• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz nasıl davranırdınız?

tatlı bir dille söylersin eltine ben yokken olmaz ama ben varken gel kal istediğin kadar biraz şakaya vurarak ama ciddiyetini koruyarak söyle sonra gelmez heralde kayınvalidene yakın mı oturuyosun

Zaten söyledim.. Başımın üstünde yeriniz var ama öncesinde söyleyin. Ev hali afedersin iç çamaşırım olur vs. diye

Bence acik acik direk soliceksin bi daha boyle bi muhabbet olursa.Bana ters ben boyle seyleri sevmiyorum de.Digerinde kirmak istemedim ama ben bu tarz seylere sicak bakmiyorum de.Ben varken istediginiz gibi gelin kalin ama ben yokken olmaz de.

bende kimsenin anahtarının,kimsede olmaması gerektiğini düşünenlerdenim ..:KK14:
bi çilingir mevzuyu çözümler zannımca . .:cool:

Eltinize yada başka birine siz yokken anahtar verir miydiniz? Şehir dışında kayanvalideye gittiğinizde sizden evin anahtarını alıp, sizin evde kalmasına müsaade eder miydiniz? Bu arada kayınvalidemde söylediler.. Öncesinde ben oraya varmadan önce böyle bir planları olduğunu söylemediler.

Valla canım bu bana da garip geliyor. Ama eşim ne olacak ki diyor. onların ailede bu normalmiş. ben hayatta gitmek istemem. bana gelinsin de istemem. bakalım evim temiz mi benim belki öyle üstünkörü topladım ben çıkarken. belki temizliğin büyüğünü gelince yapacağım şimdi sadece kabasını aldım. hem ben mecbur muyum şu çamaşırımı görmesinler bu geceliğime rastlamasınlar diye onları poşetleyip dolabın arkasına saklamaya... :(

Evlı degılım ama aranızdakı samımıyete baglı olarak bunun küçük birşey oldugunu dusunuyorum .Evımı acarım yakınlarıma ..Ama musaıt degılse de bunu dıle getırrım .K.bakmayın apar topar cıktık vs gıbı

çok ciddi bi sebeb olması lazım

örnek verecek olursak

eltimin kızı dönem dönem hastanede yatmak durumunda

onlar burda hastanede yatarken ben memlekete gidersem hastane halidir ne olur olmaz diye bırakırım

başka bi durumda asla

ben yokken keyfe keder niye kalsınlarki
bende çok rahatsız olurum:KK51:

Eltinize yada başka birine siz yokken anahtar verir miydiniz? Şehir dışında kayanvalideye gittiğinizde sizden evin anahtarını alıp, sizin evde kalmasına müsaade eder miydiniz? Bu arada kayınvalidemde söylediler.. Öncesinde ben oraya varmadan önce b1öyle bir planları olduğunu söylemediler.
Asla vermem! Evlii evine köylü köyüne evi olmayan sıçan deliğine!

iyi ama senin ya da eşinin şu saatten sonra birilerine bu tarz bişey söylemesini doğru bulmuyorum..
kayın validene laf arasında rahatsız olduğunuzu söyleye bilirsiniz ama kaynınız veya eltinize söylemeniz şu aşamada yanlış olur bence..
siz bundan sonra ki durumlara bakacaksınız..
eşinizle bundan sonrası için konuşup çözüm bulacaksınız bir daha istediklerindede açık açık hoşunuza gitmediğini söyleyeceksiniz eşinle..
e verdiysenizzzz anahtarı bittabi bu saatten sonra ayıp olur artıkk

kendi evini ne güne duruyo..
lüzumsuzluk....

Kolay kolay kimsenin böyle bişeye müsade edeceğini sanmam. Şahsen bende ben yokken evimde kimsenin kalmasına eşyalarımı kullanmasına müsade etmem.Sonuçta o ev benim ve insanın bi özeli var. Ama bide kayınvalideye hayır nasıl denir orası da var.Tatlı dille ikna edebileceğine inanıyosan müsade etme bence.

Ben olsam bir daha bu tip bir şey olma ihtimaline karşın muhabbet esnasında "yaa bir komşumuz yokken akrabaları gelmiş evine, giderlerken de kendi evi olmadığından dikkatsiz davranmışlar herhalde sonrasında hırsız girmiş. Şimdi kızcağız kimi suçlasın? Ben böyle bir şey olmasın diye ne kimseden anahtar alırım, ne de veririm" gibi bir şey uydururdum.

Yani bunu sorarken yüzleri kizarmiyorsa ne denebilir bilmiyorum..

Ben hayir demeyi pek beceremem verirdim ama.çok söylenir.cok sinirlenir ve sogurdum

Vermem gereken bir durum varsa veririm. Sizin kardeşiniz size gelse vermez miydiniz??
Tabi önceden haber verilse daha dogru. Evi nasıl bıraktığınız belli olmaz. bir de iletisiminizin nasıl olduğu önemli.

Eltinize yada başka birine siz yokken anahtar verir miydiniz? Şehir dışında kayanvalideye gittiğinizde sizden evin anahtarını alıp, sizin evde kalmasına müsaade eder miydiniz? Bu arada kayınvalidemde söylediler.. Öncesinde ben oraya varmadan önce böyle bir planları olduğunu söylemediler.
yakın akrabamsa evet,değilse hayır

benim evim benim eşyam bu ne ya? ne olcak kalsa, evinizi sirtlayip goturcek mi, baska sehre cikarken iç camasirlarinizi ortaya mi sacip gidiyosunuz? insanlar ne kadar bencillesmis. özelim var diyenide anlamiyorum. zaten il disina cikarken toplayip cikar insan kaza bela olur ne olur ne olmaz.

Sonuçta yatılı ve çarşaf falan ortada yok.. Dolaplar açılacak vs.. Bunlar beni rahatsız etti.. Acaba herkesmi rahatsız olurdu yoksa bana has bir olay mı diye düşündüm..

rahatsız olmakta haklısnız,onalrın cahilliği ve kabalığı ev sahibi yokken zaruret dışında keyfi kalınmaz.iş işten geçmiş artık tabi.

Bende asla anahtarimi vermem!! Guvenmiyorum ben insanlarin niyetini nerden bilim. Esim kaynanama evimizin anahtarini vermisti geri sordum. Mirildandi etti evinize mi gircem sanki dedi ama istemiyorum. Birde bu misafirlerin evli ciftlerin yataklarinda yatmasina ACAYIP AMA ACAYIP karsiyim. Bana misafir gelince hazirlamiyorum yatagimi onlara baska odayi hazirliyorum bozuluyorlar ama napim orasi benim ozelim...

hayır vermem kesinlikle.
çok ters bişey bu ev sahibi evde yokken ne birinde kalırım ne de evimi teslim ederim.
kimsenin niyetini bilemezsiniz..

Back
X