• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz nasıl davranırdınız?

Krew

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2012
2.431
2.456
408
Isparta
Eltinize yada başka birine siz yokken anahtar verir miydiniz? Şehir dışında kayanvalideye gittiğinizde sizden evin anahtarını alıp, sizin evde kalmasına müsaade eder miydiniz? Bu arada kayınvalidemde söylediler.. Öncesinde ben oraya varmadan önce böyle bir planları olduğunu söylemediler.

Son düzenleme:
Kendim de kalmam asla kimseye de musade etmem. Ne demek ev sahibi yokken kalmak. Ev dagilsa, esyalarin yeri degisse birsey soylesen suc soylemesen de. Senden habersiz kalmislar mi?

Eltinize yada başka birine siz yokken anahtar verir miydiniz? Şehir dışında kayanvalideye gittiğinizde sizden evin anahtarını alıp, sizin evde kalmasına müsaade eder miydiniz? Bu arada önceden haberiniz yokk..

Anahtarımı kmseye vermem kmsenin emanet anahtarını da almam.. kapımı çeker anahtarımı alır giderim...

haa verdim diyelim benden habersiz kaldı kıyameti koparırım... kimsenin benm ewimde ben yokken kalmasına izin vermem...

Eltimi severim ama o anki duruma bağlı. Yani neden kendi evi varken bende kalıyor o önemli

Kendim de kalmam asla kimseye de musade etmem. Ne demek ev sahibi yokken kalmak. Ev dagilsa, esyalarin yeri degisse birsey soylesen suc soylemesen de. Senden habersiz kalmislar mi?
Yok emrivaki oldu. Biz vermek zorunda kaldık.. Daha doğrusu eşim için bir şey demedim.. Kardeşim ne var bunda der diye.. Kayınvalideye ziyarete gitmiştik başka şehire .. Ben önceden şu zamana kadar kalacağız biz demiştim. Onlar da bir şey söylemedi. Sonra oraya vardığımızad kaynım ve eltim de vardı .. Biz de geri döneceğiz dediler. Kendi bulundukları şehre dönerken de 2 gece sizin evde kalalım dediler.

kayın validem evimin anahtarını istediği zaman ona bile vermedim..
sevmem öyle şeyleri..
ne birinin evinde kalırım nede başkasına müsade ederim..
yorumları okumadım ama sizin haberiniz olmadan sizin evinizde nasıl kalındığını anlayamadım ben?
benim haberim olmadan biri evimde kalsa kim olduğunun önemi yok yaygarayı kopartırdım ..
dedim ya sevmiyorum bana ters..

Eltimi severim ama o anki duruma bağlı. Yani neden kendi evi varken bende kalıyor o önemli
Kendi evi yok.. Başka şehirlerde oturuyoruz.. Kendi bulundukları şehre giderken 2 gece de bizde kalmak istediler.. Ama bizimle birlikte dönebilirlerdi. Biz başka şehirdeki kayınvalideye ziyarete gitmiştik Onlarda gelmişlerdi.

Yok emrivaki oldu. Biz vermek zorunda kaldık.. Daha doğrusu eşim için bir şey demedim.. Kardeşim ne var bunda der diye.. Kayınvalideye ziyarete gitmiştik başka şehire .. Ben önceden şu zamana kadar kalacağız biz demiştim. Onlar da bir şey söylemedi. Sonra oraya vardığımızad kaynım ve eltim de vardı .. Biz de geri döneceğiz dediler. Kendi bulundukları şehre dönerken de 2 gece sizin evde kalalım dediler.

habersiz kaldılar demediniz mi ben anlamadım gerçekten?

kayın validem evimin anahtarını istediği zaman ona bile vermedim..
sevmem öyle şeyleri..
ne birinin evinde kalırım nede başkasına müsade ederim..
yorumları okumadım ama sizin haberiniz olmadan sizin evinizde nasıl kalındığını anlayamadım ben?
benim haberim olmadan biri evimde kalsa kim olduğunun önemi yok yaygarayı kopartırdım ..
dedim ya sevmiyorum bana ters..
Canım yok haberim var ama orada haberim oldu.. Başka şehirdeki kayınvalidyi ziyaretimizde onlar da gelidler.. Kendi bulundukları şehre giderken de 2 gece sizde kalacağız dediler. Bizimle birlikte dönüp kalmadılar. Oradan da kendi oturdukları şehre gittiler.

habersiz kaldılar demediniz mi ben anlamadım gerçekten?

Yok Kayınvalidem de söylediler.. Ama ben evimi ona göre bırakmamıştım.. Orada emrivaki oldu.. Ben de bir şey diyemedim. Yada nasıl söylenebilirdi? Kırmak da istemedim ama rahatsız oldum

Eltinize yada başka birine siz yokken anahtar verir miydiniz? Şehir dışında kayanvalideye gittiğinizde sizden evin anahtarını alıp, sizin evde kalmasına müsaade eder miydiniz? Bu arada önceden haberiniz yokk..
Benim evimin anahtarı kv de annemlerde var anahtar bırakmayı bormal buluyorum ama izinsiz evimde kalmak asla izin veremem !

Yok Kayınvalidem de söylediler.. Ama ben evimi ona göre bırakmamıştım.. Orada emrivaki oldu.. Ben de bir şey diyemedim. Yada nasıl söylenebilirdi? Kırmak da istemedim ama rahatsız oldum

hımm iş işten geçmiş..
kötü olmuş ama şu saatten sonra ne yapabilirsiniz ki zaten..
keşke o zaman açık açık evim müsait değil deseydiniz..

Sonuçta yatılı ve çarşaf falan ortada yok.. Dolaplar açılacak vs.. Bunlar beni rahatsız etti.. Acaba herkesmi rahatsız olurdu yoksa bana has bir olay mı diye düşündüm..

Back
X