- Konu Sahibi EU2
canim yazdiklarini bastan sona kadar okudum. esinin toplum icerisindeki hali espirili yani, sicak kanliligi ,rahatligi benim esimde de var maalesef. bu durum benide arada bir rahatsiz eder.bende sorarim senin gibi davransam ne yaparsin diye, o da senin esinin sana dedigini " sen nerde nasil davranacagini bilirsin hayatim "der. yani bu yapi meselesi.amaaa kadin ile aralarindaki mevzuuya gelecek olursak,bence bu kadin ile aralarinda bir seyler olmus canim maalesef.kocanin ayagini hissetmedim falan demesi de yalan. senin bunu anlamandan baya korkmus kocan.seni gercekten seviyordur.aralarindaki iliskiyi anlayip yuvanizin dagilacagini idrak etmis olmaliki baya bi korkmus.ortagindan once KANKAM diyerek bahsetmesine ragmen , simdilerde ise ortakliktan ayrilmayi dusunmesinin sebebi , bu iliskinin aciga cikacagi ve yuvanizin dagilacagi korkusundan . erkekler eslerini ne kadar sevselerde kacamak yaparlar maalesef...amaa karilarindan da asla vazgecmek istemezler...bu isin pesini birakmayin .kadinin evinin onunde park olmasida takip etmek acisindan isinize yarar.eger ki hersey ortaya cikinca affedecekseniz olanlari unutmaya calisin. herseyi goze aldiysaniz sonuna kadar takip edin derim.ama dedigim gibi esinizin gozu korkmus gibi sanki bu iliskinin ortaya cikmasindan, bu sebepten aralarinda bir seyler varsa bile artik bitirmis olabilir...insallahh hersey sadece kuskudan ibaret olarak kalir canim.Allah kimsenin yuvasindaki huzuru, dirligini, duzenini bozmasin.:Saruboceq: