabilen arkadaşı hayatından çıkar.. En azından kendini rahat hissedersin.. kaydirigubbakcemile3

lotus_canım haklısın.zaten görüşmeyi düşünmüyorum bu tarz bi insanla..biyerde tesadüfen karşılaşırsk ki bu çok mümkün; sırf gözlem için bi soğuk merhaba veririm eşimde olduğu zamn.ama gel gör ki ben net bi şekilde önceden bişey olup olmadığını anlamadan , ne kadar haytımdan çıkarsamda o insanı kendimi rahat hissedemem.bunu çözümlemeiyim tamamen kafamda.olayı içim rahat bi biçimde bitirmeliliyim,unutmalıyım.yoksa mümkün deil..:1no2:

kendisine dikkat etmeyen kadınlara gıcık oluyorum. hadi yalnışlıkla ayağını çarpıp çekse tamam derim bir defa oldu. eşin terlik giydiği için hissetmedi. ya arkadaşın. çorapla hissetmemesi imkansız.
eğildiği zama göğüslerinin göründüğünü farketmemesi imkansız. teşhirciliktir bu.
insan evine evli bir çift geldiğinde daha dikkatli olması lazım. hele ki arkadaşınızsa.
bence arkadaşınla direk konuş derim. biz de evli bir arkadaşımızın evine gitmiştik. evlerimiz karşılıklı diye eşim ayağında şortla gitmişti. ertesi gün arkadaşım bana eşin bize şortla gelmesin. kocam görmüş seninki bacağını koltuğa dikip oturunca çamaşırı göründü diye. ben eşim dikkatsiz değil o kadar ama söylerim bir daha giymez demiştim.
ister evli ister bekar olsun bayanların evli insanların karşısında hareketlerine giyimlerine ve konuşmalarına dikkat etmesi gerekir.

ve mesajıma yazmayı unuttum bu tip kadınları mümkün olduğunca çevrenizde bulundurmayıp konuşup görüşmemek lazım....

önlem olarak tek bunu yapabiliriz fakat dediğim gibi bu çare değil...yapacaksa zaten yapar...

kafanda sürekli olarak kurup huzurunuzu kaçırmayın derim...bu yapmayacak erkeği bile tetikler.

lotus_canım haklısın.zaten görüşmeyi düşünmüyorum bu tarz bi insanla..biyerde tesadüfen karşılaşırsk ki bu çok mümkün; sırf gözlem için bi soğuk merhaba veririm eşimde olduğu zamn.ama gel gör ki ben net bi şekilde önceden bişey olup olmadığını anlamadan , ne kadar haytımdan çıkarsamda o insanı kendimi rahat hissedemem.bunu çözümlemeiyim tamamen kafamda.olayı içim rahat bi biçimde bitirmeliliyim,unutmalıyım.yoksa mümkün deil..:1no2:

Hımmm...

Şunu diyebilirim ki..Ben eşine bu konudan dolayı suçlu bulamıyorum..Tamam ayağını çekmesi lazımdı ama ya gerçekten hissetmediyse (alkolünde etkisiyle ..) , ya bu arkadaşın olur ya belkide eşiyle tartışmıştı yada eşine süslendi püslendi eşi onu farketmedi bu da intikam almak için teşhircilik yaptı sen bakmazsan bende başkalarına baktırırım diye .. (hayal alemimim biraz geniş galiba :utangac: )..

Neyse demek istediğim şu sen eşine güveniyorsan ve bu konuda masum olduğuna inanıyorsan kafandan sil gitsin..Daha önceden bir şeyler olmuş olsa idi eminim hissederdin zaten..Kadınların hisleri kuvvetlidir bilirsin..

Kolay kolay kurmuyoruz yuvalarımızı ..Böyle konular yüzünden de sarsmamalıyız..

Naçizane düşüncelerim..

Sevgilerimle.. a.s.

Ben sevdiğim adamı dişi sinekten bile kıskanırım...
bi başka kadının bu şekilde davranması acayip sinirimi bozar...
Bozar ama bende o kadını orda bozarım lafımla.
Ayrıca kocası ne yapıyor bu arada ya.
Sinirleniyorum böyle şeyleri okuyunca ve kadın-erkek arkadaşlığının slm sabahtan öte gitmemesi yada aynı ortamda bulunuluyorsada mesafeli davranılması gerektiğine bir kez daha savunuyorum...
Eşinize söyleyin o kadınla aynı ortamda bulunmicaz deyin gelmesin bizde gitmeyelim deyin...

ve mesajıma yazmayı unuttum bu tip kadınları mümkün olduğunca çevrenizde bulundurmayıp konuşup görüşmemek lazım....

önlem olarak tek bunu yapabiliriz fakat dediğim gibi bu çare değil...yapacaksa zaten yapar...

kafanda sürekli olarak kurup huzurunuzu kaçırmayın derim...bu yapmayacak erkeği bile tetikler.

walla zaten hiç telefonunu falan karıştırmayan ben karıştırmaya başladım..kendimi oldukça paranoyak hissetmeye başladım:bbo: aranan nolarda yine ilk sayfalarda yazmıştım benden 9 yaş büyük teşhirci bi tanıdığımız daha var diye..onun numarası..adamcağız uyuyodu uyandırdım..ama çokta sinirli ve ya tepkili sormadım..bir kaç saat öncesi onun çocukla bizim çocuk görüşmüşlerdi onların evin orada.bende çocuklarla ilgili olarak bişeymi sordun falan şeklinde yaklaştım..adamcağızın günahını almışım valla.:utangac:.meğer benim ufaklık kurcalamış telefonunu arkadaşıyla konuşacağım diye aramış itiraf etti..benneyaptımkieşim bana bu kadar mı güvenmiyorsun yaa dedi..yok hayatım öyle dğil falan elbette güveniyorum dedimyerimseniben.ama uykudan uyandırıp bekleyemeyip sormam kötü oldu tabii..kafamçokkarıştı

Ben sevdiğim adamı dişi sinekten bile kıskanırım...
bi başka kadının bu şekilde davranması acayip sinirimi bozar...
Bozar ama bende o kadını orda bozarım lafımla.
Ayrıca kocası ne yapıyor bu arada ya.
Sinirleniyorum böyle şeyleri okuyunca ve kadın-erkek arkadaşlığının slm sabahtan öte gitmemesi yada aynı ortamda bulunuluyorsada mesafeli davranılması gerektiğine bir kez daha savunuyorum...
Eşinize söyleyin o kadınla aynı ortamda bulunmicaz deyin gelmesin bizde gitmeyelim deyin...

zaten böyle bi kaar aldık benim için uygundur dedi.görüşmüyoruz..ama benim için görüşmemek yetrli değil.o akşamdan sonra aklımda şu soru kaldı:yaa ben onu işte bilrken onunla görüşüyorsa evine gidip falan?çoğu zamn eşimin telefonuna ulaşamıyorum aradığımda kapalı oluyoo...:uhm:ciddi ciddi güvenim kalmadı artık yaa ben ne yapcam.güvensiz olmaz..offfffffff offfffffff.

zaten böyle bi kaar aldık benim için uygundur dedi.görüşmüyoruz..ama benim için görüşmemek yetrli değil.o akşamdan sonra aklımda şu soru kaldı:yaa ben onu işte bilrken onunla görüşüyorsa evine gidip falan?çoğu zamn eşimin telefonuna ulaşamıyorum aradığımda kapalı oluyoo...:uhm:

Kapalı oldugunda o kadının evine gitsen oturmaya falan yada aa şekerim kalmamış unum kalmamış bahanesiyle dalsan evine:kızgın:
Basarsanda onları 2 kurşunla bitir işlerinikafamçokkarıştı
Allam hala sabahki kapının etkisi var beynimde:dilcikar:

Eşine söyle seni aradığımda telefonun kapalı olmicak de her zaman sana ulaşmalıyım aradığımda de...
Allah korusunzaten birşey olsa telefonda kapalı nolur...Onu bahane et bişilet de ama telefonunun açık olmasını sağla...
Ayrıca o kişiliksiz kadının kocasıyla karşılatığında onun ağzındanda laf alabilirsin diye düşünüyorum...

adam bana ben seninle severek ewlwndim..hemde ailemle kavga ede ede..hala ilk günkü gibi heyecan duyuyorum sana bakınca .ben öyle şeyler yapmam.artık benide kendinide yorma diyo bazen ama..nafileee...niye ona çok inanmak istediğim halde inanamıyorum ya..:çok üzgünüm:

Back
X